Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Geriausios vyrų profesijos?

Geriausios vyrų profesijos?

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/02 12:03:32 12:03:32

MuRrrKyTe: Siaubinga... Moterys materelistės.. Baisu... Teršiat moters vardą. Mano gyvenimo tikslas - gyvent už save ir nebūt išlaikytine, kaip kad trokštat jūs visos... Norėčiau turėti savo butą, o ne gyvent pas kažkokį patiną, būti nepriklausoma nuo pinigų. Nepatiko patinas - švyst pro duris su visais daiktais, svarbiausia, kad ne tave pačią išvijo su trimis vaikais. O profesija čia niekuom dėta. Labai žaviuosi vyrais, kurie, kaip sakant, yra menininkai - turi gabumu tapyti, ar groti kokiu instrumentu, ar turi grazu balsa, arba domisi literatura (tarkim, raso eiles, ar yra skaites daug knygu). Su tokiu zmogumi visada rasi apie ka paplepet ir sita vyru 'grupe' siektiek svelnesni, visgi menininkai o menui reikia daug meiles ir aistros

as pavyzdziui nedaud uzdirbu , kaip cia kazkas rase , vyrai daug uzdirbantys turi daugiau tostesterono, o tai reiskia , kad moterys prie ju traukia.Manoji zmona , kaip daug veliau suzinojau , apie pusmeti susitikinejo su 5 kart daugiau uz mane uzdirbanciu vyru, nezinau ko ji is jo tikejosi ,nes jis vedes turi 2 vaikus ir labai pavydzia zmona. ji man aiskino , kad tikrai ne del jo pinigu ir ne del sekso, tai del ko po velniu.Dabar jis gyvena su savo seima, as su savo... nebera nieko... tuscia... pas mus du mazameciai .As padaviau skyrybom, zmona nesutinka... Jo zmona taip pat padave skyrybom,bet jis- as savo vaikus myliu ir taip toliau.As buvau susitikes su jo zmona , sakau- duodam jiems laisve, tegul gyvena...bet ne . Jo zmona prie jo neistikimybiu pripratusi, pradejo vardyti kiek jis ju turejo tu meiluziu, tik nesupratau vieno , kodel tik dabar padave skyrybom...Mano advokatas patare palaukti puse metu , gal viskas susigules...sako , kad dabar moterys labiau neistikimesnes, negu vyrai, zodziu paguode...zodziu bandyk atleisti, nes yra vaikai , turtas, nes taikiai skirtis ji nenori.[url][quote:1vm3v3ca][quote:1vm3v3ca][/quote:1vm3v3ca][/quote:1vm3v3ca][/url]

Svetė

S

256 įrašai

2010/01/04 21:01:31 21:01:31

Mane pvz., labai zavi istorikai (pagal issilavinima), kiek esu ju sutikusi, labai idomus, intelektualus, ispruse, - nors nebutinai dirba su istorija susijusi darba.

Svečias

S

689 įrašai

2010/01/04 21:37:52 21:37:52

Turtingas vyras ir turi teise buti neistikimu ir tureti kelias zmonas, bei kruva meiluziu. Tam jis ir turtingas ir prie ju moterys limpa, kaip muses prie medaus. Dar neteko gyvenime sutikti istikimo turtingo vyro. Ju zmonos su tuo susitaiko jau pries vedybas - zino uz ko teka. Daugumai gi svarbiausia babkes, o kai yra babkiu - istikimybes nereik. Lietuvos verslininkai kartais vienuose namuose laiko po kelias zmonas ir meiluzes, ir nieko, niekas nepriestarauja - nei Baznycia, nei valstybe.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/06 09:53:57 09:53:57

Geriausios tai geriausios, bet patraukliausios : visos, kur dėvimos unuformos - policininkai, lakūnai, gydytojai, inžinieriai ir pan.

medutis

M

403 įrašai

2011/02/06 20:00:03 20:00:03

Raa:
Nepažįstu nė vieno developerio Klaipėdoje

Tai susipažinkim

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/06 20:23:28 20:23:28

parazitai, alfonsai ir kuiliai

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/07 05:15:00 05:15:00

Svečias: parazitai, alfonsai ir kuiliai

Ypač kuiliai, kurie prie pinigio - jie patys geriausi mūsų mergaitėms.

melete

M

74 įrašai

2011/02/07 14:28:26 14:28:26

as nesirenku vyro pagal profesija

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume