Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Torseras

T

3 įrašai

2009/02/11 09:50:47 09:50:47

Gerbiamieji - prisiminkit Darvina...
Visi gyvi padarai is esmes naturaliai yra "neistikimi"
Homo Sapiensai evoliucijos eigoje prisigalvojo ivairiausiu prietaru - tai dirbtina, ir turejo tam tikra funkcija, kuri jau daugumoje atveju atgyveno savo ir dabar turi appendikso statusa....
Brg's
P.S. Nieko nenorejau izeisti, jei ka.... ))

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/11 10:44:35 10:44:35

Buvau istikima, bet daugiau taip nedarysiu. Niekas to nevertina

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/11 10:47:10 10:47:10

Torseras: Gerbiamieji - prisiminkit Darvina...
Homo Sapiensai evoliucijos eigoje prisigalvojo ivairiausiu prietaru - tai dirbtina, ir turejo tam tikra funkcija, kuri jau daugumoje atveju atgyveno savo ir dabar turi appendikso statusa....
Brg's

Tamstos mintys yra aiskios ir netgi pateisinamos jeigu jos priimtinos poroje abiems. O jeigu vienam is poros tai nepriimtina?

sniegasmilga

S

99 įrašai

2009/02/25 16:15:15 16:15:15

Buvau ištikima, nieks neįvertino. Bet kiek dabar tenka bendrauti su vyrais, tai visi mano, kad natūralu prie žmonos turėti dar vieną, o gal ir kelias moteris. Maniškis jau atrodė toks buvo ištikimas, o ėmė ir paslydo. Aš tai jau nebetikiu vyrais, gal čia man taip nepasisekė.Nuolatinio draugo neturiu, tai nemanau, kad turiu būti ištikima, nebent tik sau. Taigi gyvenimas mažytis nėra ko varžytis, mėgaukimės gyvenimu kol laikas. Ateis laikas rasim bendramintį tada ir būkim ištikimos.

6602

6

2 įrašai

2009/02/28 04:18:19 04:18:19

Galiu pasakyt tik viena: jei man su moterimi gera visom prasmem - niekada neisiu i sona. Sakydamas "gera" turiu omyny moters elgesi mano atzvilgiu.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/02/28 09:52:00 09:52:00

santykiuose privalo buti isikimybe ..jei jos nera viskas amen santykiams
ir nereikia aiskinti nesamoniu,kad vyras kaip gyvuliukas turi apseklinti kuo daugiau pateliu

BeveikVarna

B

38 įrašai

2009/03/01 11:20:58 11:20:58

Torseras: Gerbiamieji - prisiminkit Darvina...
Brg's

Ką čia dabar garsiai blūdiji???

A, tai jau žmogus niekuom nebesisikiria nuo KITŲ gyvų padarų???

Kiekvienas, laikantis savo ne tik gyvu padaru, bet ir žmogum, turėtis laikytis savų vertybių, nepaisant JOKIŲ aplinkybių.
Tiesa, aš niekam nieko nenoriu primesti;

BeveikVarna

B

38 įrašai

2009/03/01 11:24:55 11:24:55

Onytė: Esu atvirai kalbėjusi su keliais vyrais ta tema, ir jie pripažino, kad pas kitas neina tik liurbiai ir tie, kurie nieko negali. Ir tai nepriklauso nuo žmonos, ji gali būti geriausia, gražiausia, vistiek eis. Nes jiems reikia įvairių moterų, vienos maža. Su sava gyvena, augina vaikus, važiuoja atostogauti, gerai sutaria, viskas tvarkoj. O pasitaikius progai, jos nepraleidžia. Eina ne tik su ištekėjusiomis. Yra daugybė vienišų moterų, netekėjusių, išsiskyrusių, pasiilgusių bent tokio vyro. Todėl manyčiau, kad moterys mažiau neištikimauja, nes normaliai moteriai tiesiog to nereikia.

Teko ir man kalbėtis šiokia tema su vyrais.
Prisipažinsiu, buvau maloniai nustebinta, kad vistik yra nemažai vyrų (procentų nenumanau), kuriems svarbi ta ištikimybė: ir jų antrųjų pusių, ir jų pačių.
Sunku įlysti į vyro smegeninę, pamastyti ir pamatyti, kaip jie, bet, jei būčiau vyras, mano savigarbą LABAI žeistų toks moteriškės pasakymas GALIU PASIGULDYTI BET KOKĮ VYRIŠKĮ!!!

liada

L

135 įrašai

2009/03/01 13:48:42 13:48:42

jau 2,5m esu nasle ir tiesa sakant,atsibodo klausyti,kaip kitos mano vietoje griebtu ka nors,negyventu vienos.O as esu kvaila,vis dar tikiu meile ir laukiu jos...neistikimybe?manau ir vyro ir moters turetu buti vienoda.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/03/01 20:06:14 20:06:14

6602: Galiu pasakyt tik viena: jei man su moterimi gera visom prasmem - niekada neisiu i sona. Sakydamas "gera" turiu omyny moters elgesi mano atzvilgiu.

Aišku, kaip visad dėl visko kaltos tik moterys. Taip pat ir dėl vyro neištikimybės - nebuvo visom prasmėm gera, mano atžvilgiu "ne taip" elgėsi, puikus pasiteisinimas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume