Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/10/01 08:15:59 08:15:59

mann atrodo, kad vyras labai gerai gyvena netrukdomas. apgaudinėja dvi moteris vienu metu-ir nieko-gyvas ir gražus.
Ne tik žmonai yra sunku-meilužei irgi nekas. Ji tėra tik meilužė. Ir šventes, ko gero, leidžia viena. Ko gero, pavydi žmonai, nes brangus vyras po kad ir labai gerai praleisto vakaro vistiek eina namo. O jos lova tuščia. Ir kavos nėra su kuo ryte gerti.

rudnosiukas:
Mangofruit: Na dabar etiketė turbūt atsiklijavo ir turbūt žinote, kad geriausias atvejas yra sukraut lagaminus vyrui ir palinkėt sėkmės. Nes turbūt savigarba neleistų priimt atgal į šeimyninį guolį? Ar klystu?
Saule sauluze:
Žmonai užsiklijuoja ant kaktos -"DURNE".

Na, jei moteriškė tėra tik virėja, skalbėja ir santuokos kažkokios priesaikos prikaišiotoja, tai gal derėtų susikraut lagaminus jai pačiai ir netrukdyt vyrui gyventi?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/01 10:34:43 10:34:43

[quote:5zq99rph]mann atrodo, kad vyras labai gerai gyvena netrukdomas. apgaudinėja dvi moteris vienu metu-ir nieko-gyvas ir gražus.
Ne tik žmonai yra sunku-meilužei irgi nekas. Ji tėra tik meilužė. Ir šventes, ko gero, leidžia viena. Ko gero, pavydi žmonai, nes brangus vyras po kad ir labai gerai praleisto vakaro vistiek eina namo. O jos lova tuščia. Ir kavos nėra su kuo ryte gerti. [/quote:5zq99rph]
man kvailai atrodo tie stereotipai apie meiluzes. kas tau sake, kad man vyro visam laikui reikia? ateina grazus, issiciustines, su nuotaika... isena laiku, kad nenusibostu. is kur istraukei, kad man idomu i ji su treningais kas dien prie teliko matyti, savo gyvenima prie kazko derinti?
ne! meiluzis geriau nei sutuoktinois. o dar geriau 2-3 meiluziai!
ir kas sake, kad juos isimyleti ir del ju kankintis reikia?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/10/01 10:45:06 10:45:06

Aš nesiginčysiu-pas kiekvieną savi poreikiai. Yra vyrų, kurie kasdien moteris keičia, yra moterų, kurioms kasdien kitas patinka. Rujojančios, kaip sakant. O kodėl taip yra? Todėl, kad nesugeba palaikyti santykių. Jokių.
Beje, iš kur ištraukėte teoriją apie vyrą su treningais prie TV? Labai ribotai.

Svečias: [quote:30pw0ogw]mann atrodo, kad vyras labai gerai gyvena netrukdomas. apgaudinėja dvi moteris vienu metu-ir nieko-gyvas ir gražus.
Ne tik žmonai yra sunku-meilužei irgi nekas. Ji tėra tik meilužė. Ir šventes, ko gero, leidžia viena. Ko gero, pavydi žmonai, nes brangus vyras po kad ir labai gerai praleisto vakaro vistiek eina namo. O jos lova tuščia. Ir kavos nėra su kuo ryte gerti.

man kvailai atrodo tie stereotipai apie meiluzes. kas tau sake, kad man vyro visam laikui reikia? ateina grazus, issiciustines, su nuotaika... isena laiku, kad nenusibostu. is kur istraukei, kad man idomu i ji su treningais kas dien prie teliko matyti, savo gyvenima prie kazko derinti?
ne! meiluzis geriau nei sutuoktinois. o dar geriau 2-3 meiluziai!
ir kas sake, kad juos isimyleti ir del ju kankintis reikia?[/quote:30pw0ogw]

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/10/01 10:48:11 10:48:11

Mangofruit: Aš nesiginčysiu-pas kiekvieną savi poreikiai. Yra vyrų, kurie kasdien moteris keičia, yra moterų, kurioms kasdien kitas patinka. Rujojančios, kaip sakant. O kodėl taip yra? Todėl, kad nesugeba palaikyti santykių. Jokių.

Mangofruit, o tavasis skirstymas, kad jei kitokios, tai jau rujojančios ir nesugebančios, ne labiau ribotas?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/10/01 10:54:48 10:54:48

Aš neskirstau-komentuoju pasisakymą.
Žmonės linkę keist partnerius, mano nuomone,turi problemų ir nepilnavertiškumo kompleksą.

rudnosiukas:
Mangofruit: Aš nesiginčysiu-pas kiekvieną savi poreikiai. Yra vyrų, kurie kasdien moteris keičia, yra moterų, kurioms kasdien kitas patinka. Rujojančios, kaip sakant. O kodėl taip yra? Todėl, kad nesugeba palaikyti santykių. Jokių.

Mangofruit, o tavasis skirstymas, kad jei kitokios, tai jau rujojančios ir nesugebančios, ne labiau ribotas?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/01 12:26:13 12:26:13

[quote:qmumyv2m]Aš neskirstau-komentuoju pasisakymą.
Žmonės linkę keist partnerius, mano nuomone,turi problemų ir nepilnavertiškumo kompleksą[/quote:qmumyv2m]
O man atrodo, zmones besistengiantys isikibti i partneri, nesugebantys gyventi sau turi nepilnavertiskumo kompleksa.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/01 12:32:30 12:32:30

Svečias: [quote:1mtqfkn5]Aš neskirstau-komentuoju pasisakymą.
Žmonės linkę keist partnerius, mano nuomone,turi problemų ir nepilnavertiškumo kompleksą

O man atrodo, zmones besistengiantys isikibti i partneri, nesugebantys gyventi sau turi nepilnavertiskumo kompleksa.[/quote:1mtqfkn5]
Ne tau atrodo, o taip ir yra. Ir tai vadina ,,santykiu palaikymu''

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/10/01 12:53:54 12:53:54

o prie ko čia įsikibti?
jeigu žmonės nusprendžia kurti šeimą-tai jau įsipareigojimas, ne įsikibimas. Ir turi būt garbingi santykiuose. Pas meilužes vaikštant, kiek įsivaizduoju, šeimyninės problemos nesprendžiamos-yra kitų būdų.
Tenka priminti apie ką ši tema-ji yra apie vedusį vyrą, kuris penkis metus neištikimas.

Svečias: [quote:26hpdgja]Aš neskirstau-komentuoju pasisakymą.
Žmonės linkę keist partnerius, mano nuomone,turi problemų ir nepilnavertiškumo kompleksą

O man atrodo, zmones besistengiantys isikibti i partneri, nesugebantys gyventi sau turi nepilnavertiskumo kompleksa.[/quote:26hpdgja]

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/01 12:57:13 12:57:13

Mangofruit: o prie ko čia įsikibti?
jeigu žmonės nusprendžia kurti šeimą-tai jau įsipareigojimas, ne įsikibimas. Ir turi būt garbingi santykiuose. Pas meilužes vaikštant, kiek įsivaizduoju, šeimyninės problemos nesprendžiamos-yra kitų būdų.
Tenka priminti apie ką ši tema-ji yra apie vedusį vyrą, kuris penkis metus neištikimas.
Svečias: [quote:3ion0k94]Aš neskirstau-komentuoju pasisakymą.

O man atrodo, zmones besistengiantys isikibti i partneri, nesugebantys gyventi sau turi nepilnavertiskumo kompleksa.

[/quote:3ion0k94]
Tema apie ,,pavyzdingą'' žmoną, nežinančią, kur jos vyras trainiojasi 5 metus...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/10/01 13:02:33 13:02:33

Atleiskit, bet ne žmona kažkur trynėsi penkis metus, todėl vien dėl padorumo palikim ją ramybėj ir nebenagrinėkim iki nago juodymo. Nes gaunasi taip pat kaip pasakymas-išprievartavo-pati kalta..

Svečias:
Mangofruit: o prie ko čia įsikibti?
Svečias:

Tema apie ,,pavyzdingą'' žmoną, nežinančią, kur jos vyras trainiojasi 5 metus... [/quote]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume