Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Tarp moterų

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/08/10 05:27:45 05:27:45

Svečias: O kiek tėčių neaugina savo vaikų, kiek skyrybų, kiek išvažiavusių į užsienį? Šiaip tas vaikas nelabai ir išsiskirs iš absoliučios daugumos, ugančių be tėvo ar su formaliu tėčiu. O be to tėtis gali atsirasti ir vėliau. Praktiškai potencialaus tėčio galima ieškoti ir iki pensijos ir ilgiau. O štai su pastojimu - visai kitokia situacija.

Taip kaip tecio nemacius tai ir skiedi beleka,
Kai UZAUGA taip, tai ir vaidmuo poroje neaiski, o ir nereikalinga. Tik apvaisinimui. Tad nieko keisto...
Kaip mama su potencialiais "teciais", taip ir vaikai...
Paskui bliauna "normalus vyrai baigia isnykti". Zodziu, ka seji ta ir pjauni...

malvina0120

M

163 įrašai

2010/08/10 12:50:15 12:50:15

Jei būčiau panašioje situacijoje - gimdyčiau. Gaila, kad Lt nelegalizuota spermos bankai. Aišku - ideali situacija, kai yra abu tėvai... Bet kartais vaikas mažiau traumuojamas su vienu iš jų. O jei esi viena -tai ir įsivaikinti nepavyks. Vadinki kaip norit - egoizmas ar dar baisiau, bet jei reikėtų rintis ar gimdyti dabar, ar negimdyti visai - pasirinčiau pirmą variantą.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/08/11 08:09:06 08:09:06

autorė: Ačiū visiems už įvairias nuomones.
Aš lankiausi pas kelis tikrai žinomus ginekologus, buvo atlikta daugybė tyrimų. Aš nemirsiu, jei negimdysiu, tiesiog vėliau neturėsiu galimybės pastoti,(nenorėčiau smulkiai aprašinėti savo diagnozės) plius prisidės operacijos, kurios bus neišvengiamos,jų aš visai nepageidauju.Ginekologai kaip geriausią gydymą patarė gimdymą, tuomet nereikėtų gerti daugybės vaistų, kurie turi neigiamą didelį poveikį ir taip pat pilnai nestabdo ligos.Laikotarpį patarė, aišku ne tuoj pat pastoti, bet kuo greičiau tuo geriau, t.y. per metus, ar 1,5 metų, nes aš ne tokia jau jauna, man virš 30 metų ir vieną vaiką paauglį turiu.Šiaip pagalvodavau, kad vėliau gal norėčiau visai turėti ir antrą.Galbūt ateina toks laikas, kai beveik užaugini vieną vaiką norisi kito mažo.O pasirodo, kad tokios galimybės galiu vėliau ir neturėti.Kadangi esu išsituokusi ir rimto draugo, su kuriuo norėčiau susieti savo gyvenimą, dabar neturiu, tai ir galvoju ar man užsiimti intensyviu tėvelio savo būsimam vaikui ieškojimu,nes gimdyti, auginti be tėvo man būtų per sunku, ir be to aš tos nuomonės, kad vaikas turi turi Gerą besirūpinantį juo tėvą(tik klausimas, kur tokį rasti?), ar tiesiog nedaryti nieko...tebūnie kaip bus...

man daugiau panašu, kad esi desperacijoj. tu dar palauk, pažiūrėk kaip tau seksis. Dažnai gydytojai vieną pasako, o žmonės įsikala į galvą ką kitą.. Turiu ne vineą draugę, kuri kvadratinėm akim sakė: gydytoja liepė gimdyti. Ir nieko, pasveiko be gimdymo ir po to vaikų susilaukė. Va, dar buvo atvejas - kai mergina buvo įsitikinusi, kad ji nevaisinga. Tai netyčiuko susilaukė 21 metų..

Tiesiog - nepanikuok ir susigyvenk su situacija. Juk pati sakei - nemirsi. Vaiką jau turi. Viena auginti antrojo nenori.
Man daugiau įspūdis - kad tu ne vaiko, o vyro nori Ir visai teisi - vaikai išaugs ir išeis.
Va, dar atsimink: moteriai su dviem vaikais partnerį susirasti dar sunkiau nei su vienu. Pagalvok ir apie tai.
O visa kita - kaip sakoma - bus laikas, bus ir vaikas.
Gyvenk savo gyvenimą, neforsuodama susirask sielos draugą. O ne tėtį net nesamam vaikeliui.

pasileidusiai

P

2 įrašai

2010/08/11 09:06:44 09:06:44

Pasileidusi:
autorė: man daugiau panašu, kad esi desperacijoj. tu dar palauk, pažiūrėk kaip tau seksis. Dažnai gydytojai vieną pasako, o žmonės įsikala į galvą ką kitą.. Turiu ne vineą draugę, kuri kvadratinėm akim sakė: gydytoja liepė gimdyti. Ir nieko, pasveiko be gimdymo ir po to vaikų susilaukė. Va, dar buvo atvejas - kai mergina buvo įsitikinusi, kad ji nevaisinga. Tai netyčiuko susilaukė 21 metų..

Tiesiog - nepanikuok ir susigyvenk su situacija. Juk pati sakei - nemirsi. Vaiką jau turi. Viena auginti antrojo nenori.
Man daugiau įspūdis - kad tu ne vaiko, o vyro nori Ir visai teisi - vaikai išaugs ir išeis.
Va, dar atsimink: moteriai su dviem vaikais partnerį susirasti dar sunkiau nei su vienu. Pagalvok ir apie tai.
Gyvenk savo gyvenimą, neforsuodama susirask sielos draugą. O ne tėtį net nesamam vaikeliui.

Po visu savo idiotisku repliku kitose temose, cia bandai vaizduoti nuosirdziai susirupinusia? Galejai nesivarginti, nieko vertingo nepasakei, kvailele

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/08/11 12:22:19 12:22:19

Pasileidusiai:
Pasileidusi:
autorė: man daugiau panašu, kad esi desperacijoj. tu dar palauk, pažiūrėk kaip tau seksis. Dažnai gydytojai vieną pasako, o žmonės įsikala į galvą ką kitą.. Turiu ne vineą draugę, kuri kvadratinėm akim sakė: gydytoja liepė gimdyti. Ir nieko, pasveiko be gimdymo ir po to vaikų susilaukė. Va, dar buvo atvejas - kai mergina buvo įsitikinusi, kad ji nevaisinga. Tai netyčiuko susilaukė 21 metų..

Po visu savo idiotisku repliku kitose temose, cia bandai vaizduoti nuosirdziai susirupinusia? Galejai nesivarginti, nieko vertingo nepasakei, kvailele

negi fanų klubą įkursite?

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/08/12 08:13:55 08:13:55

labaibalta:
Moteris_Ji: Manau, kad "turėti" vaiką dėl saves yra egoistiškas požiūris. Vaikas turi augti pilnoje šeimoje, turėti mamą ir tėtį. Ką Jūs jam papasakosite, kai paklaus, o kur mano tėtis? o kodėl aš neaugu normalioje šeimoje kaip kiti vaikai, pagal kokį modelį turėsiu kurti savo šeimą ? Pasidomėkite daugiau, ką reiškia žmogui augti ne pilonje šeimoje.
Jei norisi realizuoti moteriškumą ir motinysę - yra daug pamestų vaikų, vienišų senelių ir pan.
Manau, kad vien tik mūsų norų ar įsivaizduojamų "gerų" ketinimų nepakanka.

Klausykite. gerbiamieji, na nustokit kalbeti tomis 100 kartu skaitytomis-girdetomis klisemis! Pasakykit ka nors originalaus, pageidautina is savo patirties, o jei neiseina, tylekit.

Šeip jeigu ką - aš savo nuomonę pasakiau ir džiaugiuosi, kad tokią turiu. O tu ką čia įsidarbinai ir esi forumo prižiūrėtoja bei auklėtoja "kas kaip turi reikšti savo nuomonę - galima/negalima"?
Jei rodai į kitą pirštą - į save atgręžk du (liaudies išmintis). Aš, skirtingai nei jūs, primygtinai neliepiu temos autorei gimdyti ar negimdyti, o tik siūlau mąstyti.
O kur jūsų asmeninė patirtis (kažko nematyti) ir citatų nuorodos į originalias knygutes. Ir mes paskaitysime.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume