Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Apie turtingus vyrus

Apie turtingus vyrus

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/01 18:34:17 18:34:17

Svečias:
rudnosiukas:
Svečias: Dvasingasis rudnosiuk, nori kad moteris tave islaikytu?

[b:38f5r4gh]Dvasinius[/b:38f5r4gh] turtus kraunuos pats, nelaukiu kol kas nors paduos.

Dvasinius, o valgyt tau kas paduos? Tu net neisikerti i klausima Apgailetini vyrai,abejotinu dvasingumu besididziuojantys, kai kisenese vejai svilpia. Materializmu bando sugedinti moteri, kai ji nenori islaikyti tokio vyro.
Beja, bobomis tampa tik neturtingu vyru zmonos, nes grozis, moteriskumas kainuoja.

Labai teisingai pasakyta!!!

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/01 18:54:55 18:54:55

Svečias: Pridrožė vaikų ir išgaravo!Kur rasti tokį papą Karlą,kuris imtų maitinti kuopą Buratinų?

Prajuokinai!!!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/01 20:41:50 20:41:50

Viešnia labai teisingai mąsto daugelyje atvejų. Ne vienas vyras, ne viena moteris nepriklauso kažkam, mes negalime pasisavinti žmogaus, ir santuoka čia ne apsauga - jei nesuveikia žmogaus moralė ir pareigos jausmas. Bet iš principo nesutinku, kad jei vyras susirado kitą, tai jam kažko trūko, o ypač jei tai turtingas vyras. Paprastai čia suveikia troškimas pažinti kuo daugiau moterų, ir dažniausiai jos būna negeresnės už pirmąją, bet - kita, kitokia, o vyrai mėgsta įvairovę, nepažintus plėšinius...

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/01 21:19:24 21:19:24

Keista, kad Samanta tau tai atradimas?!
Jai kazkam vertybe pinigai, tai morale galima pakeisti vertybemis.
Imk savo vertybes ir palik mano morale ramybeje.

Kai pinigai nera vertybe, tai jau atskira tema.
Negaliu paneigti, kad vyrams ivairove svarbiau nei moterims. Taciau logiskai ju turetu buti vienodai.
Taip pat manau, jai pirmas paliko antra del trecio tai greiciau kazko truko...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/03/02 05:44:54 05:44:54

samanta: nesutinku, kad jei vyras susirado kitą, tai jam kažko trūko, o ypač jei tai turtingas vyras. Paprastai čia suveikia troškimas pažinti kuo daugiau moterų, ir dažniausiai jos būna negeresnės už pirmąją, bet - kita, kitokia, o vyrai mėgsta įvairovę

Svečias: Taip pat manau, jai pirmas paliko antra del trecio tai greiciau kazko truko...

trūko įvairovės...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/03/02 05:46:06 05:46:06

Emporija:
rudnosiukas:
Emporija: As nesivaikau turtu. Bet mano vyras turi buti toks, su kuriuo nereikes varganu centu skaiciuoti.

Turtų nereikia, tik pinigų?

Nesikabinek prie zodziu, ok?

O ką? Užmyniau?

Žodis ne žvirblis...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/02 06:27:18 06:27:18

Svečias:
Negaliu paneigti, kad vyrams ivairove svarbiau nei moterims. Taciau logiskai ju turetu buti vienodai.

Tavo moralė manęs nėmaž nedomina, šiuo atveju turėjau omeny tik vyro moralę . O tu jau užkibai - skaudi vietelė?

Aišku, kad daugelio taip kaip tu mąstančių žmonių prigimtis man ne naujiena, kur tu matei kad teigčiau kitaip? Niekas neneigia jūsų teisės būti, juk pasauly daug visokių margų paukštelių, tai kodėl negali būti skirtingų žmonių.
O trūko tikrai - įvairovės. Nes turtingi vyrai jau patys nežio ko trokšti, jiems karbonadai atsibodę, norisi skėrių kepsnio .

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/02 06:41:00 06:41:00

samanta:
Svečias:

Tavo moralė manęs nėmaž nedomina, šiuo atveju turėjau omeny tik vyro moralę . O tu jau užkibai - skaudi vietelė?
Aišku, kad daugelio taip kaip tu mąstančių žmonių prigimtis man ne naujiena, kur tu matei kad teigčiau kitaip? Niekas neneigia jūsų teisės būti, juk pasauly daug visokių margų paukštelių, tai kodėl negali būti skirtingų žmonių.
O trūko tikrai - įvairovės. Nes turtingi vyrai jau patys nežio ko trokšti, jiems karbonadai atsibodę, norisi skėrių kepsnio .

Siame kontekste Samanta turejau galvoje ne Jusu vertybes ir ne mano morale. Tiesiog vienu sakiniu pabandziau apibrezti santykius kurie "paremti" pinigais. "Imk savo vertybes ir palik mano morale ramybeje."
Jai atvirai tai skaudi vietele, ne paciam del saves, bet del tokios moteriskos pasauleziuros. Man asmeniskai labiau prie sirdies "Laimingos seimos paslaptys"
Cia vel Samanta nesutiksiu, kad turtingi vyrai nezino ko nori. Viskas prasideda pirmuoju klausimu kiek tai kainuoja? ir kokia nauda is to? klausimas kaip tu jautiesi? skamba banaliai!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/02 06:45:02 06:45:02

Ir dar, turtingus vyrus dirbanti svečias - ar necinkteli kartais į galvą mintis: o juk ir mane turtuolis greit gali iškeisti į kitą gražuolę, juk visada atsiras gražesnė, sumanesnė, jaunesnė - rinka negailestinga. O su metais deja senstu...ne jaunėju. Ką moku gyvenime dar veikti?..Jei liksiu viena? Lazda du galus turi...
Prisiminiau močiūtės pasakojimą apie kaimynę. Nusenusi ji prašė išmaldos, rausėsi šiukšliadėžėse. Vyro, vaikų, profesijos neturėjo, pensijos aišku irgi. Bet buvusi gražuolė pasikeite nemaža turtingų vyrų, buvo jai linksma ir pinigų turėjo, kol...

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/02 06:46:37 06:46:37

rudnosiukas:
rudnosiukas:
Emporija: As nesivaikau turtu. Bet mano vyras turi buti toks, su kuriuo nereikes varganu centu skaiciuoti.

Turtų nereikia, tik pinigų?

O ką? Užmyniau?

Žodis ne žvirblis...

Pradek mastyti, o tai rasineji, kad tik rasyti. Jau kelinta karta pastebiu, kaip nusirasai. Teisybe sako, kai biednas- tai durnas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume