autorė: Ačiū visiems už įvairias nuomones.
Aš lankiausi pas kelis tikrai žinomus ginekologus, buvo atlikta daugybė tyrimų. Aš nemirsiu, jei negimdysiu, tiesiog vėliau neturėsiu galimybės pastoti,(nenorėčiau smulkiai aprašinėti savo diagnozės) plius prisidės operacijos, kurios bus neišvengiamos,jų aš visai nepageidauju.Ginekologai kaip geriausią gydymą patarė gimdymą, tuomet nereikėtų gerti daugybės vaistų, kurie turi neigiamą didelį poveikį ir taip pat pilnai nestabdo ligos.Laikotarpį patarė, aišku ne tuoj pat pastoti, bet kuo greičiau tuo geriau, t.y. per metus, ar 1,5 metų, nes aš ne tokia jau jauna, man virš 30 metų ir vieną vaiką paauglį turiu.Šiaip pagalvodavau, kad vėliau gal norėčiau visai turėti ir antrą.Galbūt ateina toks laikas, kai beveik užaugini vieną vaiką norisi kito mažo.O pasirodo, kad tokios galimybės galiu vėliau ir neturėti.Kadangi esu išsituokusi ir rimto draugo, su kuriuo norėčiau susieti savo gyvenimą, dabar neturiu, tai ir galvoju ar man užsiimti intensyviu tėvelio savo būsimam vaikui ieškojimu,nes gimdyti, auginti be tėvo man būtų per sunku, ir be to aš tos nuomonės, kad vaikas turi turi Gerą besirūpinantį juo tėvą(tik klausimas, kur tokį rasti?), ar tiesiog nedaryti nieko...tebūnie kaip bus...
man daugiau panašu, kad esi desperacijoj. tu dar palauk, pažiūrėk kaip tau seksis. Dažnai gydytojai vieną pasako, o žmonės įsikala į galvą ką kitą.. Turiu ne vineą draugę, kuri kvadratinėm akim sakė: gydytoja liepė gimdyti. Ir nieko, pasveiko be gimdymo ir po to vaikų susilaukė. Va, dar buvo atvejas - kai mergina buvo įsitikinusi, kad ji nevaisinga. Tai netyčiuko susilaukė 21 metų..
Tiesiog - nepanikuok ir susigyvenk su situacija. Juk pati sakei - nemirsi. Vaiką jau turi. Viena auginti antrojo nenori.
Man daugiau įspūdis - kad tu ne vaiko, o vyro nori Ir visai teisi - vaikai išaugs ir išeis.
Va, dar atsimink: moteriai su dviem vaikais partnerį susirasti dar sunkiau nei su vienu. Pagalvok ir apie tai.
O visa kita - kaip sakoma - bus laikas, bus ir vaikas.
Gyvenk savo gyvenimą, neforsuodama susirask sielos draugą. O ne tėtį net nesamam vaikeliui.