Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Prasau patarimo - arba vel apie meile...

Prasau patarimo - arba vel apie meile...

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/06/17 08:31:17 08:31:17

xxx: 1BCNKL8L rašė:O kas del mano vyro.... Kai jis pamirsta metines, kovo 8, nesidomi net tyrimo rezultatais (kai eisnu pas gydytoja del labai svarbiu reikalu0... Tai kokia gali buti "sazine" jo atzvilgiu?
pasikapstyk po save ar nepamirsti kartais tavo vyrui svarbiu datų pati ir nepamirsk kad jo bėdos tai ir tavo bėdos o tavo bėdos tai ir jo bėdos o jai tu nori matyt tik vieną pusę zinai teises bet pamirsti pareigas arba tai daro jis nieko gero nebus ,kaip ten sakoma ir ligoje ir varge kol mirtis mus isskirs,šita prasminga frazė virto banalybe nes jūs ją nuvalkiojot nemanot.

Tam, kad si fraze butu gyva reikalinga aistra, jausmai. Jei jausmus apleisi si fraze igauna materialumo prasme.
Rinkis. Moterims pinigai arba jausmai. Buna dar miksas ir begancios su vilkais. Pasitako, kad madam siandiena nepareis...

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/06/17 09:18:46 09:18:46

trikapeikis intelektualas:
xxx: 1BCNKL8L rašė:O kas del mano vyro.... Kai jis pamirsta metines, kovo 8, nesidomi net tyrimo rezultatais (kai eisnu pas gydytoja del labai svarbiu reikalu0... Tai kokia gali buti "sazine" jo atzvilgiu?
pasikapstyk po save ar nepamirsti kartais tavo vyrui svarbiu datų pati ir nepamirsk kad jo bėdos tai ir tavo bėdos o tavo bėdos tai ir jo bėdos o jai tu nori matyt tik vieną pusę zinai teises bet pamirsti pareigas arba tai daro jis nieko gero nebus ,kaip ten sakoma ir ligoje ir varge kol mirtis mus isskirs,šita prasminga frazė virto banalybe nes jūs ją nuvalkiojot nemanot.

Tam, kad si fraze butu gyva reikalinga aistra, jausmai. Jei jausmus apleisi si fraze igauna materialumo prasme.
Rinkis. Moterims pinigai arba jausmai. Buna dar miksas ir begancios su vilkais. Pasitako, kad madam siandiena nepareis...

Ech, Trikapeiki, kokius prisiminimus sukeli...
Žinai, n-ojo gimtadienio proga nuo dukros gavau ''Šiandien madam pareis vėliau''. Truputį komiška? Bet buvo pataikyta į dešimtuką, nes kartais reikia žmogui tam tikro supurtymo arba tiesiog pamatymo situaciją kitu kampu.
Dabar dažniau norisi bėgti su vilkais...

Dėl kovo 8-osios - tai kalba mano patirtis. Taip, įgyvendinimui reikia jausmų, bet... Aš turėjau didelę šeimą ir mylimą vyrą ir būdavo tų pamiršimų, ir pavėluotų pasveikinimų būdavo... Na ir ką? Tiesiog to nesureikšmini, nes tai yra smulkmenos. Man prioritetai yra kiti, ir jei yra pagarba, meilė, ištikimybė, atsakomybė, tiek jau to tą kovo 8-ąją...

aviniuke

A

22 įrašai

2010/06/17 10:33:32 10:33:32

Prasidejo trikapeikio ir ugneles susirasinejimas.... Noriu dar paklausti. Ar tikrai sunku ir baisu vaikinui prasideti su istekejusia moterimi? Trikapeiki, laukiu komentaro.. Aisku ir visu kitu...

T

327 įrašai

2010/06/17 10:58:36 10:58:36

aviniuke: Prasidejo trikapeikio ir ugneles susirasinejimas.... Noriu dar paklausti. Ar tikrai sunku ir baisu vaikinui prasideti su istekejusia moterimi? Trikapeiki, laukiu komentaro.. Aisku ir visu kitu...

Vieniems tai gyvenimo budas, norma. Kitiems priestaravimas ju ideologijai.

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/06/17 11:12:32 11:12:32

Mieloji, o ką tu vadini prasidėjimu?
Viskas priklauso nuo norų ir poreikių. Vienam užtenka tik internetinio flirto, kitam - atsitiktinio sekso. Trečiam reikia jausmų. Prasidėti nėra sunku, jei nieko negalvoji. Aš tau labai nuoširdžiai siūlau susiorganizuoti susitikimą su savo tuo ''draugu'' ir manau, kad tada viskas atsistos į savo vietas. Nes dabar situacija daugiau nei naivi. Ir nepamiršk, kad dažniausiai ten, kur vyrai mato elementarią pažintį, moterys įžiūri vos ne didžiausią meilę.

xxx

X

308 įrašai

2010/06/17 11:48:12 11:48:12

tokios pazintys dazniausiai lovoj pasibaigia juokauju žinoma kad nebūtinai bet kam tampyt liūtą už ūso? tiesa sakant kam pyktis sudraugais yra kitų moterų ir nebūtinai joms tavo pinigai rūpi nors nežinau gal klystu.

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/06/17 14:02:17 14:02:17

Trikapeikiui
Istekejusi moteris, lengvai prieinama moteris?!
Suprantu, kur link suki... Išties, bet kurio kito (net ir Trikapeikio:)) komplimentas ar dėmesys saldus. Net jei ir namie kažkas labai tavęs laukia. Ir netgi jei tas laužas namie dar tebeliepsnoja. Taip jau yra... Ir kartais net sau sunku prisipažinti, kad to dėmesio ir reikalingumo jausmo mums reikia kaip oro...
Tik labai jau norisi nugyventi gyvenimą taip, kad netektų po kažkurio laiko karštligiškai mosikuoti po nosim nėriniuotais apatiniais, bandant įdegti laužą ten, kur jau seniai belikę pelenai.
Madam parodė, kad drugelis turi dar vieną kelią - į liepsną.
Bet aš dar nenoriu sudegti.

T

327 įrašai

2010/06/18 06:21:57 06:21:57

Buvusi Ugnelė: Trikapeikiui
Istekejusi moteris, lengvai prieinama moteris?!
Suprantu, kur link suki... Išties, bet kurio kito (net ir Trikapeikio:)) komplimentas ar dėmesys saldus. Net jei ir namie kažkas labai tavęs laukia. Ir netgi jei tas laužas namie dar tebeliepsnoja. Taip jau yra... Ir kartais net sau sunku prisipažinti, kad to dėmesio ir reikalingumo jausmo mums reikia kaip oro...
Tik labai jau norisi nugyventi gyvenimą taip, kad netektų po kažkurio laiko karštligiškai mosikuoti po nosim nėriniuotais apatiniais, bandant įdegti laužą ten, kur jau seniai belikę pelenai.
Madam parodė, kad drugelis turi dar vieną kelią - į liepsną.
Bet aš dar nenoriu sudegti.

Oi Ugnele ,man pazystamas Jusu fantazijos proverzis. Taciau leiskite priminti jog sioje diskusijoje klausove Aviniuke. Kiek supratau jos mintis tai jos „lauzai uzgese“ ir kitaip nebutu sios temos.
Pasinaudosiu sia galimybe Jusu atsiprasyti, kad i anksciau nerisliai rasytus sakinius netilpo patirtis, kuo pastarieji virto nuodemes vilione.
Lengva dalinti patarimus kai neesi buves trikampyje. As galiu lazintis, kad cia pasikalbejimas nieko neduos, arba nauda bus iki pasirodant naujam Riteriui.

Tam, kad pamatyti vaiko tevo meile (jei tokia yra) reikalinga isgyventi naujai uzgimusius jausmus. O kaip tai padaryti?! Kiekvienas savo kryziu renkames kaip nusipelne.
Geriausia mano drauga „isdave“ jo ilgamete drauge. Po dvieju metu „meditacijos“ po marga pasauli, ji it bumerangas sugryzo pas ji. Jis dabar mane mokina kaip reik atsakingai vartoti alchoholi (Tiesiog ne viskas telpa i logikos remus)

Su visa pagarba Unele, Jus turite su kuo palyginti potencialu partneri, jis turi buti –esnis. Jei toks gali buti.
Taip ir Aviniuke turi teise jaustis geidziama. Ar ji to nemato ar to nera ?! Bet ji jau turi su kuo palyginti.
Pabaigai dar karteli noriu atkreipti demesi i vaiko teva, tarytum tai butu ne zmogus. Tarytum jis nieko nenusipelne....

As nesiuliau jums asmeniskai Ugnele sudegti.
Galeciau, nebent ateiciai, kada nors, kavos puodelio. (as sumokeciau)

aviniuke

A

22 įrašai

2010/06/18 06:58:06 06:58:06

Noreciau visiems nuosirdziai padekoti, ir uz kritika, ir uz teisinga nuomone. Kartais buname tokie akli ir matome tik viena - tai, ko norime. Jus privertete mane pasiureti is salies i save ir savo aistra zmogui, kuri tik girdejau i maciau nuotraukas... Taip, tai kvaila... Viduje dabar kazkaip labai tuscia, gal geda... O gal del to, kad nebeturiu savyje tu jausmu, kurie perpildydavo mane, kai bendravau su savo virtualiu draugu... Kazkoks pasislykstejimas... Aciu visiems. Tik dabar nebezinau, kai su juo toliau galesiu bendrauti, jis prades klausineti, kas man nutiko...

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/06/18 08:08:13 08:08:13

Vienas palinkėjimas, Aviniuke,
Net jeigu tas žmogus tikrai laisvas, net jei ir jo ketinimai labai geri, nepamiršk, kad mums labai lengva būti žaviems ir dėmesingiems, kol nespaudžia jokios problemos, įsipareigojimai ar buitiniai rūpesčiai, kol viskas apsiriboja tik virtualiu bendravimu. O įdėk tą patį žmogų į kasdienę aplinką, apkrauk buitiniais rūpesčiais ir daug tos romantikos išgaruos. Va kai pereisi su tuo žmogum per ugnį ir vandenį, ir jei tada dar jam bus nepradingusi aistra ir pagarba, va tada galima aukoti savo šeimą.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume