Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Neištikimybė - ar esat ištikimos?

swx

S

127 įrašai

2009/03/02 10:39:41 10:39:41

Svečias: Mano busimu ir esamu antru pusiu tai neturetu liesti. Niekas nesiruosia su antra puse siuo klausimu tartis.

Kokie ten pasirinkimo kriterijai, kekšei 100 ar 200 EUR. ar sąskaitos papildymui. Jokiais [b:2v5wnh23]darniais santykiais[/b:2v5wnh23] čia nekvepia. Tfu bl...

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/02 10:46:27 10:46:27

Nedziugauk taip. Tu mano pasirinkimo kriteriju neatitinki.

swx

S

127 įrašai

2009/03/02 12:13:43 12:13:43

Svečias: Nedziugauk taip. Tu mano pasirinkimo kriteriju neatitinki.

Kokie ten pasirinkimo kriterijai, kekšei 100 ar 200 EUR. ar sąskaitos papildymui. Jokiais darniais santykiais čia nekvepia. Tfu bl... Su tokią net diskutuoti nėra apie ką.

Ps rašiau sia žinute, o redagavosi ir ankstesnė

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/02 15:18:59 15:18:59

Tamsta pas kekses daznai lankaisi, matau, nes del kainu mane konsultuoji. Ka dar is savo patirties galetum papasakoti?

swx

S

127 įrašai

2009/03/02 16:10:32 16:10:32

Svečias: Tamsta pas kekses daznai lankaisi, matau, nes del kainu mane konsultuoji. Ka dar is savo patirties galetum papasakoti?

Nebuvau nei karto, kol kas nematau tam reikalo. Ačiu už dėmesį. Viso gero

Guteee

G

24 įrašai

2009/03/02 19:11:57 19:11:57

Buvau ištikima...Ir kas iš to? Vyrai neverti ištikimų moterų, nes tada patys pradeda eiti į kairę. Daugiau taip kvailai nesielgsiu

Leo

L

543 įrašai

2009/03/02 21:28:51 21:28:51

Tik idomu su kuo nesitikimi vyrai buna ir moterys ?:) Statistiskai turetu buti po lygiai:))

ela01

E

137 įrašai

2009/03/02 21:46:46 21:46:46

atvirai pasakius, neteko suzinot, kas yra vyro neistikimybe.Kol buvom kartu net susidomejus kitu vyru nebuvau, net paciai keista.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/03 11:46:50 11:46:50

Kol kas esu ištikima ir vyru dar pasitikiu, nes matau, kad po 6 metų kartu vis dar esame darni pora ir abu stengiamės tokia išlikti. Svarbu rūpintis vienas kitu ir nepamiršti savęs kaip asmenybės, o tada jau ir į šalis nebereiks žvalgytis. Jei buvot išduoti tai kaltės ieškokite savyje. O jei kyla noras būti neištikimu (-ai) tada bandykite ieškoti problemų santykiuose ir jas spręsti, jei tik dar yra noras... Viskas priklauso nuo Jūsų pačių. Aš tuo jau įsitikinau ir manau einu tinkamu kelių, o gyvenu taip: domiuosi savo norais, klausiu ir išklausau vyro norų ir bandome ieškoti kompromisų. Dar padeda tai, kad stebiu gyvenimą, save ir aplinkinius, tyrinėju situacijas ir skaitinėju psichologinius straipsnius. Ir visos tiesos kaip ant delno, tereikia priimti jas ir naudoti savo gyvenime o tada džiaugtis laime ir sėkme! "Gyvenimas prasideda mumyse..."

69minusTwoZeros&1-1

6

5 įrašai

2009/03/05 12:49:31 12:49:31

[b:3u64vs98]Neistikimybe : vyrai ar moterys?[/b:3u64vs98]
Atsakymas paprastas - koks skirtumas, kas labiau neistikimos, vyrai ar moterys?..

Kazkada teko manyti, kad vyrai. Veliau teko stebetis, kad moterys ne ka blogesnes ir net lenkia vyrus. Galiausiai nusistovejo praktinis patyrimas ties "koks skirtumas, kuriu daugiau?". Kam saves is viso sito klaust?

I tai atsakyti gali tik statistiniai duomenys, bet... nelabai realu tureti tikra, objektyvia, informacija (cia kaip is serijos apie patirti: kai vyras sako su kiek permiegojo reik dalinti is dvieju, jei moteris - dauginti is dvieju), todel, vargu, kad sio forumo dalyviai kada nors suzinos tikra tiesa, kuriu daugiau.

[b:3u64vs98]Neistikimybes pateisinimai[/b:3u64vs98]
Pastebejau kai kuruos vyrus kaltinant moteris, kad jos kaltos, kad vyras neistikimas. Vienas dalykas, kad lygiai taip pat del neistikimybes ir moteris galetu TEISINTIS vyrui, bet... ar neistikimybe gali tureti pateisinimu, kai gyveni poroje? Ne.

Nori kito vyro/moters? Prasom! Bet jei gerbiam save ir gerbiam kita zmogu - pradzioje nutraukiam ankstesnius santykius.
Yra poroje problemos? Truksta demesio? Sumazejo pagarba? Dar kazkas negerai? Sprendziam! Jei nepavyksta - skiriames.

Is principo, norint atsakyti "Ar pateisinam istikimybe, ar ne?" (nors tema ir ne visiskai ta, bet nukrypo i tai), reiktu atsakyti, ar pateisinam MELA ir ISDAVYSTE. Jei mus zmogus ISDUODA, ar jis gali buti musu gyvenimo partneris? Greiciausiai, ne. Jei mums meluoja, ar mes galime juo pasitiketi? Greiciausiai, ne.

Atsakykite sau, ar matote prasme buti poroje su zmogum, kuris negali buti nei gyvenimo partneris, nei mes juo galime pasitiketi? Greiciausiai, atsakymas irgi bus "ne".

Tik melas (siuo atveju neistikimybes slepimas) santykius dar laiko. Bet tai netikra, nes jie (santykiai) tik todel ir dar nenutruksta, egzistuoja, kad vienas is partneriu nezino visos informacijos, kuria zinant, santykiu nebebutu. Ta poros puse, kuri slepia neistikimybe, velgi daro tai is savanaudisku paskatu, nes greiciausiai itaria, kad atskleidus, santykiai isnyks.
Atsakykite, ar jus pirktumete supuvusi obuoli, jei zinotumete, kad prakandus rasite puveka, nors perkant obuolys atrode graziai ir pardavejas sake, kad jis nesupuves? Greiciausiai, ne. Siuo atveju tas pats ir santykiuose - slepimas realiai negelbeja santykiu, tik padeda nuslepti informacija, kuria zinodama antra puse tuos santykius nutrauktu.

[b:3u64vs98]Polinkis i neistikimybe[/b:3u64vs98]
Teko ir man tureti mergina, kuri buvo neistikima. Dar santykiu pradzioje susitarem, kad skaudziausia abiems butu, jeigu ateityje kuris nors nueitu na leva ir kitas tai suzinotu is kitu, tad, jei atsitiko kas atsitiko - pasakyti. Kalbejom ir apie tai, kad ne maziau skaudu butu ir tai, jei tai ivyktu ne karta, o kartotus su tuo paciu zmogumi eile kartu. Apie tai, kad ir psichologine neistikimybe yra ne maziau svarbi, nei fizine. Deja, nepaisant susitarimu, nepaisant pazadu ir viso kito, atsitiko tai, kas atsitiko. Viska suzinojau anksciau, nei spejo sugulti. Taciau, visi pazadai, prisiekinejimai, susitarimai - buvo sulauzyta. Kodel? Skaityk zemiau...
Pasirodo, mergina, su manim pradejusi bendrauti nuo pat pradziu nebuvo atvira - buvo nebaigus ankstesniu santykiu. Nezinojau, nes buves jos draugas buvo pateikiamas kaip "buves draugas". Taciau, paaiskejo, kad jos ankstesnis draugas visa laika mane, kad jis vis dar draugauja su ja, o ir ji tam dave pakankamo pagrindo - bendravo su juo po senai pazinciai, praleisdavo kazkiek laiko kartu, jis kartais likdavo nakvoti pas ja. Kol buvau keliom savaitem isvaziaves i uzsieni, ji su juo vaziavo prie juros ir pan, nors tada mes jau vyniojom romana. Man tai nebuvo nei labai svarbu, nei idomu, buvau pasineres i naujus santykius. Galu gale ji ir pati ankstesnius santykius po truputi megino numarinti, bet negalejo ju atsisakyti is karto, tik nuo manes tai slepe.
Nemalonu galbut buvo kiek veliau, kai paaiskejo, kad as tiesiog "atmusiau" mergina, kuri turejo ilgai trukusia draugyste su kitu vyru, kuris tikejosi su ja sukurti seima ir t.t. Kad as buvau ta priezastis, del ko galutinai nutruko ju santykiai (o ne nutruko iki manes, nors man buvo sakoma kita versija). Tarkim, kazkam tai nepasirodys pakankamai svarbu, kad santykis jau prasidejo nuo apgavysciu ir melo... Tada tesiam.
Laikui einant ji pati atskleide, kad buvo ne karta ir ne du apgavusi savo ankstesni vaikina su kitais... Net ir mums bunant kartu, santykiu pradzioje, kai buvau isvykes kelioms savaitems i uzsieni, ji sugebejo su buvusiu nuvaziuoti prie juros. Nors ir nieko neivyko, bet vien pats faktas, ir dar budamas nusleptas, nera malonus. Bet, roziniai akiniai dare savo, tikejau, kad musu meile bus kitokia. Tiesa pasakius, mylejau ir tebemyliu ja beprotiskai, nors ji nera nei gero budo, nei gero charakterio, nei labai grazuole.

Ir tik veliau paaiskejo, kad tos mergaites gimine irgi neprasta reputacija turi. Tevas vedes 3 kartus... jos sesuo budama panasaus amziaus kaip tuometine mano mergina, gerai davesi su visais is eiles - jaunais, senais, vedusiais, kol tevas neapsikentes surado vyra, apzenijo dukra, idarbino, t.y. kol pats kaip mazam vaikui nesutvarke uz ja jos gyvenimo.. Jos tevo tevas (tos merginos senelis) - tris kartus vedes irgi. Kiti is tos pacios gimines linijos - praktiskai visi isshsiskyre, vede po antra karta... Motina irgi vedus du kartus. Merginos tevu romanas irgi buvo pradetas tada, kai abu jos tevai turejo antrasias puses, t.y. abu gyveno skirtingose santuokose. Motina is ankstesnes santuokos neturejo vaiku. Vyras - turejo.

Naturalu, kad vien toks pasaulio pazinimas mergaitei augant, dare itaka apie tai, kas priimtina, o kas ne. Naturalu, kad toks zmogus visada ras pasiteisinimu, kodel nuejo "i kaire" - juk buti vienas kitam 100% idealiais vargu ar imanoma, tad, pasiteisinimu jei noresi - visada rasi.

Manyciau, kad ejimas i kaire yra psichologiniu problemu ir/ar neiskiepytu morales normu, neiskiepytos atsakomybes pries antraja puse suvokimo stoka. Egocentrizmas/egoistiskumas irgi prisideda - nepaslaptis, kad taip elgdamasis neabejotinai iskaudinsi savo antraja puse - visi tai zino, bet vis tiek elgiasi. Vadinasi, "dzin ta antroji puse". O jei "dzin", tai kam tie santykiai, jei ne is patogumo, iskaiciavimo, kazkokiu privalumu?..

Susitepsite karta, antra... nepastebesite, kaip tai taps sistema. Ne todel, kad tai gerai, bet delto, kad patys nebebusite svarus pries save. Atminkite, kad gyvenime viskas eina ratu. Iskaudinat kitus, patys liksite iskaudinti... tik dazniausiai, "lazda turi ne tik du galus, bet ir antras galas trenkia skaudziau". Pastebejau, kad kiti stengiasi patys pirmiau iskaudinti save, galbut delto, kad patys bijo buti iskaudinti?

Linkiu islaikyti savigarba, tiek vyrams, tiek moterims. Linkiu suvokti galimas pasekmes pries elgiantis neprotingai, nei kad iskils problemos...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume