Gal jūs pats nesitikite būti ištikimas nei draugei, nei žmonai? Todėl ir matote kituose - savo bruožus. Pradėti reikia visada nuo savęs - jei esate tikras, kad galite būti ištikimas, sutiksite ir toką pačią antrąją puselę. Nė vienas vyras nevertas ištikimybės, jei pats nėra ištikimas.
Grynoji logika: nė vienas vyras nevertas ištikimybės, jei pats nėra ištikimas. Taip mano ne tik Samanta, bet ir kiti logikai. Dažnai dėl to pradedama kaltinti save ir pasaulį, kad aš atidaviau vyrui viską ir buvau ištikima, o gavau ką? Kartais žmonės nėra verti lytinės ištikimybės.[/quote]
Pasakykite bent vieną priežastį, dėl ko neištikimas vyras gali būti vertas ištikimybės . Gauname tai, ką "užsidirbame". Jei kažkas nėra vertas ištikimybės- tikriausiai taip būna, bet pasirenka pats žmogus - būti ar nebūti neištikimam. Buvau ištikima savo vyrui, o jis ne. Nekaltinau, kad atidaviau jam viską. Turėjau pakankamai savigarbos, kad neatsilyginčiau jam tuo pačiu, net minties tokios nebuvo. Ir net nesvarsčiau, ar jis vertas, ar ne. Dabar gavau dovaną iš gyvenimo - esu laiminga ir džiaugiuosi, kad "neišbarsčiau" save į visas puses.. [b:3cczgs7l]Tai, ką mes pasirenkame, parodo, kas esame...[/b:3cczgs7l]