Man tai tiek svajonė, tiek gyvenimas be raudono Porche ir Malibu bevertis, nykus ir neįdomus. Man neužtenka atostogų Palangoje ir kompiuterio, kuriame yra ir Malibu, ir muzika, ir visi virtualūs pasauliniai dailės šedevrai bei gražuoliai vyrai. Negaliu gi aš pirkti džinsų už 10 litų iš “Humanos”. Ar ne žavios tos, kurios vargsta soliariumuose, studijuoja Kamasutrą, po kelias valandas pešioja plaukelius nuo gaktos, mokosi žaisti golfą, įnirtingai ieško gerai besilaikančių verslininkų duomenų – kur dar koks turtingas užsilikęs ar kurį galima atmušti nuo kokios tai draugės ar šiaip kaimynės. Galima tik žavėtis lietuvaičių agresija ir nuolatine kovine parengtimi nepražiopsoti grobio, mokėti jį atmušti nuo konkurentės. Juk tam būtini dideli aktoriniai sugebėjimai, pradedant vaidyba, kad vakarėlyje, kur ir prasideda turtingo vyro medžioklė. Patikėkite – tai juodas ir sunkus, alinantis darbas su neaiškiu rezultatu, rizika kaip ir dideliame versle. Juk jei laiku neapsižiūrėsi žurnalo viršelyje ar 5 kg storinančiame TV ekrane, netilpsi į 10 dydžio džinsus, ir sudie turtingi vyrukai. O ir streso parodyti niekad negali: prekė, kuri prižiūrima kaip Bugatti, turi ir veikti kaip nurodyta instrukcijoje. Atrodyti kaip lėlytė, nes va praeitame žurnalo numeryje verslo konkurento nuotrauka su žmona buvo gražesnė, o jei taip, kiti dar gali pagalvoti, kad tas vyras koks ubagas ir jo verslas stringa, taigi jis niekaip nesutiks žurnale pasirodyti su prastesne, jei turi pinigų būti su tokia pat kaip kiti. Tokia moteris negali turėti savo nuomonės, todėl ji turi pritarti turtingam seniui dar jam neprasižiojus, o kai pati prasižios, turės sakyti tik tai, ką jis nori girdėti; kitaip sakant, visą laiką, kol bus su juo, turės elgtis elkis atsargiai kaip su psichiškai neįgaliu, kuris nežinia kada ir dėl ko gali pratrūkti ir susižavėti kita. Mat kai ministerio sūnelį įsiutinsi, niekam nepasiskųsi: jo rankose pinigai, valdžia, taigi ir žiniasklaida, ir teisėsauga, todėl lengvai gali būti išmesta, kaip musė iš barščių, ir dar taip, kad niekas kitas jos nenorės. Mūsų gyvenimas nėra lengvas, kaip jūs čia manote.