Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Nelauktas vaikas

Nelauktas vaikas

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/22 20:13:59 20:13:59

Svečias: jeigu mergina, su kuria tarkime keletą metų jau gyveni, ir kuria pilnai pasitiki tau sako, kad "nereikia prezervatyvų brangusis, geriu tabletes", paskui "Ups, turime vaikeli nes "pamiršau išgerti"", tai kam turėtų būti suversta atsakomybė?

gyveni keletą metų, pasitiki, o vat apie santykius negalvoji? tai kaip čia taip gaunasi, mergina turi pasitikėti tokiu vyru?

Svečias: Akivaizdu, kad mergina tabletes "pamiršo" apgalvotai, juk tam kad pastoti, neužtenka vieną kartą neišgerti tabletės, reikia negerti jų ilgesnį laiką. Ir net pamiršusi išgerti tą tabletę, pries mylėdamasi mergina greičiausiai prisimintų, kad pamiršo išgerti, ir pareikalautų kitų apsaugų. Greičiausiai ji tiesiog norėjo pririšti vyrą, arba labai norėjo vaiko.

ta pačia logika vadovaujantis kiekvienas vyras be gumytės turi prisiminti, kad reikia ištraukti. kažkas neatsakingai to nepadarė ir net manau, kad tai buvo padaryta sąmoningai

deja, turiu tave nuvilti, net ir vienos tabletės neišgėrus sutinka ciklas ir hormonai išprotėja.

o su ta nesąmone, kad sąmoningai užmiršo... o tu pats esi kada nors gėręs vaistus, visą laiką tuo pačiu metu.. ir kaip? nė karto nepamiršai?

Svečias:
Šioje situacijoje aš pilnai palaikau ir užjaučiu autorių. Tokia mergina tikrai neverta, kad su ja kurti tikrą šeimą. Pagaliau, kiek gyvuos šeima, jei ji pradėta nuo apgavystės?

http://zurnalas.darnipora.lt/vyras-neno ... -1979.html

--svečias--

O aš manau, kad moteris, prasidėjusi su tokiu vyruku padarė pačią didžiausią klaidą gyvenime. Pasiilgti negražiai - mesti besilaukainčią moterį - bijo, prisiimti atsakomybę - bijo, tai dabar prisigalvoja visokių sąmokslų. Niekas žmogaus negali užspeisti į kampą, tik jis pats

Viešnia

V

281 įrašai

2010/05/23 09:50:32 09:50:32

Jei kalbeti apie vyro ir moters santykius, tai abi puses turi zinoti, ka daro. Ir buti pasiruosusiems abiems prisiimti atsakomybe. Man patiko vienos giminaites, gyvenancios Danijoje, pasakojimas. Ten labai populiarios vyru sterilizacijos proceduros. Ten, kur ji dirba, po 3-5 per savaite. Sterilizuojasi net ir jauni vyrai 25-26 m. neturintys vaiku. Motyvas -jei uztaisai merginai vaika - prisimi atsakomybe uz vaika, jo auginima, issilavinima ir pan. Tiksliai neatsimenu, bet lyg tai ir vedi moteri. Noredami, po keleriu metu atlieka vaisingumo atstatymo operacija.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/23 12:50:31 12:50:31

Svečias:
Svečias: jeigu mergina, su kuria tarkime keletą metų jau gyveni, ir kuria pilnai pasitiki tau sako, kad "nereikia prezervatyvų brangusis, geriu tabletes", paskui "Ups, turime vaikeli nes "pamiršau išgerti"", tai kam turėtų būti suversta atsakomybė?

gyveni keletą metų, pasitiki, o vat apie santykius negalvoji? tai kaip čia taip gaunasi, mergina turi pasitikėti tokiu vyru?

nesuprantu, ką norit pasakyt, apie kokius santykius negalvojama? Jei turit omenyje, kad negalvojama apie vaikus - tai visiškai normalu.

Svečias:
Svečias: Akivaizdu, kad mergina tabletes "pamiršo" apgalvotai, juk tam kad pastoti, neužtenka vieną kartą neišgerti tabletės, reikia negerti jų ilgesnį laiką. Ir net pamiršusi išgerti tą tabletę, pries mylėdamasi mergina greičiausiai prisimintų, kad pamiršo išgerti, ir pareikalautų kitų apsaugų. Greičiausiai ji tiesiog norėjo pririšti vyrą, arba labai norėjo vaiko.

ta pačia logika vadovaujantis kiekvienas vyras be gumytės turi prisiminti, kad reikia ištraukti. kažkas neatsakingai to nepadarė ir net manau, kad tai buvo padaryta sąmoningai

Žinoma, turi prisiminti, bet juk jis žinojo, kad moteris vartoja vaistus, ir nematė reikalo traukti.
Moteris dažniausiai yra labiau susirūpinusios savo apsauga, nei vyras jų apsauga, todėl jeigu tikrai bijo pastoti, būtinai prisimins kad neišgėrė vaistų ir pareikalaus prezervatyvo. Bent jau merginos, su kuriomis man teko susidurti, net ir paskutinę akimirką apie apsaugą prisimindavo ir pasitikslindavo. Moterys ypatingai skrupulingai žiūri į šiuos dalykus, kurie gali sugadinti karjerą, gyvenimą ir t.t., todėl negaliu patikėti, kad mintys apie apsisaugojimą staiga visiškai išgaravo iš galvos.

Svečias:
deja, turiu tave nuvilti, net ir vienos tabletės neišgėrus sutinka ciklas ir hormonai išprotėja.

Ar tamsta gydytojas? Kiek man mano pažįstama jauna šeima pasakojo, tai susidarė kitoks įspūdis.

Svečias: o su ta nesąmone, kad sąmoningai užmiršo... o tu pats esi kada nors gėręs vaistus, visą laiką tuo pačiu metu.. ir kaip? nė karto nepamiršai?

Nepatikėsit, jau virš metų geriu vitaminus kas rytą, po pusryčių, ir nepamiršau nei karto.

Svečias: O aš manau, kad moteris, prasidėjusi su tokiu vyruku padarė pačią didžiausią klaidą gyvenime. Pasiilgti negražiai - mesti besilaukainčią moterį - bijo, prisiimti atsakomybę - bijo, tai dabar prisigalvoja visokių sąmokslų. Niekas žmogaus negali užspeisti į kampą, tik jis pats

šiuo atveju, "prisigalvoti sąmokslų" yra visiškai normalu. Kaip sakoma, nėra dūmų be ugnies, o situacija, mano akimis, per daug įtartina.

--svečias--

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/23 13:53:46 13:53:46

Svečias:
Svečias:

nesuprantu, ką norit pasakyt, apie kokius santykius negalvojama? Jei turit omenyje, kad negalvojama apie vaikus - tai visiškai normalu.

iš tiesų, jei po kelių metų nebegalvojama apie rimtus sanykius - tuomet tikrai išeitis būtų buvę išsiskirti. Kiek suprantu autorius nedraugavo su mergina tiek laiko.

Svečias:

Žinoma, turi prisiminti, bet juk jis žinojo, kad moteris vartoja vaistus, ir nematė reikalo traukti.
Moteris dažniausiai yra labiau susirūpinusios savo apsauga, nei vyras jų apsauga, todėl jeigu tikrai bijo pastoti, būtinai prisimins kad neišgėrė vaistų ir pareikalaus prezervatyvo. Bent jau merginos, su kuriomis man teko susidurti, net ir paskutinę akimirką apie apsaugą prisimindavo ir pasitikslindavo. Moterys ypatingai skrupulingai žiūri į šiuos dalykus, kurie gali sugadinti karjerą, gyvenimą ir t.t., todėl negaliu patikėti, kad mintys apie apsisaugojimą staiga visiškai išgaravo iš galvos. [/quote]

bet tai gal seksas ir turi būti seksas, o ne paranoja?

Svečias:

Ar tamsta gydytojas? Kiek man mano pažįstama jauna šeima pasakojo, tai susidarė kitoks įspūdis.
[/quote]

Taip, aš gydytoja.

Svečias: o su ta nesąmone, kad sąmoningai užmiršo... o tu pats esi kada nors gėręs vaistus, visą laiką tuo pačiu metu.. ir kaip? nė karto nepamiršai?

Nepatikėsit, jau virš metų geriu vitaminus kas rytą, po pusryčių, ir nepamiršau nei karto. [/quote]
šaunuolis
o aš pamirštu kontraceptkus. ir žinau ne vieną moterį, kuri tiesiog pamiršta.

Svečias: O aš manau, kad moteris, prasidėjusi su tokiu vyruku padarė pačią didžiausią klaidą gyvenime. Pasiilgti negražiai - mesti besilaukainčią moterį - bijo, prisiimti atsakomybę - bijo, tai dabar prisigalvoja visokių sąmokslų. Niekas žmogaus negali užspeisti į kampą, tik jis pats

šiuo atveju, "prisigalvoti sąmokslų" yra visiškai normalu. Kaip sakoma, nėra dūmų be ugnies, o situacija, mano akimis, per daug įtartina.

--svečias--[/quote]
šiais laikais, manau, dižioji dalis vaikų - netyčiukai. padėkokime moterims. jei ne jų sąmokslai į savo nagus suimti tokius nepakartojamus ir brangius vyrus - tauta išmirtų ir, pasak šiuolaikinių politikų - kažkas juk turi pasirūpinti kad būtų kas uždirba mums pensijas.

ir išvs, šita diskusija - beprasmiška.
Tyčia netyčia vaikas yra.
tegu vyras bent turi tiek vyriškumo, kad prisiimti atsakomybę - nenori, tegu negyvena kartu, o ne sapalioja. Moteris jau atsakomybę prisiėmė - ji gimdys, aborto nepasidarė.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/23 14:23:16 14:23:16

O mes su vyru saugojomes saugojomes,planavom veliau ... bet dabar auginam puikia dukra. Kazkaip prasprudo 1 spematozoidas

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/23 16:20:59 16:20:59

Svečias: iš tiesų, jei po kelių metų nebegalvojama apie rimtus sanykius - tuomet tikrai išeitis būtų buvę išsiskirti. Kiek suprantu autorius nedraugavo su mergina tiek laiko.

kodėl rimti santykiai būtinai asocijuojasi su vaikais? Kiek pažįstu šeimų, kurios vaikų neplanuoja finansiškai pavojingu laikotarpiu.

Svečias: bet tai gal seksas ir turi būti seksas, o ne paranoja?

O kur sakiau, kad turi būti paranoja?

Svečias:
Taip, aš gydytoja.

Nežinojau. Tada jums aiškiau matyti.

Svečias:
Tyčia netyčia vaikas yra.
tegu vyras bent turi tiek vyriškumo, kad prisiimti atsakomybę - nenori, tegu negyvena kartu, o ne sapalioja. Moteris jau atsakomybę prisiėmė - ji gimdys, aborto nepasidarė.

O čia su jumis sutinku. Nesvarbu iš kur atsirado vaikas, bet žudyti naują gyvybę arba palikti moterį vieną auginti vaiką yra nepateisinama. Vaiką padarei (nesvarbu, kokiomis aplinkybėmis), tai būk malonus, mylėk ir rūpinkis juo.
Ko gero, ir dėl užmarštumo jūs būsite teisi, atsiprašau už per aštrią kritiką.

--svečias--

medutis

M

403 įrašai

2010/05/23 22:23:23 22:23:23

Reiktų atskirti vaiko gimimą ir santykius su ta moterim. Dauguma svarsto kuris čia kaltas ar nekaltas. Pasekmės jau yra ir tuoj išlys iš gimdos - būtina kaip tikram vyrui ir tėvui tuo vaikeliu pasirūpinti. Aš asmeniškai su moterimi turbūt nebenorėčiau palaikyti artimų santykių - juk vaiko planavimas yra abiejų žmonių reikalas ir jei buvai tokiam rimtam dalyke apgautas - neprivalai dėl vaiko aukotis ir "vaidinti" šeimą

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/05/24 05:40:48 05:40:48

Bet ir privartėt variantų, gal taip, o gal anaip, o gal dar kaip... Remiantis tema, kad slapta ir tyčia negėrė, tai gaunasi, kad merga paprasčiausia [i:30prjozc]стерва[/i:30prjozc] (vienas iš komentarų rodo, kad tokių esama ir tai ne fantastika) ir atsakyti turėtų pati, ir jokių šeimų su tokia... Kokia gali būti šeima, jei negali žmogumi pasitikėti? Jei variantas, kaip kažkas čia sakė, kad nori vaiko, o vyras ne taip jau ir svarbu jai, tai irgi nieko gero, nes tą vaiką vis viena paslapčia pasidarė, lygiai taip pat tyčia. Su žmogum, su kuriuo ilgą laiką bendrauji, taip nesielgiama. Jokie biologiniai laikrodžiai čia negali būti pasiteisinimas, vaikas tai labai rimtas dalykas ir atsako už ji du žmonės ir jokiu būdu negalima to klausimo spręsti tik vienai moteriai, jei tereikia spermos, tai lengvai rastų "donorą", o vaidinti dėl to santykius yra žema. Na o jei "netyčia", na tada ką jau padarysi, gavosi tai gavosi, tik čia į akis krenta kitas dalykas, jei išties "netyčia", tai kodėl manoma, kad "specialiai negėrė"? Ar tai nerodo rimtų bėdų santykiuose?

j.

J

8 įrašai

2010/05/24 07:41:55 07:41:55

medutis: Reiktų atskirti vaiko gimimą ir santykius su ta moterim. Dauguma svarsto kuris čia kaltas ar nekaltas. Pasekmės jau yra ir tuoj išlys iš gimdos - būtina kaip tikram vyrui ir tėvui tuo vaikeliu pasirūpinti. Aš asmeniškai su moterimi turbūt nebenorėčiau palaikyti artimų santykių - juk vaiko planavimas yra abiejų žmonių reikalas ir jei buvai tokiam rimtam dalyke apgautas - neprivalai dėl vaiko aukotis ir "vaidinti" šeimą

Bet tame esme, kad ji neigia, kad apgavo... ir nenoriu buti detektyvas ir kazka aiskintis... jei ne tas vaikas, tai nezinia, gal ir butume kartu, dabar jo gimimas spaudzia smegenis...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/24 07:51:33 07:51:33

Tai tau moters reikia, o bendro vaiko ne? Dabar vaikas jusu santykiams kliutis pasidare. Reikia pasidulkinimui, be jokios atsakomybes uz pasekmes? Kiek tau metu?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume