Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

Saule sauluze

S

1 įrašai

2010/10/02 15:36:40 15:36:40

Perskaiciu visus jūsų pasisakymus.
Kiek žmonių, tiek minčių . Kitiems čia , kaip ir linksma, bet...
Reikia atsidurti mano kailyje ir pažiūrėti,
vyras tupi namuose ir nesiruošia niekur išeiti.
Jam 100 kartu pasakyta , kad laisvas ir gali keliauti.
Kaip gyventi, kaip būti?????????????????????????????
Išeiti neturiu kur. Čia mano namai.

Meilužė 'VAGILĖ" - kitokio žodžio aš nerandu,
sugriovusi mūsų Gyvenimą - neliko nieko.....
Buvo šeimos draugai, būdavo vasaros sezono pradžia ,
buvo piknikai, buvo vasaros palydėtuvės..........
Neliko nieko, ...................
Meilužė ir toliau įsitvėtusi į mano vyrą,
per dieną 8 skambučiai.

Vyrai prieš pasukdami į kairę....... pagalvokite kuo rizikuojate.
Rizikuojate savo šeima, kad sūnus , net tėvo nepasveikino
Tėvo dienos proga.

P.S.Dėkoju Svetlanai ,Mangofruit iš ties teisingas jūsų požiūris.

.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/02 16:55:34 16:55:34

Kiekvienas save gerbiantis vyras tiesiog privalo turėti meilužę ir ne vieną, kitaip nebus autoritetas vyriškoje kompanijoje. Negi jūs šito nesuprantate?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/02 17:00:01 17:00:01

Saule sauluze: Perskaiciu visus jūsų pasisakymus.

per dieną 8 skambučiai.

Tėvo dienos proga.

.

Nepergyvenkite, sūnus suks tėvo pėdomis ir dar daugiau meilužių įsitaisys ir niekins žmoną labiau nei jūsų vyras, galite tuo neabejoti, nes paleistuvystės genas pas jus, mieloji. Šitą geną platina moterys - tai seniai įrodyta. Todėl laukit, kol jūsų sūnus tai patvirtins konkrečiu palaidu sex elgesiu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/02 17:11:08 17:11:08

Saule sauluze: Perskaiciu visus jūsų pasisakymus.

per dieną 8 skambučiai.

Tėvo dienos proga.

.

Taigi, mieloji, jus galite skirtis. Kodel sito nedarote? Kiekviena save gerbianti moteris tai padarytu. O jus darote cirka is viso to, save ,,durne'' padarete, meiluzei kersto planus kurpiate... Akivaizdu, kad vietoje to, jog imtumetes radikaliu priemoniu, tupinejate kaip vista ir skundziates visam pasauliui. Dar po kurio laiko visi taip ir galvos - ko tam vyrui nelakstyti, jei zmona vistiek ji atgal priima. Issiskirkite ir tvarkykites savo gyvenima pati pagal savo nora. Ar jums dabar svarbiau visam pasauliui apskelbti, kad sunus tevo nepasveikino?

Vandenėė

V

37 įrašai

2010/10/02 18:57:56 18:57:56

Skaiciau komentarus ir stebejausi zmoniu cinizmu. Moteris lieja skausma, praso patarimo, o visi kokie gudrus ja kaltinti, net uzsipulti, kad pati kalta ir pan.Na tarkim, jei ji tokia prasta zmona vyrui buvo, ir jis vargselis is nevilties susirado meiluze, tai kodel jis tos zmonos nepaliko, neisiskyre, neissilaisvino is "vergijos?"Todel, kad matyt jam tai buvo patogu, todel kad jis versis, o ne vyras, ir skirkites su juo kuo greiciau, vistiek gyvenimo nebus, isdavystes pamirsti neymanoma...stiprybes Jums, didziausios

velu jau

V

1 įrašai

2010/10/02 21:29:33 21:29:33

Vandenėė: Skaiciau komentarus ir stebejausi zmoniu cinizmu. Moteris lieja skausma, praso patarimo, o visi kokie gudrus ja kaltinti, net uzsipulti, kad pati kalta ir pan.Na tarkim, jei ji tokia prasta zmona vyrui buvo, ir jis vargselis is nevilties susirado meiluze, tai kodel jis tos zmonos nepaliko, neisiskyre, neissilaisvino is "vergijos?"Todel, kad matyt jam tai buvo patogu, todel kad jis versis, o ne vyras, ir skirkites su juo kuo greiciau, vistiek gyvenimo nebus, isdavystes pamirsti neymanoma...stiprybes Jums, didziausios

Internetas ne itin tinkama vieta lieti skausma ar skalbti savo apatinius ... bet patarimai ivairus yra nemazai protingu minciu, tik reikia jas pastebeti ir pasidaryti isvadas, o ne vient tik atsisaudyti komentatoriams.Manau,kad si pasakele,kazkur kazkada perskaityta,kaip tik i tema...
Grizta karta zmona is darbo ir savo miegamajame aptinka vyra ,gulinti su jauna grazia mergina.Aisku isterija ,klyksmas ,lagaminu krovimasis ir grasinimai skyrybomis .Vargais negalais vyrui pavyksta nors trumpam nuraminti isisiautejusia zmona ir jie suseda pokalbiui .Zinai, sako vyras vaziavau siandien po darbo namo ir pamaciau gatveje stovincia susalusia ,slapia mergina. Sustojau,pakvieciau i masina man jos pagailo, tad parsiveziau namo .As jai leidau nusiprausti ir daviau tavo dzinsus i , kuriuos neitelpi , nes atrodai su jais labai stora, aprengiau mano sesers dovanotu tau megztiniu,nes mano sesuo absoliuciai neturi skonio ir tau jis visiskai netinka, daviau jai tavo batelius , kuriu tu nenesioji , nes tokius pat turi tavo bendradarbe ir negali jais autis, pavalgydinau ,nes vakarienes ,kuria ruosiau vakar tau - nevalgei , nes esu idiotas ir nesuprantu , jog tu laikaisi dietos ir tokiu laiku nevalgai ...As ja jau lydejau pro duris,ji man padekojo ,o kai atsisukusi pasiteiravo " Pone, gal dar ka nors turite nenaudojamo?" as nesusilaikiau...

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/02 21:39:44 21:39:44

apskritai normalus zmones nelieja asaras internete ,visai nenoredami matyti savo klaidu ,o blaiviai ivertina situacija ir gyvena toliau. Puse seimu issiskiria,LT tukstanciai pamestu, isduotu zmoniu, vyru ir moteru, ir nieko gyvenimas nesugriuva. Dar man atrodo ,kad kai zmogus vien komforte gyvena, gyvenimas labai nuobodus pasidaro.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/02 21:40:02 21:40:02

apskritai normalus zmones nelieja asaras internete ,visai nenoredami matyti savo klaidu ,o blaiviai ivertina situacija ir gyvena toliau. Puse seimu issiskiria,LT tukstanciai pamestu, isduotu zmoniu, vyru ir moteru, ir nieko gyvenimas nesugriuva. Dar man atrodo ,kad kai zmogus vien komforte gyvena, gyvenimas labai nuobodus pasidaro.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/02 22:36:59 22:36:59

Stebetina, kaip nuvertinta interneto paskirtis:pasirodo jis skirtas ne skaudziom istorijom pasakoti, ne patarimu klausti, ne skausmui islieti...Tada jau (pratesiu sarasa) ir ne cinizmui lieti, ne palaidunu teisinti ir ne patarimams dalinti.

Sauluze, stiprybes ir sekmes jums

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/03 10:44:50 10:44:50

Svečias: apskritai normalus zmones nelieja asaras internete ,visai nenoredami matyti savo klaidu ,o blaiviai ivertina situacija ir gyvena toliau. Puse seimu issiskiria,LT tukstanciai pamestu, isduotu zmoniu, vyru ir moteru, ir nieko gyvenimas nesugriuva. Dar man atrodo ,kad kai zmogus vien komforte gyvena, gyvenimas labai nuobodus pasidaro.

Žinok normalūs žmonės internete kitų pasisakymų irgi nekomentuoja. O turintys ką veikti - aria, sėja, pjauna, o ne internete sėdi iš per gero gyvenimo..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume