Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Prasau patarimo - arba vel apie meile...

Prasau patarimo - arba vel apie meile...

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/06/16 11:53:18 11:53:18

tiesa atsiprasau uz gramatika, perskaitau kaip buna per velu

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/16 12:03:17 12:03:17

Buvusi Ugnelė:
aviniuke: DAR KLAUSIMAS - KAIP TRAKTUOTI DRAUGO ATSISAKYMA SUSITIKTI? jis sako, kad jei susitiksim, jis tikrai nebegales man atsispirti, o tada jau ... darys viska, kad buciau jo... Bet pasekmes - sugriauta seima, vaikas be tevo, o su pateviu.. Nes jo paties tevai issiskyre, kai jis buvo mazas... O gal esu jam tik pramoga?
Tiek daug perziurejusiu tema, bet atsakymu mazai...

Ar Jūs čia rimtai rašote ar tokia, atsiprašau, kvaila esate????
Tas jūsų ''draugas'' (gal jis net ne vyras, gal jis kokia -iolikinė piemenė, juk jūs jo net akyse nematėte), čia, internete sau pramogą pasidarė beflirtuodamas, o jūs šeimą žadate ardyti? Juk vaiką turite! Ir apie kokį čia patėvį rašote? Ar apie tą, kuris net nenori su jumis susitikti? Kas Jums sakė, kad jis nori su Jumis šeimą kurti? Gal tik pamatęs Jus ners į krūmus? O gal iš tikro jis jau žmoną ir pora vaikų turi? Niekas gi nedraudžia žmonėms neturint ką veikti tūnoti internete ir apsimetinėti, kuo tik nori. Atsipeikėkite pagaliau ir grįžkite į savo protą. Nenuostabu paskui, kad vaikai šunkeliais nueina, kai jų mamos tokios... O gal čia toks gyvenimo būdas - skirtis, kai tik kas internetu parašo, kad negali Jums atsispirti???

labai teisingas atsakymas. niekad nemaniau, kad ištekejusi 27 metu moteris gali but tokia kvaisa. Atsiprasau uz issireiksima, bet jau atsibodo tokie vaikiski postringavimai. Niekaip netikiu, kad temos autorei tiek metu. Vel gi, persasi mintis, kad tema tiesiog "sugalvota"

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/06/16 12:04:51 12:04:51

1BCNKL8L: O kas del mano vyro.... Kai jis pamirsta metines, kovo 8, nesidomi net tyrimo rezultatais (kai eisnu pas gydytoja del labai svarbiu reikalu0... Tai kokia gali buti "sazine" jo atzvilgiu?

Na taip.... Jeigu vyras pamiršta metines ir kovo 8-ąją, tai tikrai yra LABAI RIMTAS pagrindas pradėti galvoti apie šeimos ardymą...
Ar niekada nepagalvojote, kad vyrams labai svarbu darbas (jis svarbiau už kovo 8-ąją), o gal dar taviškis rūpestingas vyras ir tėtis. Ir kartais dėl įvairių problemų, kurių ir vyrai, patikėk, turi, ta kovo 8 - oji nueina į antrą planą.
Aišku, kai visas Jūsų dėmesys nukreiptas į nė karto realiai nematytą gerbėją, sunku blaiviai mąstyti. Bet... kažkaip ne taip sudėlioti prioritetai ir vertybės.
Ir jeigu jau išties kažkas šeimoje labai Jūsų netenkina, tai gal pirmiausiai reikia kalbėtis apie tai tarpusavyje, apie savo lūkesčius ir norus, o ne taip griauti tai, kas sukurta. Nes šeima yra ne tik Jūs, bet kuriuo atveju tai palies ir dar du žmones.

aviniuke

A

22 įrašai

2010/06/16 12:24:09 12:24:09

Taip, sunku jum visiem spresti, kas kaip, aisku poziuriai skiriai. Del mano amziaus - 27... Tema neisgalvota ir as realiai kankinuosi. Seimos nebera, ir aisku ne tik del kovo 8, bet tiesiog del ignoravimo ir nedemesingumo... ir viso kito, nes ne viska cia gali isdestyti, kad visi suprastu... Aciu TRIKAPEIKIUI, atrodo pats supratingiausias. Mano dragas Lietuvoj gyvena, o vazineja uzdarbiauti... Suprntu, kad kiekvieno problema, cia tik JO problema, o kitiem tik smerkti... Dabar jau sisipainiojau visai...

gytare

G

76 įrašai

2010/06/16 13:23:23 13:23:23

Jauciu, kad esi labai sutrikusi...Bet nedaryk kvailysciu, jokiu budu! Is sono labai gerai matosi, kad jis neturi jokiu konkreciu planu tavo atzvilgiu

Taip, zinoma, mes visi norim demesio, svelnumo, ne isimtis ir vyrai. Bet jis nei pirsto nepajudins, kad ka nors keistu, jam uztenka to, ka gauna is jusu virtualaus bendravimo.

T

327 įrašai

2010/06/16 13:25:15 13:25:15

"Kalbant apie pagalbą ir pagalbininkus, galima pasitelkti gaisrininkų analogiją. Kurie gaisrininkai geresni – ar tie, kurie mėgsta gesinti gaisrą, ar tie, kurie moka gesinti gaisrą? Šiandien yra daug žmonių, kurie labai mėgsta skubėti į pagalbą. Jie kaip tie gaisrininkai, kurie entuziastingai skuba į gaisrą, skambindami visais varpais su labai reikšmingomis veido išraiškomis. Tačiau iš tokių pagalbininkų paprastai būna labai mažai naudos. Neretai žalos būna kur kas daugiau. Tikras gaisrininkas meldžiasi, kad per jo budėjimo laiką nereikėtų gesinti gaisro, nes jis žino, kaip tai sunku. Tikras pagalbininkas niekada galvotrūkčiais neskuba padėti, nes supranta, kokia tai didžiulė atsakomybė, kaip tai sudėtinga. Dar vienas svarbus dalykas – jei ieškote tikrų pagalbininkų, tai tikrai neieškokite tarp tų, kurie gausiai dalija patarimus ir elgesio receptus. Tikri pagalbininkai nereikalauja – daryk taip ar anaip. Jie tai, ką sako, liudija savo gyvenimu, veiksmais. Jie sako – daryk taip, kaip aš darau."
[url:afpssp3c]http://www.seimoms.lt/view.php?page=54&rpid=8&srpid=85&kalba=LT[/url:afpssp3c]

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/06/16 19:05:18 19:05:18

[quote="trikapeikis intelektualas"]Vat uzkalbinsiu Ugnele. Esi protinga moteris.
Kazkur skaiciau jog 70% moteru sekso metu fantazijose grybauja apie "...". Ar nesigauna vidinis konfliktasu tuo ka turi realybeje? Ar isties manai, kad si mergaite vis dar gali buti laiminga (apie sia samprata atrodo suprantame vienodai) seimoje? ar sazininga vaiko tevo atzvilgiu?

Budamas jo vietoje, negaleciau gyventi su moterimi kuri mintyse plaukioja apie kita. O pie seksa, aplamai patyliu.

Atsiprasau Avinuke, bet pagal prota duociau tau 17 jam 14[/quote

O Trikapeiki, kad aš žinočiau...
Mane tie skaičiai šiek tiek stebina. Na, bet yra kaip yra.
Dėl konflikto - gal ir nėra to konflikto, jeigu nėra konkretaus objekto. Bet... Aš taip pat nenorėčiau būti ''jo'' vietoje.
Pamenu, kažkada su vyru einant gatvėje jis dažnai pastebėdavo ir parodydavo jam įspūdingas moteris. Ar aš dėl to blogai jausdavausi? Ne. Nes normalus vyras turi akis ir mato, bet savo žmona jis pasirinko mane ir niekur į šonus neklaidžioja. O pagaliau man irgi įdomu žinoti, kurlink krypsta jo akys.
Gal tai ir nėra vykęs sugretinimas, bet... Na, nieko tinkamesnio nesugalvojau.
Aš pati manau, kad žmonės būtų laimingesni ir mažiau mintyse plaukiotų su kitais, jei užuot čia, forume, diskutavę apie ''ilgius ir pločius'', savo seksualines fantazijas ir svajones išsakytų savo mylimiesiems. Bet turiu blogą nuojautą, kad visi drąsūs tik būdami anonimais.
Dėl mergaitės: manau, kad ji ne ant tokių pamatų stato savo svajonių šeimą. Bet šuo gali būti pakastas ir jos pačios nesusigaudyme savyje. Nes subrendimo pagal amžių ryškiai trūksta.

xxx

X

308 įrašai

2010/06/16 20:03:08 20:03:08

1BCNKL8L rašė:O kas del mano vyro.... Kai jis pamirsta metines, kovo 8, nesidomi net tyrimo rezultatais (kai eisnu pas gydytoja del labai svarbiu reikalu0... Tai kokia gali buti "sazine" jo atzvilgiu?
pasikapstyk po save ar nepamirsti kartais tavo vyrui svarbiu datų pati ir nepamirsk kad jo bėdos tai ir tavo bėdos o tavo bėdos tai ir jo bėdos o jai tu nori matyt tik vieną pusę zinai teises bet pamirsti pareigas arba tai daro jis nieko gero nebus ,kaip ten sakoma ir ligoje ir varge kol mirtis mus isskirs,šita prasminga frazė virto banalybe nes jūs ją nuvalkiojot nemanot.

T

327 įrašai

2010/06/17 08:11:31 08:11:31

Buvusi Ugnelė:
Pamenu, kažkada su vyru einant gatvėje jis dažnai pastebėdavo ir parodydavo jam įspūdingas moteris. Ar aš dėl to blogai jausdavausi? Ne. Nes normalus vyras turi akis ir mato, bet savo žmona jis pasirinko mane ir niekur į šonus neklaidžioja. O pagaliau man irgi įdomu žinoti, kurlink krypsta jo akys.
Gal tai ir nėra vykęs sugretinimas, bet... Na, nieko tinkamesnio nesugalvojau.
Dėl mergaitės: manau, kad ji ne ant tokių pamatų stato savo svajonių šeimą. Bet šuo gali būti pakastas ir jos pačios nesusigaudyme savyje. Nes subrendimo pagal amžių ryškiai trūksta.

Ex Ugnele. 99.9% vyru nelogiskai skanuoja aplinka. Vieniems oho koks uzpakalis, kitam kokie papai, iskirpte ir nieko daugiau. Kodel taip yra, dar niekas nepaaiskino. Dar kiti mintyse jau matuojasi kaliosus.

Pameni, diskusija apie sarasus keliamus potencialiam partneriui. Tai cia lasas to.

Istekejusi moteris, lengvai prieinama moteris?! Manau tame daug tiesos. Kai partnerio asistavimas, komplimentai virsta kasdienybe arba ju aplamai nera kaip aistros ar meiles. Manau net ir Trikapeikio dovanoti komplimentai ar geles butu bent desimt kartu saldesni uz "prie teliko su buteliu snaudziancio nuosavo vyro". Niekaip nepaneigsi, kad bet kuriam is musu svarbu buti reikalingu.

Buvusi Ugnelė:
Ar niekada nepagalvojote, kad vyrams labai svarbu darbas (jis svarbiau už kovo 8-ąją), o gal dar taviškis rūpestingas vyras ir tėtis. Ir kartais dėl įvairių problemų, kurių ir vyrai, patikėk, turi, ta kovo 8 - oji nueina į antrą planą.

Vadinciau tai pataikavimu. Nenoriu kalbeti uz visus bet. Taip, kad nekreipeme demesio nereiksmingiems dalykams. Taip, kad kreipiame demesi i suteiktas reiksmes. Taip, kad kai kurie neturi atminties datoms. Bet, kai kurie is musu supranta, kad moteris dazosi plaukus ne del isrinktojo, bet del konkurenciu. Kai kurie is musu leks namo, nes taip lieps jausmai. Kiti „gert alaus“. Ir tt... Materialistui ar darboholikui darbas svarbiau.
Sirdziai neisakysi.
Apie kokius cia pamatus gali buti kalba, iliskim i jos kaili ir viska suprasim. Visi suprasim, kada kaliosai tampa mieliausi.

Buvusi Ugnelė:
Aš pati manau, kad žmonės būtų laimingesni ir mažiau mintyse plaukiotų su kitais, jei užuot čia, forume, diskutavę apie ''ilgius ir pločius'', savo seksualines fantazijas ir svajones išsakytų savo mylimiesiems. Bet turiu blogą nuojautą, kad visi drąsūs tik būdami anonimais.

Idomu (ir kam butu idomu) ka tu darytum jei tavo partneris taptu it kurcias tavo pasakytam ir taip „metais“?! Ir tavo seksualines fantazijos butu idomios ne tavo isrinktajam, bet „Trikapeikiui“?! Ka tu darytum, jei sau sakytum, pavargau grysti ten kur manes nelaukia? Pavargau stengtis, nes vistiek tai neivertinta?!

PS As rinkausi kelia sudegti.

aviniuke

A

22 įrašai

2010/06/17 08:26:04 08:26:04

"Pavargau gryzti ten, kur niekas nelaukia..." Galvojate as is pradziu susiradau drauga, o paskui pradeau priekaistauti vyrui? Visas tas subtilybes zinau. Niekad negalvojau, kad mano mintyse atsiras kitas. Net dabar geda.. Bet tik pajutus, kad vyras atsalo, nekeliau scenu, o stengiausi jam atgaivinti jausmus, dariau staigmenas, pirkau grazius apatinius, kvieciau i pasimatyma, rasiau jaudinancias zinutes. Ir kas? Jei tavo vietos jame nebera, kam stengtis? Ir tada atsitiktinai susipazinau su virtualiu draugu. Taip, visko gali buti, ir bambino, ir mamino, ir as jam tik pramoga. Bet kiekviename jo zodyje man jauciu, kad jis man linki gero, nieko purvino... Tik negaliu ryžtis pati pas ji atvaziuoti... Juk kartais mergina gali pastumeti vaikina, jei jis nesiryzta.. Nors jis man buvo karta atsiuntes eilerasti, kuriame raso, kad nera toks geras, kaip manau, bet bando keistis... Ir turi graziu svajoniu..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume