Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyras bando mane pastatyti prie puodų

Vyras bando mane pastatyti prie puodų

yolantayo1296838981_db

Y

441 įrašai

2009/02/24 12:55:56 12:55:56

Pavasaris68: ...as jauciu,kad jus labai viska priimat asmeniskai!Juk as nekaltas,kad jus kazkas nuvyle ar iskaudino...matau diskusija beprasmiska,mes is jos visvien nieko nepasimokysim!Linkiu sekmes !

Anaiptol ne asmeniskai Bandau parodyti, kad YRA kita medalio puse. Jei Jus esate linkes viska matyti tik juodai, tai as ir dazau juodai. Spalva ta pati, tik siena kita. O diskusija butu beprasmiska, jei butu visi vieningos nuomones. Tuomet diskusijos tiesiog nebutu. Bet, kaip matau, pritrukus argumentu viska suverciam tariamiems asmeniskumams ir slepiamasi Linkiu perskaityti pirmaji mano pasisakyma sioje diskusijoje, o tada galesit daryti viesas isvadas apie mano asmenini gyvenima

Pavasaris68

P

8 įrašai

2009/02/24 13:20:30 13:20:30

...mes ziuriu nuo puodu nuejom visai kitur,tu argumentu galima atrasti ir atrasti!...turejau viena zmona,tai is patirties ir rasau kaip buvo,o ka jus norit parodyti,nezinau!Mes nesutarem ir tiek...o su zmogumi kuris iprates vadovauti ir primesti kitam savo vale yra tikrai beprasmiska gincytis!Juk as ne jusu pavaldinys,kad jus ant manes vaziuotumet!Deja dar esu ir vyresnis...jokios pagarbos is jaunimo nesulauksi!

Untapištima

U

64 įrašai

2009/02/24 14:18:46 14:18:46

Man maisto gaminimas asocijuojasi su meile... Meile savo vyrui, savo vaikui, artimiesiems, draugams. Man visada buvo svarbu, kad šeima gautų viską, kas geriausio. Per pietų pertrauką, vietoj to, kad su bendradarbėmis plepėčiau (apie nieką), neretai nuvažiuodavau į turgų šviežių daržovių. Ir ne viena aš tokia. Svarbiausi mūsų žmonės yra namuose.

O kiaušiniai, apie kuriuos kažkas kalbėjo, oi kaip moteriai reikalingi. Ir vaikus auginant, ir darbus dirbant. O kaip praverčia, kai prasideda artimųjų sveikatos problemos...

Raaa

R

574 įrašai

2009/02/25 08:53:46 08:53:46

Pavasaris68: ...mes ziuriu nuo puodu nuejom visai kitur,tu argumentu galima atrasti ir atrasti!...turejau viena zmona,tai is patirties ir rasau kaip buvo,o ka jus norit parodyti,nezinau!Mes nesutarem ir tiek...o su zmogumi kuris iprates vadovauti ir primesti kitam savo vale yra tikrai beprasmiska gincytis!Juk as ne jusu pavaldinys,kad jus ant manes vaziuotumet!Deja dar esu ir vyresnis...jokios pagarbos is jaunimo nesulauksi!

O man atrodo keista - jei vyrai nori būti vyrais tegu jais ir būna, o ne dejuoja, kad juos kas nors nori mazgotėmis daryti ir kariauja su įsivaizduojamomis raganomis. O dabar diskutuojama apie tai, kad visi turi gyventi pagal vieną kurpalį. O to vienintelio kurpalio juk nėra.

Aš gyvenu kaip man patinka ir su niekuo nekovoju - vieną dieną nuvarau mašiną į remontą, kitą kepu blynus, dirbu mėgstamą darbą ir žinau, kad mano namiškiai svarbesni už jį. Nemėgstu plauti indų, tad dažniausiai juos sutvarko mano draugas. Ir nuo to nei man barzda pradėjo augti, nei mano draugas pasidarė mažiau vyriškas.

yolantayo1296838981_db

Y

441 įrašai

2009/02/25 11:03:20 11:03:20

Pavasaris68: tai is patirties ir rasau kaip buvo,o ka jus norit parodyti,nezinau!

Nuo to ir reikejo pradeti I asmeniskumus pasukote Jus, o apkaltinote mane. Niekas gi ant Tamstos nevaziuoja. Pats ant saves uzvaziavote

sniegasmilga

S

99 įrašai

2009/02/25 16:07:00 16:07:00

Moterys , merginos, jei vyras reikalauja, kad būtų pilni puodai maisto ir dar tuo pačiu laiku, tai jau blogai. vieen tik maistas valdo jį. Aš visada juokaudavau, kad moteris namuose dėl grožio, o ne barščiams virti. Per metines šventes galima, bet būtų gerai kad viskas daroma kartu. Dėl indų, tai indaplovė gali išplauti. O jei labai mylės vyrukas, tai arba pats pagamins, arba prasimaitinsit visuomeninio maitinimo taškuose, galų gale galima ir maxsėj nusipi rkti. Ir laiko sutaipoma ir kartu ilgiau pabūnate.

yolantayo1296838981_db

Y

441 įrašai

2009/03/29 07:31:12 07:31:12

Atsakymas čia labai paprastas: reikia būti ten, kur jautiesi esanti savo vietoje. Jei prie puodų jautiesi gerai, tai nevaidink emancipuotos feministės, nes karjeros vis tiek nepavyks padaryti ir ką beveiktum, būsi labai nelaiminga. Tačiau jei prie puodų stovi, kad kažkam įtiktum, tai ilgai prie jų nestovėsi. Max 5 metus. Ir vis tiek pagaliau suprasi, kad ne Tu, o Tavo viralas buvo reikalingas. Santykiai neišvengiamai nutrūks, nes neteiks pasitenkinimo, Tu negalėsi būti savimi ir dar būsi iššvaisčiusi savo gyvenimo metus. Jei karts nuo karto sau priminsi, kad tie metai yra nesugrąžinami, tokius klausimus kelsi vis rečiau.
Kaip Konfucijus yra pasakęs: "Daryk tai, kas tau patinka, ir niekada neteks dirbti"

Undinele1990

U

6 įrašai

2009/04/23 17:16:44 17:16:44

Pavasaris68: ...pasiklausius moteru ,susidaro toks vaizdelis ,kad vyras turi buti ju vergas!Vaikus butu gerai ,kad priziuretu vyrai,namus taip pat butu gerai ,kad tvarkytu vyras,pinigus taip pat uzdirbti turi vyras,ir moteri dievinti ,kaip princese jo pareiga.Tai atvirai pasakius jei zmona nemoka nei valgyti isvirti,tai kam ta zmona tokia ir reikalinga!Bukim visi savo vietose,ir bus maziau skyrybu ir nelaimiu.O tai kai moterims pradeda augti tarpkoji kiausiniai,jau atsiranda problema...palinkeciau merginoms buti moteriskomis,o vyrams - vyrais!

Čia tai komentaras visai virš visko... Kai vyras tokius darbus daro - jis vergas, o kai moteris, tai ji jau ne vergė??? Ar moteris ir turi būti vergė, tavo manymu?

Jei moteris nemėgsta stovėt prie puodų, tai ji to ir neturėtų daryti. Negali būti tokių dalykų kaip "vyro pareiga" ir "moters pareiga". Jei moteriai patinka gaminti - tai gerai, nemanau, kad kas bandys iš jos tą malonumą atimti. Bet aš asmeniškai mieliau susirasčiau vyrą, kuris labai mėgtų gaminti

O temos autorei vienintelis patarimas iš mano pusės būtų nebent viską pasakyti tiesiai O po to jau pagal vyro reakciją...

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/23 17:43:43 17:43:43

man tai patinka prie puodu sukinetis,gaminu skaniai,o kartais ir man pagamina ir net nekyla minciu,kad mane bando prie puodu pastatyt.

Alex63

A

78 įrašai

2009/04/23 19:13:30 19:13:30

Jeigu vyras savo drauge ar zmona myli, gerbia, "sienavoja" - jis tikrai neprivers jos atsistoti prie puodu, neskirstys, kur moteriski darbai, kur vyriski. O jeigu zmona ar drauge myli savo antraja puse, ji be jokios prievartos ir valgyti skaniai padarys, ir indus neburbedama suplaus. O draugas matydamas ir ivertines antrosios puses toki demesi, ziurek, jau kita vakara pats suksis apie puodus pasisvilpaudamas ir tokia vakariene paruos, kad bus galima ir apsiesti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume