Buvusi Ugnelė: Trikapeikiui
Istekejusi moteris, lengvai prieinama moteris?!
Suprantu, kur link suki... Išties, bet kurio kito (net ir Trikapeikio:)) komplimentas ar dėmesys saldus. Net jei ir namie kažkas labai tavęs laukia. Ir netgi jei tas laužas namie dar tebeliepsnoja. Taip jau yra... Ir kartais net sau sunku prisipažinti, kad to dėmesio ir reikalingumo jausmo mums reikia kaip oro...
Tik labai jau norisi nugyventi gyvenimą taip, kad netektų po kažkurio laiko karštligiškai mosikuoti po nosim nėriniuotais apatiniais, bandant įdegti laužą ten, kur jau seniai belikę pelenai.
Madam parodė, kad drugelis turi dar vieną kelią - į liepsną.
Bet aš dar nenoriu sudegti.
Oi Ugnele ,man pazystamas Jusu fantazijos proverzis. Taciau leiskite priminti jog sioje diskusijoje klausove Aviniuke. Kiek supratau jos mintis tai jos „lauzai uzgese“ ir kitaip nebutu sios temos.
Pasinaudosiu sia galimybe Jusu atsiprasyti, kad i anksciau nerisliai rasytus sakinius netilpo patirtis, kuo pastarieji virto nuodemes vilione.
Lengva dalinti patarimus kai neesi buves trikampyje. As galiu lazintis, kad cia pasikalbejimas nieko neduos, arba nauda bus iki pasirodant naujam Riteriui.
Tam, kad pamatyti vaiko tevo meile (jei tokia yra) reikalinga isgyventi naujai uzgimusius jausmus. O kaip tai padaryti?! Kiekvienas savo kryziu renkames kaip nusipelne.
Geriausia mano drauga „isdave“ jo ilgamete drauge. Po dvieju metu „meditacijos“ po marga pasauli, ji it bumerangas sugryzo pas ji. Jis dabar mane mokina kaip reik atsakingai vartoti alchoholi (Tiesiog ne viskas telpa i logikos remus)
Su visa pagarba Unele, Jus turite su kuo palyginti potencialu partneri, jis turi buti –esnis. Jei toks gali buti.
Taip ir Aviniuke turi teise jaustis geidziama. Ar ji to nemato ar to nera ?! Bet ji jau turi su kuo palyginti.
Pabaigai dar karteli noriu atkreipti demesi i vaiko teva, tarytum tai butu ne zmogus. Tarytum jis nieko nenusipelne....
As nesiuliau jums asmeniskai Ugnele sudegti.
Galeciau, nebent ateiciai, kada nors, kavos puodelio. (as sumokeciau)