Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Plastinės operacijos pasekmės

Plastinės operacijos pasekmės

svetelis mielas

S

14 įrašai

2009/06/07 09:12:31 09:12:31

pritariu elenočka, moteris gražiausia po 30.

Gabrini

G

117 įrašai

2009/06/07 09:19:33 09:19:33

Taip Elenka, jei tavo krutines dydis 0 arba 1 - tai forma tikrai nesikeicia, o kadangi mano 3- tai ji keiciasi ir neturiu ko gedytis. Be to as aktyviai sportuoju, kunas gal ir stangresnis, bet krutinei nuo to negeriau- bet tikriausiai tokia ismintinga ir nekompleksuota moteris ta gerai zino

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/07 09:23:56 09:23:56

jei jau grazi moteris tai butinai tuscia , jei seksuali tai paleistuve uzknisa tie stereotipai ...bet gi viskas cia is pavydo is tiesu...

vyram tikrai rupi isvaizda..kaip ir mum beje..aisku vien isvaizdos neuztenka ...bet be jos butu tikrai sunku..

???

?

227 įrašai

2009/06/07 09:43:01 09:43:01

Gabrini: Taip Elenka, jei tavo krutines dydis 0 arba 1 - tai forma tikrai nesikeicia, o kadangi mano 3- tai ji keiciasi ir neturiu ko gedytis. Be to as aktyviai sportuoju, kunas gal ir stangresnis, bet krutinei nuo to negeriau- bet tikriausiai tokia ismintinga ir nekompleksuota moteris ta gerai zino

Na, pasiklausiusi tokių svarstymu jau tikrai nebesijuoksiu iš vyrų pasvarstymų "ar Petro ilgesnis negu mano"

Gabrini

G

117 įrašai

2009/06/07 10:55:34 10:55:34

100proc. pritariu Adrijanai. Sponsoriu niekada neturejau ir nezadu tureti.

Leo

L

543 įrašai

2009/06/07 19:49:09 19:49:09

elenka:
Leo: O kokios pasekmes? Viskas kuo puikiausiai. Kai kam tai vienintelis budas atsikratyti kompleksu.
Nematau tame nieko blogo

jeigu tai daroma del komplekso, siulau pasitart su psichiatru. kaip istikruju ir daro kiekvienas save gerbiantis plastikos chirurgas, bet keik yra negerbenciu save? ir darko zmoniu su kompleksasi kunelius, o juk melieji kompleksai nuo to nepraeian, atsiranda ir nauju. bet jei yra rimta problema( na avarijos, ligos ir k.k kiti atvejai -butina tai daryt) as ,asmenisnkai, visai noreciau keliu kokiu pasidaryt, bet... kuom tada didziuosiuos, ka sakysiu gavus komplementa? nebesijausiu pati is saves tokia , visada zinosiu, kad tai ne mano pvz isidedi spalvotus kontaktinius lesius ir visa diena girdi:waw kokios tavo akys, nezinau ar tai keltu mano saviverte. arba kokia krutine, uzpakalis, o ten deta perdeta visokio slamsto tegu giria tai ka turiu grazaus. bet keikevienas renkasi sau pats ko jam reikia.

Pries sportuojant ar laikantis dietos irgi pasitart su psichiatru?:) Jeigu yra defektas ir ji sutvarkyti galima, tai kodel jo netvarkyt? Ir nereikai kazkuo vienu didziuotis, nereikia pasidaryt tokiu operacijus, kad akivaizdu butu. Tiesiog pakanka susitvarkyti. Saviverte kelia ne vienas konkretus dalykas, o visas kompleksas. Tobulumo siekti reikia ne vien tik dvasinam pasauly, proto sugebejimuose, bet ir isvaizdoje.

???

?

227 įrašai

2009/06/07 20:13:24 20:13:24

Leo: Pries sportuojant ar laikantis dietos irgi pasitart su psichiatru?:) Jeigu yra defektas ir ji sutvarkyti galima, tai kodel jo netvarkyt? Ir nereikai kazkuo vienu didziuotis, nereikia pasidaryt tokiu operacijus, kad akivaizdu butu. Tiesiog pakanka susitvarkyti. Saviverte kelia ne vienas konkretus dalykas, o visas kompleksas. Tobulumo siekti reikia ne vien tik dvasinam pasauly, proto sugebejimuose, bet ir isvaizdoje.

Nevisai korektiškas palyginimas. Defektas defektui nelygu - nudegimo randas, zuikio lūpos ar riebaliukų klostės ant šlaunų.
Kita vertus, juk ir esant mitybos sutrikimams pirmiausia siūloma psichiatro pagalba

Chirurgija - jau drąstiškas elgesys.

Violetinė

V

314 įrašai

2009/06/08 07:45:13 07:45:13

Aš irgi manau, kad plastinės operacijos reikėtų tik išskirtiniu atveju, kada kažkas nefunkcionuoja, yra deformuota ir pan. O tai, kad nosis kiek ilgesnė nei kitų, jos forma išsiskiria ar ausys kiek atlėpę - nematau jokios problemos, greičiau atvirkščiai - žmogus atrodo įdomesnis, įsimintinesnių bruožų. Nenorėčiau nieko savyje nupjauti ar pripildyti kuo nors.
Dar man keista ir kažkaip pikta, kada kreivai žiūrima į besikeičiantį kūną: po gimdymo, tiesiog dėl amžiaus pasikeitusį. Kūnas turi pasikeisti, turi atsirasti raukšlės, kurios parodo, kaip ir kuo gyvenai, turi pasikeisti moteriškos formos, kurios parodo, ar gimdei ir kiek vaikų išnešiojai, pagimdei, turi pasikeisti pati laikysena... Nežinau, gal aš kažko nesuprantu, bet man tai gražu.
O dėl kūno tobulinimo, tai be abejo, reikia juo rūpintis, globoti, saugoti ir tausoti, kaip mažą vaiką .

Saules nubuciuota

S

58 įrašai

2009/07/30 13:11:07 13:11:07

Nors ir dailiai atrodo operacijos "pakeltos" ar padidintos krutys, grazu tik is tolo ir vyrukai man guodesi, kad liesti jas nera malonu nes implantai jauciasi. Taigi gal lai bunam tokios, kokios esam, ir nesipjaustykim, a? Zinoma, nekalbu apie isskirtinius atvejus - suzalotas veidas ir pan. Kai reikia, tai reikia. Taciau neprisikurkim sau problemu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume