Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/08 07:21:42 07:21:42

SonKa: Na, jei be pafantazavimų, tai fainos. Su sūnum ir gera kompanija visada smagu vandens pramogų parke pasiturkšti.
Nuliūdinau tokiu nepikantišku atsakimu

Kaip tik pradžiuginai Vadinasi - esi rimta normali moteris, o ne tai, ką čia iš savęs bandai parodyti.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/08 08:52:47 08:52:47

SonKa:
svetlana:
SonKa:
Ne visos vadovaujasi jausmais. Aš jau 6 metai tik logika ir protu vadovaujuos, ateina toks momentas gyvenime, kai jausmai užknisa, nes nieko daugiau neduoda, kaip pergyvenimus. Esu dabar kietakaktė, atspari visoms gyvenimo audroms Jaučiuosi daug geriau, nei tame jausmų liūne.

Ar tai reiskia kad nesugebate ar nenorite isimyleti/myleti?

Tai reiškia, kad anot Lady_scorpio, bijau meilės. Praeiti visi jos etapai, net su nukrypimais nuo priimtų normų, ir dėl kelių džiaugsmo akimirkų nebenoriu kentėti. Sakiau ir sakysiu, kad meilė tai liga, kaip sloga - ateina pačiu netinkamiausiu laiku ir praeina negydoma.
Dabar aš[color=#FF0000:1au6pm15] išsilaisvinusi iš jausmų kalėjimo [/color:1au6pm15]ir džiaugiuosi ramybe sieloje ir kūne, [color=#FF0000:1au6pm15]myliu vyrus[/color:1au6pm15], [color=#FF0000:1au6pm15]draugus ir priešus [/color:1au6pm15] , išmokau užsidėti šarvus nuo visų negandų ir net neįsivaizduoju, kas juos galėtų pramušti ... Išmokau, kaip hameleonas, keistis pagal situaciją ir aplinkybes. Žodžiu, išmokau gyventi be ašarų, skausmo, nevilties ir minčių apie mirtį... Galiu visam pasauliui sušukti: AŠ SAU VALDOVĖ

Viskas, mieloji, gal ir būtų gerai, jei ne prieštaravimai jūsų pačios tekste Kaip jūs, išsilaisvinusi iš jausmų kalėjimo, galite ką nors mylėti Nonsensas visiškas. Arba jūs nieko nemylite, tik save, arba tiesiog apgaudinėjate save ir kitus, kad išsilaisvinote iš jausmų . Beje, tikrai nemanau, kad žmogus gali tai padaryti savo noru. Jis tik gali bėgti nuo jausmų, tik pajautęs mažiausią jų virpesį.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/08 10:06:47 10:06:47

Vaje. Tai cia jau ir taip aisku trisdesimt puslapiu atgal. Per du metus du kart prie altoriaus. Kodel? vienok butu meile nebutu dvieju kartu. Vienok, butu isitikinusi savo tiesa, vel butu kartas. Nu nesutikusi zmogaus kuri pamiltu. O kai sutinka, bega. Bega su kitu, o kam prie altoriaus?!
Tie kurie neiesko savo anketu cia nededa.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/08 10:43:06 10:43:06

Kaikada:
Viskas, mieloji, gal ir būtų gerai, jei ne prieštaravimai jūsų pačios tekste Kaip jūs, išsilaisvinusi iš jausmų kalėjimo, galite ką nors mylėti Nonsensas visiškas. Arba jūs nieko nemylite, tik save, arba tiesiog apgaudinėjate save ir kitus, kad išsilaisvinote iš jausmų . Beje, tikrai nemanau, kad žmogus gali tai padaryti savo noru. Jis tik gali bėgti nuo jausmų, tik pajautęs mažiausią jų virpesį.

Kaikada, nesikabinėkite prie žodžių , mylėti iš visos širdies vieną vyrą, kai dėl jo gali atiduoti gyvybę,-tai visiškai ne tai, kaip mylėti artimuosius ar aplinkinius. Išsireiškiau gal netiksliai, reikėjo rašyti esu geranoriška, palanki, draugiška ir t.t. ir pan., bet parašiau "myliu", tačiau tai nereiškia tos Didžiosio Meilės, nuo kurios aš ir išsivadavau visiem laikam.
Geriau nusišausiu su durų rankena , bet daugiau neįsileisiu jokio vyro į savo širdies gelmes.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/08 10:46:58 10:46:58

Svečias: Vaje. Tai cia jau ir taip aisku trisdesimt puslapiu atgal. Per du metus du kart prie altoriaus. Kodel? vienok butu meile nebutu dvieju kartu. Vienok, butu isitikinusi savo tiesa, vel butu kartas. Nu nesutikusi zmogaus kuri pamiltu. O kai sutinka, bega. Bega su kitu, o kam prie altoriaus?!
Tie kurie neiesko savo anketu cia nededa.

O gal aš į forumą noriu patekti be kliūčių.... smagu čia, kaip pirty

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/08 12:11:51 12:11:51

Svečias:
SonKa: Na, jei be pafantazavimų, tai fainos. Su sūnum ir gera kompanija visada smagu vandens pramogų parke pasiturkšti.
Nuliūdinau tokiu nepikantišku atsakimu

Kaip tik pradžiuginai Vadinasi - esi rimta normali moteris, o ne tai, ką čia iš savęs bandai parodyti.

Dėkui už komplimentą

Esu kokia esu ir čia tik šoku pagal grojamą muziką

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/08 13:20:58 13:20:58

"Esu kokia esu ir čia tik šoku pagal grojamą muziką" - puikiai pasakyta, nes toks tavo likimas ir nieks, iš čia esančių, jo pakeist negali. Kartais galėtų tik atsitiktinumas, bet ir jis ne visiems nuskyla. SonKa, esi puikus žmogus ir nesuk sau galvos dėl tų, kurie tavęs tyčia nenori suprasti

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/08 13:28:01 13:28:01

Svečias: "Esu kokia esu ir čia tik šoku pagal grojamą muziką" - puikiai pasakyta, nes toks tavo likimas ir nieks, iš čia esančių, jo pakeist negali. Kartais galėtų tik atsitiktinumas, bet ir jis ne visiems nuskyla. SonKa, esi puikus žmogus ir nesuk sau galvos dėl tų, kurie tavęs tyčia nenori suprasti

Dėkui už gražius žodžius. Gaila, nežinau, kas Tu, bet jaučiu, kad sugebi skaityti tarp eilučių ir supranti, kad čia tik kaukė , pro kurią kartais prasimuša tikroji AŠ.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/08 13:33:26 13:33:26

Ar man pasirode, ar tikrai SonKa pati su savim rasinejasi. Man negaila, tik idomu,ar atspejau

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/08 15:06:38 15:06:38

Svečias: Ar man pasirode, ar tikrai SonKa pati su savim rasinejasi. Man negaila, tik idomu,ar atspejau

Koks Jūs svety pastabus Tiesiog galvokit, kaip Jūs norit, kaip širdelė geidžia. Bus apie ką padiskutuoti: SonKa iš proto išsikraustė... galvos remontas SonKai būtinas... ir t.t. ir pan.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume