Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Margarituks

M

25 įrašai

2009/01/23 22:10:49 22:10:49

Suradusi sau artima zmogu ir pradejusi su juo draugauti - niekad nesuku i sona. Istikimybe - viena didziausiu vertybiu dvieju zmoniu santykiuose. Ja pamynes asmuo - nevertas nieko. Nei pagarbos, nei meiles.... O ir atelsit sunku. Karta praradus pasitikejima - be proto sunku ji vel atgaut. Klysti zmogiska, bet kai kurios klaidos tiesiog per smarkiai i sirdi gali isirezti...

Onytė

O

56 įrašai

2009/01/23 22:14:08 22:14:08

Esu atvirai kalbėjusi su keliais vyrais ta tema, ir jie pripažino, kad pas kitas neina tik liurbiai ir tie, kurie nieko negali. Ir tai nepriklauso nuo žmonos, ji gali būti geriausia, gražiausia, vistiek eis. Nes jiems reikia įvairių moterų, vienos maža. Su sava gyvena, augina vaikus, važiuoja atostogauti, gerai sutaria, viskas tvarkoj. O pasitaikius progai, jos nepraleidžia. Eina ne tik su ištekėjusiomis. Yra daugybė vienišų moterų, netekėjusių, išsiskyrusių, pasiilgusių bent tokio vyro. Todėl manyčiau, kad moterys mažiau neištikimauja, nes normaliai moteriai tiesiog to nereikia.

ren.l

R

70 įrašai

2009/01/24 11:34:45 11:34:45

Onytė: Esu atvirai kalbėjusi su keliais vyrais ta tema, ir jie pripažino, kad pas kitas neina tik liurbiai ir tie, kurie nieko negali. Ir tai nepriklauso nuo žmonos, ji gali būti geriausia, gražiausia, vistiek eis. Nes jiems reikia įvairių moterų, vienos maža. Su sava gyvena, augina vaikus, važiuoja atostogauti, gerai sutaria, viskas tvarkoj. O pasitaikius progai, jos nepraleidžia. Eina ne tik su ištekėjusiomis. Yra daugybė vienišų moterų, netekėjusių, išsiskyrusių, pasiilgusių bent tokio vyro. Todėl manyčiau, kad moterys mažiau neištikimauja, nes normaliai moteriai tiesiog to nereikia.

Prasom normalios moters apibrezima

Onytė

O

56 įrašai

2009/01/24 15:56:35 15:56:35

ren.l:
Onytė: Esu atvirai kalbėjusi su keliais vyrais ta tema, ir jie pripažino, kad pas kitas neina tik liurbiai ir tie, kurie nieko negali. Ir tai nepriklauso nuo žmonos, ji gali būti geriausia, gražiausia, vistiek eis. Nes jiems reikia įvairių moterų, vienos maža. Su sava gyvena, augina vaikus, važiuoja atostogauti, gerai sutaria, viskas tvarkoj. O pasitaikius progai, jos nepraleidžia. Eina ne tik su ištekėjusiomis. Yra daugybė vienišų moterų, netekėjusių, išsiskyrusių, pasiilgusių bent tokio vyro. Todėl manyčiau, kad moterys mažiau neištikimauja, nes normaliai moteriai tiesiog to nereikia.

Prasom normalios moters apibrezima

Man normali moteris ta, kuri istekėjusi už mylimo vyro, su juo laiminga, rūpinasi savo šeima ir namais. Kitiems vyrams jos širdyje nėra vietos. Moteriai svarbiausias emocinis ryšys, jeigu ji jaučia savo vyro meilę, šilumą ir palaikymą, atsispirs bet kokiems gundymams pasukti į šoną. Gali paflirtuoti dėl formos palaikymo, bet visada žino, kas jai svarbiausia.

aurisbig

A

4 įrašai

2009/01/29 10:42:33 10:42:33

nu jau nu jau, nebuna istikimu? Jus nejuokinkit, yra istikimu moteru, yra ir vyru... jums jau turbut iauge kad tie vyrai visi kiaules, deja turiu nuvilti taip nera mane irgi 5 metus isdurinejo, bet as tikiu kad ne visos tokios moterys, tad mielosios linkiu nepaslisti, nes gyvenime slidu...

z: Aš netikiu, kad būna ištikimų vyrų... Visi nueina į šoną, jei tik randa progą. Jei ištikimas, vadinasi tokios progos jam tiesiog dar nepasitaike...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/29 10:56:12 10:56:12

aurisbig: nu jau nu jau, nebuna istikimu? Jus nejuokinkit, yra istikimu moteru, yra ir vyru... jums jau turbut iauge kad tie vyrai visi kiaules, deja turiu nuvilti taip nera mane irgi 5 metus isdurinejo, bet as tikiu kad ne visos tokios moterys, tad mielosios linkiu nepaslisti, nes gyvenime slidu...

z: Aš netikiu, kad būna ištikimų vyrų... Visi nueina į šoną, jei tik randa progą. Jei ištikimas, vadinasi tokios progos jam tiesiog dar nepasitaike...

As visuomet buvau istikimas... ir tu progu pilna buvo ir yra. Ir pasiulymu nedviprasmisku. Cia matyt tie neistikimieji suokia kad visi tokie. Taip nera.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/29 11:14:38 11:14:38

As istikima. Visiems istikima

Samagonschik

S

169 įrašai

2009/01/29 19:23:45 19:23:45

Nesupratau, ko cia isvis tokios moteris iesko? Jau nepasiseke, gal susistaikykit ir toliau bandykit gyventi su savimi. Matai jos visus vyrus zino... tai pirmoji priezastis kodel vyras i sali pasuko. Saunuoliai.

Neringa23

N

6 įrašai

2009/02/01 12:59:36 12:59:36

Taip, esu, nors kartais visokiu minciu buna. Ir atsispirt ne visada lengva, bet esu istikima. Man tai labai svarbu

Raa

R

103 įrašai

2009/02/01 21:10:41 21:10:41

Onytė:
Man normali moteris ta, kuri istekėjusi už mylimo vyro, su juo laiminga, rūpinasi savo šeima ir namais. Kitiems vyrams jos širdyje nėra vietos. Moteriai svarbiausias emocinis ryšys, jeigu ji jaučia savo vyro meilę, šilumą ir palaikymą, atsispirs bet kokiems gundymams pasukti į šoną. Gali paflirtuoti dėl formos palaikymo, bet visada žino, kas jai svarbiausia.

Kažkodėl perskaičiusi prisiminiau Ana Karenina
"Visos laimingos šeimos yra vienodos, o nelaimingos - kiekviena savaip..."

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume