Vandenėė: Skaiciau komentarus ir stebejausi zmoniu cinizmu. Moteris lieja skausma, praso patarimo, o visi kokie gudrus ja kaltinti, net uzsipulti, kad pati kalta ir pan.Na tarkim, jei ji tokia prasta zmona vyrui buvo, ir jis vargselis is nevilties susirado meiluze, tai kodel jis tos zmonos nepaliko, neisiskyre, neissilaisvino is "vergijos?"Todel, kad matyt jam tai buvo patogu, todel kad jis versis, o ne vyras, ir skirkites su juo kuo greiciau, vistiek gyvenimo nebus, isdavystes pamirsti neymanoma...stiprybes Jums, didziausios
Internetas ne itin tinkama vieta lieti skausma ar skalbti savo apatinius ... bet patarimai ivairus yra nemazai protingu minciu, tik reikia jas pastebeti ir pasidaryti isvadas, o ne vient tik atsisaudyti komentatoriams.Manau,kad si pasakele,kazkur kazkada perskaityta,kaip tik i tema...
Grizta karta zmona is darbo ir savo miegamajame aptinka vyra ,gulinti su jauna grazia mergina.Aisku isterija ,klyksmas ,lagaminu krovimasis ir grasinimai skyrybomis .Vargais negalais vyrui pavyksta nors trumpam nuraminti isisiautejusia zmona ir jie suseda pokalbiui .Zinai, sako vyras vaziavau siandien po darbo namo ir pamaciau gatveje stovincia susalusia ,slapia mergina. Sustojau,pakvieciau i masina man jos pagailo, tad parsiveziau namo .As jai leidau nusiprausti ir daviau tavo dzinsus i , kuriuos neitelpi , nes atrodai su jais labai stora, aprengiau mano sesers dovanotu tau megztiniu,nes mano sesuo absoliuciai neturi skonio ir tau jis visiskai netinka, daviau jai tavo batelius , kuriu tu nenesioji , nes tokius pat turi tavo bendradarbe ir negali jais autis, pavalgydinau ,nes vakarienes ,kuria ruosiau vakar tau - nevalgei , nes esu idiotas ir nesuprantu , jog tu laikaisi dietos ir tokiu laiku nevalgai ...As ja jau lydejau pro duris,ji man padekojo ,o kai atsisukusi pasiteiravo " Pone, gal dar ka nors turite nenaudojamo?" as nesusilaikiau...