2010/05/19 09:25:32 09:25:32
Ji slapta negėrė kontraceptinių ir pastojo. Laukiamės vaiko jau pusė metų, bet ta mintis mane varo iš proto. Jaučiuosi apgautas. Nebuvau tikras dėl jos... Dabar įspęstas į kampą. Neguliu sakyti, kad ją dulkinau ir negalvojau apie santykius, bet vien tin jos toks aplaidumas (manau tyčinis), parodo negarbingumą ir pradedu dar labiau abejoti, ar noriu su ja praleisti visą gyvenimą.
2010/05/19 10:42:47 10:42:47
Saukstai po pietu. Ateity patariu visiems, jei kazko nenori, tai PATS ir rupinkis kad to nebutu. Siuo atveju pats turejai saugotis.
Be to
100% apsauga galima tik susilaikymo atveju.
2010/05/19 12:27:22 12:27:22
Arba cia moters planas tave prisiristi buvo, ir panasu, kad jai pavyko. Nes dabar jau bijai begti
2010/05/19 12:28:55 12:28:55
Moteris nestumo metu buna labai jautri, o tu abejoji, tai akyvaizdu, kad ir meiles neparodai... Yra toks ziaurus posakis: "nemoki pist, nech.. list"
trikapeikis intelektualas
T
327 įrašai
2010/05/19 14:00:27 14:00:27
J.: Ji slapta negėrė kontraceptinių ir pastojo. Laukiamės vaiko jau pusė metų, bet ta mintis mane varo iš proto. Jaučiuosi apgautas. Nebuvau tikras dėl jos... Dabar įspęstas į kampą. Neguliu sakyti, kad ją dulkinau ir negalvojau apie santykius, bet vien tin jos toks aplaidumas (manau tyčinis), parodo negarbingumą ir pradedu dar labiau abejoti, ar noriu su ja praleisti visą gyvenimą.
Ne "ispestas" i kampa, bet ten pats save ikisai. Todel, kad "dulkinai"bet ne mylejai. Negalvojai su kuo tai darai. Ir ne jos tai aplaidumas, o tavo paties.
O negarbinguma parodo tavo paties lengvabudis, neatsakingas poelgis ir kylancios abejones del pasekmiu.
Tuoj pat paimk ir nusipirk "Paneles" zurnala, atsiversk "raudonuosius puslapius" pradedantiesiems. Pastudijuok.
Oi nespejau pasveikinti tapus Papa Karlu.
Palinkesiu uzauginti zmogu, bet ne buratina.
2010/05/19 14:12:34 14:12:34
trikapeikis intelektualas: J.: Ji slapta negėrė kontraceptinių ir pastojo. Laukiamės vaiko jau pusė metų, bet ta mintis mane varo iš proto. Jaučiuosi apgautas. Nebuvau tikras dėl jos... Dabar įspęstas į kampą. Neguliu sakyti, kad ją dulkinau ir negalvojau apie santykius, bet vien tin jos toks aplaidumas (manau tyčinis), parodo negarbingumą ir pradedu dar labiau abejoti, ar noriu su ja praleisti visą gyvenimą.
Ne "ispestas" i kampa, bet ten pats save ikisai. Todel, kad "dulkinai"bet ne mylejai. Negalvojai su kuo tai darai. Ir ne jos tai aplaidumas, o tavo paties.
O negarbinguma parodo tavo paties lengvabudis, neatsakingas poelgis ir kylancios abejones del pasekmiu.
Tuoj pat paimk ir nusipirk "Paneles" zurnala, atsiversk "raudonuosius puslapius" pradedantiesiems. Pastudijuok.
Liuks, atsakymas !
Buvusi ugnelė
B
150 įrašai
2010/05/19 17:05:11 17:05:11
trikapeikis intelektualas: J.: Ji slapta negėrė kontraceptinių ir pastojo. Laukiamės vaiko jau pusė metų, bet ta mintis mane varo iš proto. Jaučiuosi apgautas. Nebuvau tikras dėl jos... Dabar įspęstas į kampą. Neguliu sakyti, kad ją dulkinau ir negalvojau apie santykius, bet vien tin jos toks aplaidumas (manau tyčinis), parodo negarbingumą ir pradedu dar labiau abejoti, ar noriu su ja praleisti visą gyvenimą.
Pagarba Jums, trikapeiki...
2010/05/20 11:43:12 11:43:12
O ka, Jums taip nebuna? Kad gyveni, buni, bandaisi, bet neesi tikras, kas bus toliau... O ji gal pajuto ta gresme ir nebegere tableciu...
2010/05/20 11:56:08 11:56:08
J.: O ka, Jums taip nebuna? Kad gyveni, buni, bandaisi, bet neesi tikras, kas bus toliau... O ji gal pajuto ta gresme ir nebegere tableciu...
Dabar žinosi, kad kartais bandymų ir šiaip visokių eksperimentų rezultatai, kartais gali būti ne tokie, kokių tikėjaisi. Pajuto grėmę, matai, tavo bandymų objektas, būna kartais taip. Va tu dulkinai, dulkinai ir gavosi...
2010/05/21 11:46:45 11:46:45
As prisirisau ji pasidarydama vaika ir nesijauciu kalta del to. Jis norejo mane pakiti, man nebuvo kitos iseities, negalejau buti be jo... dabar mes kartu, is pat pradziu buvo trintis, bet juk paskiau ipranti vienas prie kito...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume