Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Ar slepiat praeitį?

Ar slepiat praeitį?

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/03 20:28:44 20:28:44

Ledi Chatterly: O kam skirtis? Reikia leist abiems viens kitą pasiganyti po svetimas lovas ir viskas bus gerai.

Na ir pasakei!... Abu sau draugiskai, bendru susitarimu, iseina "pasiganyt po svetimas lovas", o po to aistringai ir ilgesingai puola i bendra lova. Grazu. Ka ir besakyt.

Sex Bomba

S

1 įrašai

2010/03/30 10:32:23 10:32:23

Emporija:
Ledi Chatterly: O kam skirtis? Reikia leist abiems viens kitą pasiganyti po svetimas lovas ir viskas bus gerai.

Na ir pasakei!... Abu sau draugiskai, bendru susitarimu, iseina "pasiganyt po svetimas lovas", o po to aistringai ir ilgesingai puola i bendra lova. Grazu. Ka ir besakyt.

O kodėl gi ne? Mano vyras nuolat pasigano ir pasidaro geresnis ne tik man, bet ir vaikams. Jei 40-mečiui vyrui neleisi po jauniklių lovas pasiganyti - jį gali lengvai prarasti. Ar tai išeitis, ar tai būtų geriau? Nemanau, nes aš myliu savo vyrą.

gelfshoultuth

G

1 įrašai

2010/04/09 17:42:20 17:42:20

squirt bukkake bitches tube squirt bukkake cum squirt bukkake free

xxx

X

308 įrašai

2010/04/09 18:27:46 18:27:46

man pvz dzin kas buvo praeityje ,bet ne dzin ka pasakoja kiti vyrai dabar jei jie pasakoja galiu patikėt arba galvot kad smeizia kas yra teisinga?man atrodo geriau pasakyt negu kad tureciau klausyt kitų pasakojimus, nors galėciau pasakyt zinau kas buvo prazuvo ar ne? arba duot i snuki uz smeiztą ,bet jei as duosiu i snuki o pasirodys kad teisybė ka daryt kad zmogų dykai sumusiau gali grauzt sazinė.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/14 05:26:55 05:26:55

xxx: man pvz dzin kas buvo praeityje ,bet ne dzin ka pasakoja kiti vyrai dabar jei jie pasakoja galiu patikėt arba galvot kad smeizia kas yra teisinga?man atrodo geriau pasakyt negu kad tureciau klausyt kitų pasakojimus, nors galėciau pasakyt zinau kas buvo prazuvo ar ne? arba duot i snuki uz smeiztą ,bet jei as duosiu i snuki o pasirodys kad teisybė ka daryt kad zmogų dykai sumusiau gali grauzt sazinė.

bet yra vyru,kurie nepazine zmogaus apsmeizia visai nepelnytai ir dar viesai.kaip eldtis su tokiais?duot i snuki?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/14 05:30:39 05:30:39

xxx:
gintauteg:
Manau, kad reikia gyventi "cia ir dabar", nesigrezioti nei i savo, nei i partnerio praeiti. Protingi zmones is savo praeities tik pasimoko, padaro kazkokias isvadas ir gyvena toliau. Nes svarbi tik si akimirka, sis zmogus, sitie santykiai.

Gal taip ir turetu buti, bet paprastai buna taip, jog zmogus linkes daryti ta pati, ka dare praeityje. Jei mergina buvo laisvo elgesio, tai didele tikimybe, jog ateityje tokia ir bus. Jei vyras buvo alkoholikas, tai didele tikimybe jog atejus pirmiems sunkumams sprendimas vel bus alkoholis. Protingi zmones gal ir pasimoko, bet nereikia manyti jog visi esame protingi, reikia prisipazint, jog kartais esame gan kvaili.

nebutinai.gali buti visaip gyvenime.cia jau priklauso nuo paciu zmoniu ir ju mastysenos.paprastai is klaidu mokomasi ir ypac jei jos buna labai skaudzios.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/14 05:36:00 05:36:00

6O431519: neslepiu bet pasirodo reiks slepti, nes tiokiu ziauriu moteru nemates! gal del to kad senmerges! labai smagu ju reakcija kaip jos isisgasta, kada pasakai kad biski pakoregavau savo plastiskai veida runkeliu tauta esat..... beprotnamis tu moteru galvoj, visai atbuke, nezino nei kas restitucijos aktas, skaitosi aukstuosius baige! idomu kaip tiokias dar ir zemele nesiojia! ir nesios nes moterys tam ir skitos gyvent 90metu

gal nereiketu vadovautis stereotipais aukstasis mokslas proto neideda,pazistu ir vyru,kurie baige aukstaji yra visiski durneliai .niekas nezinom kas buvo tu moteru gyvenime praeityje,gal nereiketu uz tai teisti

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/14 05:41:47 05:41:47

Svečias: Nugi slepiam sekso nuotykius. Negi pasakosi žmonai ar draugei, kiek turi meilužių ir kada jas lankai? Tai tabu. Geriau, kai žmona nei žino, nei pažįsta seks draugužes.

teisingai.man buvo,kai papasakojo....bet tai jau ne mano problemos

Diore

D

70 įrašai

2010/04/14 06:56:39 06:56:39

Svečias:
Svečias: Nugi slepiam sekso nuotykius. Negi pasakosi žmonai ar draugei, kiek turi meilužių ir kada jas lankai? Tai tabu. Geriau, kai žmona nei žino, nei pažįsta seks draugužes.

O kam tada isviso reikalinga drauge ar zmona jeigu varineji pas slaptas meiluzes? Kodel vyrai yra neistikimi ir apgaudineja moteris?

25506id_taure

2

19 įrašai

2010/04/14 08:46:09 08:46:09

Diore:
Svečias:

O kam tada isviso reikalinga drauge ar zmona jeigu varineji pas slaptas meiluzes? Kodel vyrai yra neistikimi ir apgaudineja moteris?

o cia reiktu ju paklausti gal vadovaujas gyvuliskais instinktais?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume