Svečias: Svečias: Svečias: jeigu mergina, su kuria tarkime keletą metų jau gyveni, ir kuria pilnai pasitiki tau sako, kad "nereikia prezervatyvų brangusis, geriu tabletes", paskui "Ups, turime vaikeli nes "pamiršau išgerti"", tai kam turėtų būti suversta atsakomybė?
gyveni keletą metų, pasitiki, o vat apie santykius negalvoji? tai kaip čia taip gaunasi, mergina turi pasitikėti tokiu vyru?
nesuprantu, ką norit pasakyt, apie kokius santykius negalvojama? Jei turit omenyje, kad negalvojama apie vaikus - tai visiškai normalu.
iš tiesų, jei po kelių metų nebegalvojama apie rimtus sanykius - tuomet tikrai išeitis būtų buvę išsiskirti. Kiek suprantu autorius nedraugavo su mergina tiek laiko.
Svečias: Svečias: Akivaizdu, kad mergina tabletes "pamiršo" apgalvotai, juk tam kad pastoti, neužtenka vieną kartą neišgerti tabletės, reikia negerti jų ilgesnį laiką. Ir net pamiršusi išgerti tą tabletę, pries mylėdamasi mergina greičiausiai prisimintų, kad pamiršo išgerti, ir pareikalautų kitų apsaugų. Greičiausiai ji tiesiog norėjo pririšti vyrą, arba labai norėjo vaiko.
ta pačia logika vadovaujantis kiekvienas vyras be gumytės turi prisiminti, kad reikia ištraukti. kažkas neatsakingai to nepadarė ir net manau, kad tai buvo padaryta sąmoningai
Žinoma, turi prisiminti, bet juk jis žinojo, kad moteris vartoja vaistus, ir nematė reikalo traukti.
Moteris dažniausiai yra labiau susirūpinusios savo apsauga, nei vyras jų apsauga, todėl jeigu tikrai bijo pastoti, būtinai prisimins kad neišgėrė vaistų ir pareikalaus prezervatyvo. Bent jau merginos, su kuriomis man teko susidurti, net ir paskutinę akimirką apie apsaugą prisimindavo ir pasitikslindavo. Moterys ypatingai skrupulingai žiūri į šiuos dalykus, kurie gali sugadinti karjerą, gyvenimą ir t.t., todėl negaliu patikėti, kad mintys apie apsisaugojimą staiga visiškai išgaravo iš galvos. [/quote]
bet tai gal seksas ir turi būti seksas, o ne paranoja?
Svečias:
deja, turiu tave nuvilti, net ir vienos tabletės neišgėrus sutinka ciklas ir hormonai išprotėja.
Ar tamsta gydytojas? Kiek man mano pažįstama jauna šeima pasakojo, tai susidarė kitoks įspūdis.
[/quote]
Taip, aš gydytoja.
Svečias: o su ta nesąmone, kad sąmoningai užmiršo... o tu pats esi kada nors gėręs vaistus, visą laiką tuo pačiu metu.. ir kaip? nė karto nepamiršai?
Nepatikėsit, jau virš metų geriu vitaminus kas rytą, po pusryčių, ir nepamiršau nei karto. [/quote]
šaunuolis
o aš pamirštu kontraceptkus. ir žinau ne vieną moterį, kuri tiesiog pamiršta.
Svečias: O aš manau, kad moteris, prasidėjusi su tokiu vyruku padarė pačią didžiausią klaidą gyvenime. Pasiilgti negražiai - mesti besilaukainčią moterį - bijo, prisiimti atsakomybę - bijo, tai dabar prisigalvoja visokių sąmokslų. Niekas žmogaus negali užspeisti į kampą, tik jis pats
šiuo atveju, "prisigalvoti sąmokslų" yra visiškai normalu. Kaip sakoma, nėra dūmų be ugnies, o situacija, mano akimis, per daug įtartina.
--svečias--[/quote]
šiais laikais, manau, dižioji dalis vaikų - netyčiukai. padėkokime moterims. jei ne jų sąmokslai į savo nagus suimti tokius nepakartojamus ir brangius vyrus - tauta išmirtų ir, pasak šiuolaikinių politikų - kažkas juk turi pasirūpinti kad būtų kas uždirba mums pensijas.
ir išvs, šita diskusija - beprasmiška.
Tyčia netyčia vaikas yra.
tegu vyras bent turi tiek vyriškumo, kad prisiimti atsakomybę - nenori, tegu negyvena kartu, o ne sapalioja. Moteris jau atsakomybę prisiėmė - ji gimdys, aborto nepasidarė.