Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 20:13:01 20:13:01

dėdulė: Ne moterim tokio amžiaus galima nesiot kaip tik sijoną iki žemės ir butų gerai vuali kad nesiotų kaip tikros damos

cia tu Rimuk, jau i dedule pavirtai.... na susipratai pagal amziu...

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/07 20:22:04 20:22:04

Jo nu žinai viska reik vadinti tikraisiaias vardais,juolab kad dar ne senukas, ateis laikas ir į senuką pavirsiu jums tai neturėtų trugdyt manau ar ne.?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 20:58:29 20:58:29

Svečias:
Svečias: As jau tokio amziaus, ponia, kad galiu ne tik kalbeti bile ka , bet ir pora sagu kelnese nebesegti

o Jezau, nugriusiu... Ai, tai vyrai atsegtais klynais, bobos ..? Bet gal tokiame amziuje jau ir nebemato, pas ka atsisege, o kas visai be sijono?

ta ir norejau pasakyti, kad musu su Rimuku amzius toks, kad savo prasegtu kelniu nematom.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 20:58:50 20:58:50

Fui, na ir kaip jūs šįvakar degradavote, begėdžiai? Negražu, oi, negražu. Gal rytoj pasitaisysite ir ateisite į protą, juk sakoma, kad rytas už vakarą...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 21:13:30 21:13:30

Svečias:
Svečias:
Svečias: As jau tokio amziaus, ponia, kad galiu ne tik kalbeti bile ka , bet ir pora sagu kelnese nebesegti

o Jezau, nugriusiu... Ai, tai vyrai atsegtais klynais, bobos ..? Bet gal tokiame amziuje jau ir nebemato, pas ka atsisege, o kas visai be sijono?

ta ir norejau pasakyti, kad musu su Rimuku amzius toks, kad savo prasegtu kelniu nematom.

cha cha cha.... na taip, taip.... ziurekit, berniukai, kad visai be kelniu cia i foruma neateitumete...

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/07 21:18:50 21:18:50

nu ir kas kuo jum mus klynai taip parūpo as treninginem siuo metu apsiaves tai sagų išvis nėra

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/08 06:51:04 06:51:04

svetlana:
SonKa:
Ne visos vadovaujasi jausmais. Aš jau 6 metai tik logika ir protu vadovaujuos, ateina toks momentas gyvenime, kai jausmai užknisa, nes nieko daugiau neduoda, kaip pergyvenimus. Esu dabar kietakaktė, atspari visoms gyvenimo audroms Jaučiuosi daug geriau, nei tame jausmų liūne.

Ar tai reiskia kad nesugebate ar nenorite isimyleti/myleti?

Tai reiškia, kad anot Lady_scorpio, bijau meilės. Praeiti visi jos etapai, net su nukrypimais nuo priimtų normų, ir dėl kelių džiaugsmo akimirkų nebenoriu kentėti. Sakiau ir sakysiu, kad meilė tai liga, kaip sloga - ateina pačiu netinkamiausiu laiku ir praeina negydoma.

Dabar aš išsilaisvinusi iš jausmų kalėjimo ir džiaugiuosi ramybe sieloje ir kūne, myliu vyrus, draugus ir priešus , išmokau užsidėti šarvus nuo visų negandų ir net neįsivaizduoju, kas juos galėtų pramušti ... Išmokau, kaip hameleonas, keistis pagal situaciją ir aplinkybes. Žodžiu, išmokau gyventi be ašarų, skausmo, nevilties ir minčių apie mirtį... Galiu visam pasauliui sušukti: AŠ SAU VALDOVĖ

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/08 07:01:25 07:01:25

dėdulė: nu ir kas kuo jum mus klynai taip parūpo as treninginem siuo metu apsiaves tai sagų išvis nėra

klausyk tu - nuo kada kelnės apsiaunamos? Tau gi pasakė - marš atgal į vidurinę mokyklą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/08 07:04:33 07:04:33

SonKa:
svetlana:
SonKa:
Ne visos vadovaujasi jausmais. Aš jau 6 metai tik logika ir protu vadovaujuos, ateina toks momentas gyvenime, kai jausmai užknisa, nes nieko daugiau neduoda, kaip pergyvenimus. Esu dabar kietakaktė, atspari visoms gyvenimo audroms Jaučiuosi daug geriau, nei tame jausmų liūne.

Ar tai reiskia kad nesugebate ar nenorite isimyleti/myleti?

Tai reiškia, kad anot Lady_scorpio, bijau meilės. Praeiti visi jos etapai, net su nukrypimais nuo priimtų normų, ir dėl kelių džiaugsmo akimirkų nebenoriu kentėti. Sakiau ir sakysiu, kad meilė tai liga, kaip sloga - ateina pačiu netinkamiausiu laiku ir praeina negydoma.
Dabar aš išsilaisvinusi iš jausmų kalėjimo ir džiaugiuosi ramybe sieloje ir kūne, myliu vyrus, draugus ir priešus , išmokau užsidėti šarvus nuo visų negandų ir net neįsivaizduoju, kas juos galėtų pramušti ... Išmokau, kaip hameleonas, keistis pagal situaciją ir aplinkybes. Žodžiu, išmokau gyventi be ašarų, skausmo, nevilties ir minčių apie mirtį... Galiu visam pasauliui sušukti: AŠ SAU VALDOVĖ

Gal tu ir teisi, mieloji.... Tai kaip savaitgalio gastrolės? Tik be gyrimosi, prašau

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/08 07:11:14 07:11:14

Na, jei be pafantazavimų, tai fainos. Su sūnum ir gera kompanija visada smagu vandens pramogų parke pasiturkšti.

Nuliūdinau tokiu nepikantišku atsakimu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume