na cia yra baisu. Man as meniskai butu geda ir sazine grauztu sedeti namie. As nuo proto nusokciau jei nedirbciau. Ir mano seimos idealas tai butu kad moteris namie seiminke, o vyras dirba ir aisku grizes po darbo irgi padeda rupinti buitim, vaikais ir kitais kasdieniniais dalykais. Nepamirskime prideti romantikos, meiles, svelnumo. Nes moterei reikia ir vaikiukus priziureti, ir buiti ir t.t. Ir jeigu dar dirti reiktu tai jau butu perdaug. Man net yra zinok baisu girdeti kad taip buna. Yra tokiu vyru. Net nezinau ka apie tokius sakyti.
Tu ju negadini, bet jie pasidaro savanaudziai (manau tokie ir anksciau buvo) ir tinginiai, tokie kurie kazkadaise yra buve. Dar neradai vyro kuris myletu Tave o ne Tavo uzdirbtus pinigus.[/quote]
Man tai nieko keista, pas mane panasi sitacija. Vyras i namus vos parnesa pinigu, suradau darba kur 4 kartus daugiau moka jis neina dirbti, jis nepadirbs tokio darbo. Jam bendravime su zmonemis kompleksas pasirodo, gaila, kad nepastebejau pries vestuves. Bet nesiruosiu vargti, gales ir toliau drozti pas savo tevelius. Del kuriu viska padarytu, net blusa i Anglija nuvarytu.