Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Plastinės operacijos pasekmės

Plastinės operacijos pasekmės

Gabrini

G

117 įrašai

2009/06/06 17:24:44 17:24:44

Nesvarbu ar bunu baseine, ar siaip klube su atviresne suknele- vyrai visada manes klausia: Ar mano krutine tikra? Is pradziu man tai patiko, bet dabar tai jau... (nes ji tikra). As taip pripratau girdeti komplimentus ir jaustis gerai turint grazu kuna, kad kai sulauksiu 30-35m. ar veliau butinai apsilankysiu pas chirurga: patobulinti krutine jei ji praras forma ir pries botoxo injekcijas irgi nieko pries neturiu. Kas ka besakytu, graziam zmogui sekasi kur kas labiau. Man visada sake, kad esu grazi, bet as tik dabar supratau koks galingas ginklas yra - GROZIS. Ir nepamirstam, kiekvienas vyras renkasi partnere akimis. Visi vyrai per antra pasimatyma siulo man draugauti, nes sako kad esu grazi, dar nei vienas per antra pasimatyma nepasake- jog viduje esu geras zmogus. Vyrams svarbiausias - grozis.

Ze men

Z

1 įrašai

2009/06/06 17:31:49 17:31:49

O jums vienodai, kad vyrams nerupit jus pati, o tik jusu grazus papukai?

Gabrini

G

117 įrašai

2009/06/06 17:32:52 17:32:52

O ar lieka randai- lieka jei sutaupom. Pries pora 2 metu dare kazkokia operacija mano draugui (paprastoje ligonijeje)- randas buvo klaikus. Bet kadangi jis save myli, visa ta laika naudojo specialia priemone, kuri kainavo iki 200Lt (kuriam laiko jos uztekdavo- nezinau), dabar net nesimato to rando. Be to jei as darysiu operacija, tai tik uzsienyje. Teko susipazinti su chirurgu is Italjos, tai savo saite jis idejes nuotraukas zmoniu po operaciju. Ten puikiai matosi kokie randai lieka arba ne. Ar matet Lietuvoje nors viena saita, kuriame butu idetos tokios foto? Apie randus po operacijos nekalba nei vienas chirurgas.

Gabrini

G

117 įrašai

2009/06/06 17:36:16 17:36:16

Kad niekaip nesurandu vyro, kuriam rupeciau as, todel cia ir esu. O apie grazius papukus- galvoja visi vyrai. Visa laika galvojau, kad pabrezti savo moteriskuma negerai, nes vyrams varva seile. Jau greit man 26m. - ir dabar galvoju, kam as slepiau savo kuna, dar keli metai ir turesiu slepti del kitu priezasciu.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/06/06 19:40:23 19:40:23

Gabrini: Nesvarbu ar bunu baseine, ar siaip klube su atviresne suknele- vyrai visada manes klausia: Ar mano krutine tikra? Is pradziu man tai patiko, bet dabar tai jau... (nes ji tikra). As taip pripratau girdeti komplimentus ir jaustis gerai turint grazu kuna, kad kai sulauksiu 30-35m. ar veliau butinai apsilankysiu pas chirurga: patobulinti krutine jei ji praras forma ir pries botoxo injekcijas irgi nieko pries neturiu. Kas ka besakytu, graziam zmogui sekasi kur kas labiau. Man visada sake, kad esu grazi, bet as tik dabar supratau koks galingas ginklas yra - GROZIS. Ir nepamirstam, kiekvienas vyras renkasi partnere akimis. Visi vyrai per antra pasimatyma siulo man draugauti, nes sako kad esu grazi, dar nei vienas per antra pasimatyma nepasake- jog viduje esu geras zmogus. Vyrams svarbiausias - grozis.

Taip, grožis galingas ginklas, daug vyrų galima juo nukabinti... Bet vyrą reikia dar ir išlaikyti šalia savęs. O jei bus vien grožis ir nebus vidaus, tai ilgai kartu kažin ar būsite... Ir pagaliau, jei gausite vyrą, kuriam svarbus TIK grožis, tai po 10 metų jis gali rasti gražesnę ir jaunesnę... Reiktų susimąstyti, jei jums sako tik, kad graži, o daugiau nieko...
Apskritai norėjau pasakyti, kad išvaizda yra svarbi pradžioje, kol nukabina, o paskui jau reikia ir kitų savybių...

ugnelė

U

892 įrašai

2009/06/06 19:43:35 19:43:35

Svečias:
nata002: bet kokia intervencija i kuna kenkia. Niekada nesidaryciau plast operac., jei tai nebutu itin svarbu..-tarkim po avarijos , ar apdegus.

Na taip... Jusu kunas tobulas

Kūnas nebūtinai turi būti tobulas! Kūnas turi būti toks, kad žmogus su juo gerai jaustųsi ir galėtų mylėti save! O kai mylėsi pats save, mylės ir kiti:)

Madas

M

15 įrašai

2009/06/06 20:38:12 20:38:12

Gabrini: Nesvarbu ar bunu baseine, ar siaip klube su atviresne suknele- vyrai visada manes klausia: Ar mano krutine tikra? Is pradziu man tai patiko, bet dabar tai jau... (nes ji tikra). As taip pripratau girdeti komplimentus ir jaustis gerai turint grazu kuna, kad kai sulauksiu 30-35m. ar veliau butinai apsilankysiu pas chirurga: patobulinti krutine jei ji praras forma ir pries botoxo injekcijas irgi nieko pries neturiu. Kas ka besakytu, graziam zmogui sekasi kur kas labiau. Man visada sake, kad esu grazi, bet as tik dabar supratau koks galingas ginklas yra - GROZIS. Ir nepamirstam, kiekvienas vyras renkasi partnere akimis. Visi vyrai per antra pasimatyma siulo man draugauti, nes sako kad esu grazi, dar nei vienas per antra pasimatyma nepasake- jog viduje esu geras zmogus. Vyrams svarbiausias - grozis.

Gal tod4l ir nesakė, kad viduje esi geras žmogus, nes tokia nesi? Nebent labai labai giliai viduje, kažkur lašelis ant dugno, toje tuštybėje

Gabrini

G

117 įrašai

2009/06/06 22:00:19 22:00:19

O kaip galima pazinti zmogu per 2 pasimatymus ir suprasti ar as turiu kazka viduje, ar esu tustybe? Jei jau per 2 pasimatyma vyrai siulo man draugauti... tai visi kurie mane puola, gal yra tustybes, nes mato tai ka nori matyti. Juk parasiau, kad ir ussireg. cia tam, kad zmones pazintu mane geriau

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/07 08:42:22 08:42:22

Leo: O kokios pasekmes? Viskas kuo puikiausiai. Kai kam tai vienintelis budas atsikratyti kompleksu.
Nematau tame nieko blogo

jeigu tai daroma del komplekso, siulau pasitart su psichiatru. kaip istikruju ir daro kiekvienas save gerbiantis plastikos chirurgas, bet keik yra negerbenciu save? ir darko zmoniu su kompleksasi kunelius, o juk melieji kompleksai nuo to nepraeian, atsiranda ir nauju. bet jei yra rimta problema( na avarijos, ligos ir k.k kiti atvejai -butina tai daryt) as ,asmenisnkai, visai noreciau keliu kokiu pasidaryt, bet... kuom tada didziuosiuos, ka sakysiu gavus komplementa? nebesijausiu pati is saves tokia , visada zinosiu, kad tai ne mano pvz isidedi spalvotus kontaktinius lesius ir visa diena girdi:waw kokios tavo akys, nezinau ar tai keltu mano saviverte. arba kokia krutine, uzpakalis, o ten deta perdeta visokio slamsto tegu giria tai ka turiu grazaus. bet keikevienas renkasi sau pats ko jam reikia.

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/07 08:45:59 08:45:59

manau kazkas negerai cia, jeigu budama 30-35 tau jau reikes kazkokiu priemoniu man vakar suejo 32, ire aciu , Dievui, nei rauksliu slept, nei krutu kelt nereikia, kokios buvo tokios yra, o jei kam nepatinka, juk visada gales susirat tokia kaip tu, ir ner konflikto. na vkus i cvet , tovarisei net

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume