Svečias:
Todėl vyras, kurį atbaidytų, nepatyrusi mergina, man atrodo tiesiog nesubrendęs ir nevertas dėmesio, nes moteris jam visų pirma - vartotinas objektas. Aišku, moteris į vyrą gali žiūrėti lygiai taip pat ir sutikti savęs vertą.
Kad ir Zygfrid čia teisingai parašė "As vengiu nekaltu. Po to ju sunku atsikratyti, vos ne zenykis brolau...". Nenori moterys būti vien vartotinu daiktu ir tai jokiu būdu nereiškia, kad jos nejaučia lytinio potraukio ir malonumo sekse.
Tai, kad Zygfridas pasake kazka teisingo nereiskia, kad visa ka jis sako teisinga. Ir atvrksciai.
"Kad ir Zygfrid čia teisingai parašė "As vengiu nekaltu. Po to ju sunku atsikratyti, vos ne zenykis brolau...". "
Visai gali buti, kad jam aplamai nesuprantami ilgalaikiai santykiai. Tenkinasi pavirsutiniskais, norejau pasakyti, kad tai akivaizdu jo "mokymuose". Negera zmogui buti vienam.
"Todėl vyras, kurį atbaidytų, nepatyrusi mergina, man atrodo tiesiog nesubrendęs"
O man taip neatrodo. Man labiau noretusi sakyti, kad "nekaltasis" nesubrendes porai. Net ir sakyti zodi nesubrendes nelabai verciasi. Gal but tas noras niekad ir neateis. Ir viskas cia teisinga*. Labiau butu neteisinga jei "nekaltasis" ieskotu sau poros tik todel, kad pikti liezuviai plaka.
"Nenori moterys būti vien vartotinu daiktu ir tai jokiu būdu nereiškia, kad jos nejaučia lytinio potraukio ir malonumo sekse". Nei vienas nenori vartotinu buti. Viena jausti, kita geisti. Viena buti frigidiska, kita buti nimfomane. Ne visos "kaltosios" apie save zino. "Nekaltieji" aplamai nezino kas yra lova. Na ir kas, kad "kaltieji" zino kas yra lova, o seile varvina del kaimyno (es)?
"Po to ju sunku atsikratyti, vos ne zenykis brolau.." manau tame tiesos tik tiek, kad jei nebutu makaronu apie "iki mirtis mus isskirs" nelabai ir i lova butu ileistas. Ne vienadieniui tai saugojo ir tuo labiau ne del vienos nakties "nuotykio".
Buten Zygfridas, savo idealogija moteri daro vartotina. Galit sau ir jam paciam uzduoti klausima, kodel trys simtai partneriu? tas pats asmuo, forume kurena lauzus, kad tik apie jo asmeni kalbetu, kam to reik?