Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Geriausios vyrų profesijos?

Geriausios vyrų profesijos?

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/02/02 05:37:40 05:37:40

Na, dalis vyrų mano, kad moterims patraukliausios yra tos vyrų profesijos, kurios yra korumpuotiškiausios: teisė ir medicina. Tos, kurių dėka gali gauti antrą neapmokestinamą atlyginimą - keleriopai didesnį už pirmąjį. Tos, kurios neša didžiausią viršpelnį. Žinoma, dar ir žiniasklaida, viena iš korumpuotiškiausių ir pelningiausių, bet, gaila, ten jau visos vietos užimtos ir pasiskirstytos, ir joks magnatas naujoko, nei į magnatus, nei į ... nepriims. Jokiu būdu nepriims į savo gildiją, nebent pats griūtų.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/02 06:19:03 06:19:03

Pigmaleonas: Na, dalis vyrų mano, kad moterims patraukliausios yra tos vyrų profesijos, kurios yra korumpuotiškiausios: teisė ir medicina. Tos, kurių dėka gali gauti antrą neapmokestinamą atlyginimą - keleriopai didesnį už pirmąjį. Tos, kurios neša didžiausią viršpelnį. Žinoma, dar ir žiniasklaida, viena iš korumpuotiškiausių ir pelningiausių, bet, gaila, ten jau visos vietos užimtos ir pasiskirstytos, ir joks magnatas naujoko, nei į magnatus, nei į ... nepriims. Jokiu būdu nepriims į savo gildiją, nebent pats griūtų.

Niu pigmaleonai kam toks skepticizmas. Niu gi eik i betkokia partija, dalyvauk vietines reiksmes rinkimuose i miesto taryba ir tu jau turtingas! Arba pasodintas ir aprupintas valstybine parama ir apsasuga keliems metams

P.S.
Gerai zinau apie ka as.

Raa

R

103 įrašai

2009/02/02 20:50:09 20:50:09

ArunasKLP:
Mes pazistami?
Beje gali ta sriubos receptuka gauti?

Ar mes pažįstami? Iš kur tokios mintys? Labai abejoju
Į receptą niekada nepretendavau Aš tik puodą po to išplaudavau

tyliai

T

282 įrašai

2009/02/02 21:06:54 21:06:54

Raa: Šundaktaris - miesto veterinaras Rankos jautrios ir rūpestingos ir dieviškai dainuoja

Kompiuteristas developeris - l iškart pasirašo važiuoti slidinėti, buriuoti, šokti su parašiutu, važiuoti dviračiu ir visokiems kitokiems..

Istorikas - visuomet galima pakalbėti apie aukštas materijas, o kai reikia erdvės sau - supranta:)

Mašinų perpardavinėtojas - verda nerealią porų ir mėlynojo sūrio sriubą ir visada prajuokins

...

O gal tik šeip - fantastiški vyrukai?

Developeris...

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/02 21:20:32 21:20:32

Raa:
ArunasKLP:
Mes pazistami?
Beje gali ta sriubos receptuka gauti?

Ar mes pažįstami? Iš kur tokios mintys? Labai abejoju
Į receptą niekada nepretendavau Aš tik puodą po to išplaudavau

Kai parasei apie su viskuo pasirasanti developeri tai kazkaip blink blink pagalvojau gal mes pazistami

Raa

R

103 įrašai

2009/02/03 08:34:25 08:34:25

ArunasKLP:
Kai parasei apie su viskuo pasirasanti developeri tai kazkaip blink blink pagalvojau gal mes pazistami

Nepažįstu nė vieno developerio Klaipėdoje
O be to, spėju jūs jaunesnis už mane

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/03 09:53:20 09:53:20

Raa:
ArunasKLP:

Nepažįstu nė vieno developerio Klaipėdoje
O be to, spėju jūs jaunesnis už mane

Hmmm tuoj bus 28

tamsta

T

324 įrašai

2009/02/03 12:59:17 12:59:17

reziumuojant...

tai panasu, kad blogiausia profesija, ta kur galima piniga pasidaryt...
jei norit patikti moterims, meskit darba, eikit virt sriuba, geriausiai jeigu ji gaunasi melyna ir su daug poru...dar galima buti developeriu, ka tai reiskia neisivaizduoju, turbut magija kokia nors-jam nereikia nei sriubos virt, nei pinigo...

Raa

R

103 įrašai

2009/02/04 19:06:55 19:06:55

tamsta: reziumuojant...

jei norit patikti moterims, meskit darba, eikit virt sriuba, geriausiai jeigu ji gaunasi melyna ir su daug poru...dar galima buti developeriu, ka tai reiskia neisivaizduoju, turbut magija kokia nors-jam nereikia nei sriubos virt, nei pinigo...

Oj vaikeli, o iš kur ištraukei, kad tie vyrai pinigų neuždirba?

Developer

D

1 įrašai

2009/02/04 19:17:43 19:17:43

Raa:
tamsta: reziumuojant...

Oj vaikeli, o iš kur ištraukei, kad tie vyrai pinigų neuždirba?

Joooo developeriai tai vieni biedniausiu zmoniu Lietuvoje. Na tai panasi profesija i valytoju tik dar prasciau apmokama.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume