Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Tarp moterų

labaibalta

L

6 įrašai

2010/08/06 18:13:11 18:13:11

As supratau, kad ji gimdyti nori, tik neturi vyro siuo metu. Kitu atveju sakyciau - palauk, kol atsiras kas nors. Bet jei del sveikatos reikia - tegu dirbtinai paspartina si procesa.

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/08/06 18:20:30 18:20:30

Nu tegu gimdo, jei pavyks vienai..., nes dabar tik vienai jai to norisi

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/06 18:51:16 18:51:16

Sapo: Labaibalta - jeigu nori iš patirties - galiu atsakyti.Vaikas tikrai paklaus kodėl auga be tėvo, kaip benorėsi protingai atsakyt - nepavyks, nes protingiausia, kai vaikas auga kartu su abiem tėvais. Gimdyti tik todėl, kad vėliau nepavyks - NEREIKIA.

a kiek tau metu? jauciu nesi 50-60 m. bevaike vienisa... o kokiu 25 m. besitikinti sukurti laiminga seima su vaikais

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/08/06 18:58:19 18:58:19

Svečias:
Sapo: Labaibalta - jeigu nori iš patirties - galiu atsakyti.Vaikas tikrai paklaus kodėl auga be tėvo, kaip benorėsi protingai atsakyt - nepavyks, nes protingiausia, kai vaikas auga kartu su abiem tėvais. Gimdyti tik todėl, kad vėliau nepavyks - NEREIKIA.

a kiek tau metu? jauciu nesi 50-60 m. bevaike vienisa... o kokiu 25 m. besitikinti sukurti laiminga seima su vaikais

Esu vieniša suvaikė mama, įkopusi į 5-tą dešimtį, aš tikiu pasakom gražiom pabaigom ... ilgai ir laimingai gyveno...

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/06 19:11:24 19:11:24

Na matai- tu suvaike O ar noretum buti dabar viena bevaike?

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/08/06 19:24:45 19:24:45

Svečias: Na matai- tu suvaike O ar noretum buti dabar viena bevaike?

Dabar norėčiau būt laiminga-ištekėjusia-daugiavaikė-moteris (čia pasaka su laiminga pabaiga)

Autore

A

28 įrašai

2010/08/07 08:17:28 08:17:28

Ačiū visiems už įvairias nuomones.
Aš lankiausi pas kelis tikrai žinomus ginekologus, buvo atlikta daugybė tyrimų. Aš nemirsiu, jei negimdysiu, tiesiog vėliau neturėsiu galimybės pastoti,(nenorėčiau smulkiai aprašinėti savo diagnozės) plius prisidės operacijos, kurios bus neišvengiamos,jų aš visai nepageidauju.Ginekologai kaip geriausią gydymą patarė gimdymą, tuomet nereikėtų gerti daugybės vaistų, kurie turi neigiamą didelį poveikį ir taip pat pilnai nestabdo ligos.Laikotarpį patarė, aišku ne tuoj pat pastoti, bet kuo greičiau tuo geriau, t.y. per metus, ar 1,5 metų, nes aš ne tokia jau jauna, man virš 30 metų ir vieną vaiką paauglį turiu.Šiaip pagalvodavau, kad vėliau gal norėčiau visai turėti ir antrą.Galbūt ateina toks laikas, kai beveik užaugini vieną vaiką norisi kito mažo.O pasirodo, kad tokios galimybės galiu vėliau ir neturėti.Kadangi esu išsituokusi ir rimto draugo, su kuriuo norėčiau susieti savo gyvenimą, dabar neturiu, tai ir galvoju ar man užsiimti intensyviu tėvelio savo būsimam vaikui ieškojimu,nes gimdyti, auginti be tėvo man būtų per sunku, ir be to aš tos nuomonės, kad vaikas turi turi Gerą besirūpinantį juo tėvą(tik klausimas, kur tokį rasti?), ar tiesiog nedaryti nieko...tebūnie kaip bus...

labaibalta

L

6 įrašai

2010/08/07 09:06:11 09:06:11

Net jei susirasite dabar kandidata, kur garantija, kad jis bus geras, besirupinantis tevas? Ar tai nera kliutis, kuria tycia sau issikelete, leidzianti atidelioti gimdyma? Aisku, visi mes UZ, kad vaikai augtu su abiem tevais, bet jusu situacijoj patarciau koncentruotis ne kas ten koks bus tevas, o kad greiciau pagimdytumete. Nenorekite visko is karto (vaiko, sveikatos + jausmu, seimos, laimes garantiju), nes tai gali uztrukti, o laikas dabar ne jusu naudai. Manau, jusu gydytoja su tokiu atveju susiduria ne pirma karta ir galetu jums patarti, kur ieskoti donoro arba gal jums pavyktu susirasti vyra, kuris irgi nori palikuoniu, bet neranda tinkamos motinos. O paskui - kas zino, gal bendras rupinimasis vaiku jus su juo tikrai suartins. Bet patarciau tokiu teveliu ieskoti Vakaruose - ten i tai ziurima paprastai, naturaliai, o cia zmones pilni prietaru ir kompleksu. As visom keturiom uz jus, uz jusu sveikata ir vaiku gimdyma (tik ne del pasalpu, gink Dieve)! Jei dabar atrodo, kad vienai auginti bus sunku, atminkit, kad vaikai kartais ikvepia tokiems darbams ir zygiams, apie kuriuos, jei ne jie, niekad nebutumet pagalvojusi. Pamatysit, atsigausit, dar ir suklestesit, gyvenimas apsivers geraja puse i virsu!

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/08/07 14:08:30 14:08:30

Gal vienaip sakyčiau, jei autorė neturėtų nei vieno vaiko ir jos motinystės instinktas būtų visai nerealizuotas.
Kitaip, jei šalia jos būtų žmogus, su kuriuo bent šiuo momentu ji matytų savo ateitį.
Žinoma, ir darniausioje šeimoje po kelių ar keliolikos metų tėvai gali išsiskirti, bet vaikas tuo atveju vistiek turės savo kad ir atskirai gyvenantį tėvą.
O dabar - planuoti iš karto betėvystę, vaiką pradėti ne iš meilės abiejų tėvų???
Neturiu teisės piršti savo nuomonės, bet esu šventai įsitikinusi, kad vaiko vystymuisi reikalingi abu tėvai, o aš pati už visa tai, ką pasiekiau gyvenime (ne materialine prasme) labiausiai esu dėkinga savo Tėčiui.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/09 16:41:00 16:41:00

O kiek tėčių neaugina savo vaikų, kiek skyrybų, kiek išvažiavusių į užsienį? Šiaip tas vaikas nelabai ir išsiskirs iš absoliučios daugumos, ugančių be tėvo ar su formaliu tėčiu. O be to tėtis gali atsirasti ir vėliau. Praktiškai potencialaus tėčio galima ieškoti ir iki pensijos ir ilgiau. O štai su pastojimu - visai kitokia situacija.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume