Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyras bando mane pastatyti prie puodų

Vyras bando mane pastatyti prie puodų

Raaa

R

574 įrašai

2009/02/22 19:57:53 19:57:53

vytas_: to "happy lady"
Sakau, prie laikmecio taikytis reikia. As irgi nenoriu virejos. Tiksliau tokios, kurios interesai prasidetu ir baigtusi prie puodu ar sauskelniu.Bet buities jaukumas, patogumas buvo ir ,manau, bus moters prerogatyva. Gal as senamadiskas, bet moteris, nemokanti ir agresyviai reaguojanti i pageidavimus gamint, apsitvarkyt, sukurt namu aura - man visiskai neidomi. Nesakau, kad tai tik moters pareiga. Vyras privalo padet, bet moteris neturi tu pareigu ignoruot.

Kaip įdomu, "pareiga" - sukurti aurą.
O kokios tuomet vyro pareigos? Eiti balsuoti į rinkimus?

vytas_

V

42 įrašai

2009/02/22 20:23:45 20:23:45

to Raaa
I rinkimus - irgi. Jau taip moterys tos lygybes nori... Tai paprasysiu zmonos kad pakeistu tepala, sutvarkytu garaza ir nupjautu zole pries nama. Nes dabar jos eile. Ir uzkastu lape, kuri padvese uzlindusi uz malkines. O gal samdyt zmogu? Idijotizmas.

Raaa

R

574 įrašai

2009/02/22 20:29:15 20:29:15

vytas_: to Raaa
I rinkimus - irgi. Jau taip moterys tos lygybes nori... Tai paprasysiu zmonos kad pakeistu tepala, sutvarkytu garaza ir nupjautu zole pries nama. Nes dabar jos eile. Ir uzkastu lape, kuri padvese uzlindusi uz malkines. O gal samdyt zmogu? Idijotizmas.

Tepalą pakeis servise, garažo aš papračiausiai nesusiversiu, žolę nusipjausiu, ar kaimyno berniukui sumokėsiu, jie laiko pritrūks. O lapę pakasiu.
Ir tikrai, nu kam man tas vyras tuomet pagal tavo filosofiją. Tikrai gerai išsiversiu pati.
Prie ko čia lygybė? Čia požiūris į žmones, kaip į buitinius prietaisus.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/22 20:40:06 20:40:06

Zinot, man atrodo labai svarbu, ka klausimo autore is tikruju norejo pasakyti. ka reiskia savoka "Pastatyti prie puodu? Ar tai reiskia, kad moteris turi buti tik namu seimininke, ar tiesiog kalba eina apie tai, kad dazniau noretusi naminio maisto.

mes kiekvienas is savo namu atsinesame vaizda apie vyro ir moters pareigas seimoje, perimtas is savo artimuju. Gal tas draugas neisivaizduoja kitokio moters vaidmens. Gal reikia ji parodyti. ir nebutinai leistis i krastutinumus: vien tik namu seimininke ar vien karjkeros moteris.

Pasakysiu is savo patirties. Auginu tris vaikus, turiu savo versla , tai yra darau karjera. Meginu isbalansuoti tarp pareigu darbe ir pareigu namuose. "Nieko nera valgyti" - yopine fraze, is kurios visi pasijuokiame. Ir skubame ruosti vakariene. Viskas labai grazu ir miela.

yra ir tamsioji sio reikalo puse. Isiro jau antra mano santuoka. Antroji - butent todel, kad darbe man sekesi taip pat gerai, kaip ir mano vyrui. O jis neislaike konkurencijos, kuria tik pats ir susikure. net nezinau, koks butu moralas....

vytas_

V

42 įrašai

2009/02/22 20:49:26 20:49:26

to Raaa
Ne poziuris kaip i buities prietaisus, o sentimentai tradiciskai susiklosciusiems moters ir vyro santykiams seimoje. Neteigiu, kad moteris turi buti tarnaite, bet man butu malonu, jeigu ji prie buities prisidetu daugiau negu negu samdoma namu tvarkytoja, sodininkas ir kaimynu berniukas. Kyla didele tikimybe, kad jie prades mane pavaduoti ne tik buityje.

aaShapras

A

104 įrašai

2009/02/23 00:21:10 00:21:10

As megstu daryti valgyti, bet dar mieliau yra kartu daryti valgyti. Taip pat suprantu ir moteri kuriai vienai buna liudna daryti valgtyti. Aisku yra visokiu moteru, kuriems valgio darymas yra hobis, malonumas ir t.t. Na bet jei nera taip, tai darykite kartu, tai bus abiem linkmsiau ir skaniau pasidaryti. Nes valgyti daryti reikia is meiles, kuo didesne meile tuo skaniau gaunasi. O del buties tavrkymosi, as butinai padeciau ir tikrai vienai moteriai nepakrauciau. Argi nera shaunu padeti, ir jei dar su romantikos elementais tai is vis bus tik malonumas ir aistra tvarkymuisi ar valgyt gaminimui . As tai taip paisdykauciau graziai, paromantikuociau, kad manau visa diena tvarkytumes, bet butume abu laimingi tuo. Tad atraskyt buda valgtyti ar tvarkyti kuris jum abiem teiktu malonumo. Buki isradingi ir zaismingi. Ir diena grazesne tampa, ir nuotaika gera. Darykit vienas kitam dziaugsma.

Raaa

R

574 įrašai

2009/02/23 07:48:52 07:48:52

vytas_: to Raaa
Ne poziuris kaip i buities prietaisus, o sentimentai tradiciskai susiklosciusiems moters ir vyro santykiams seimoje. Neteigiu, kad moteris turi buti tarnaite, bet man butu malonu, jeigu ji prie buities prisidetu daugiau negu negu samdoma namu tvarkytoja, sodininkas ir kaimynu berniukas. Kyla didele tikimybe, kad jie prades mane pavaduoti ne tik buityje.

Suprantu.
Man tiesiog visiškai nepriimtina tokia formuluotė kad tai yra vyro pareiga, o tai yra moters pareiga. Jokios tai ne pareigos. Žmonės yra laisvi daryti tai ką nori ir tai, kas jiems malonu.
Man malonu kartais paburti virtuvėje, malonu būti tvarkinguose ir jaukiuose namuose. Bet jie kažkas iš manęs to reikalaus kaip pareigos, ar tai, kad priims kaip savaime suprantamą dalyką, nes aš moteris - tai jau atsiprašau.. Lygiai tas pats, kas reikalaučiau kas rytą pusryčių į lovą ir prižiūrėti mano mašiną.

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/02/23 08:10:54 08:10:54

Su didžiausiu malonumu stovėčiau prie tų puodų ,nes dabar kai turiu atlikti dar ir vyriškus darbus,tai man dar baisiau atsibodo

mosquito

M

6 įrašai

2009/02/23 08:18:54 08:18:54

Tiesiai apie tai jam ir pasakyk, nes vyrai nesupranta užuominu.

tamsta

T

324 įrašai

2009/02/23 09:04:12 09:04:12

nera darbu "vyrisku", "moterisku", bet tai kai papuoli, ant tokios, kuri prie puodu nesedi, savirealizacija tik uzsiima, ir sedi paputus lupytes, nagucius nusilakavus...

gerai, kad as moku prie puodu sedeti, skalbti, ir dar kojnes susiadyti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume