Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Kokia turėtų būti tikra moteris?

Kokia turėtų būti tikra moteris?

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/22 21:20:11 21:20:11

Inga***: na cia yra baisu. Man as meniskai butu geda ir sazine grauztu sedeti namie. As nuo proto nusokciau jei nedirbciau. Ir mano seimos idealas tai butu kad moteris namie seiminke, o vyras dirba ir aisku grizes po darbo irgi padeda rupinti buitim, vaikais ir kitais kasdieniniais dalykais. Nepamirskime prideti romantikos, meiles, svelnumo. Nes moterei reikia ir vaikiukus priziureti, ir buiti ir t.t. Ir jeigu dar dirti reiktu tai jau butu perdaug. Man net yra zinok baisu girdeti kad taip buna. Yra tokiu vyru. Net nezinau ka apie tokius sakyti.

Tu ju negadini, bet jie pasidaro savanaudziai (manau tokie ir anksciau buvo) ir tinginiai, tokie kurie kazkadaise yra buve. Dar neradai vyro kuris myletu Tave o ne Tavo uzdirbtus pinigus.

Man tai nieko keista, pas mane panasi sitacija. Vyras i namus vos parnesa pinigu, suradau darba kur 4 kartus daugiau moka jis neina dirbti, jis nepadirbs tokio darbo. Jam bendravime su zmonemis kompleksas pasirodo, gaila, kad nepastebejau pries vestuves. Bet nesiruosiu vargti, gales ir toliau drozti pas savo tevelius. Del kuriu viska padarytu, net blusa i Anglija nuvarytu.[/quote]

taip taip tikra moteris yra ta kuri sugeba savo vyrui gerai apmokama darba surasti ir nesiruosia vargti.

medutis

M

403 įrašai

2010/07/23 05:39:34 05:39:34

Inga***: na cia yra baisu. Man as meniskai butu geda ir sazine grauztu sedeti namie. As nuo proto nusokciau jei nedirbciau. Ir mano seimos idealas tai butu kad moteris namie seiminke, o vyras dirba ir aisku grizes po darbo irgi padeda rupinti buitim, vaikais ir kitais kasdieniniais dalykais. Nepamirskime prideti romantikos, meiles, svelnumo. Nes moterei reikia ir vaikiukus priziureti, ir buiti ir t.t. Ir jeigu dar dirti reiktu tai jau butu perdaug. Man net yra zinok baisu girdeti kad taip buna. Yra tokiu vyru. Net nezinau ka apie tokius sakyti.

Tu ju negadini, bet jie pasidaro savanaudziai (manau tokie ir anksciau buvo) ir tinginiai, tokie kurie kazkadaise yra buve. Dar neradai vyro kuris myletu Tave o ne Tavo uzdirbtus pinigus.

Man tai nieko keista, pas mane panasi sitacija. Vyras i namus vos parnesa pinigu, suradau darba kur 4 kartus daugiau moka jis neina dirbti, jis nepadirbs tokio darbo. Jam bendravime su zmonemis kompleksas pasirodo, gaila, kad nepastebejau pries vestuves. Bet nesiruosiu vargti, gales ir toliau drozti pas savo tevelius. Del kuriu viska padarytu, net blusa i Anglija nuvarytu.[/quote]

Juokingiausia kad bandyta lyg ir pataikyt į temą apie tikrą moterį, bet vistiek nugrybauta iki reikalavimų ir pareigų vyrams. Dabar jau visai kitu kampu diskusija. Jei moteris visą dieną namuose dirba, tai prie ko ten dar vyras turi prisidėt grįžęs iš darbo? Ar ant tiek apsijaukiama namie, kad net neįmanoma spėt visko sutvarkyt per dieną, ar čia kalbama apie super-didelės kvadratūros namus? Man labai keistos tos moterys, kur gyvendamos XXIa. didžiausiu gyvenimo tikslu laiko gražios šeimos sukūrimą ir vaikų užauginimą.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/28 20:59:12 20:59:12

medutis:

Man tai nieko keista, pas mane panasi sitacija. Vyras i namus vos parnesa pinigu, suradau darba kur 4 kartus daugiau moka jis neina dirbti, jis nepadirbs tokio darbo. Jam bendravime su zmonemis kompleksas pasirodo, gaila, kad nepastebejau pries vestuves. Bet nesiruosiu vargti, gales ir toliau drozti pas savo tevelius. Del kuriu viska padarytu, net blusa i Anglija nuvarytu.

Juokingiausia kad bandyta lyg ir pataikyt į temą apie tikrą moterį, bet vistiek nugrybauta iki reikalavimų ir pareigų vyrams. Dabar jau visai kitu kampu diskusija. Jei moteris visą dieną namuose dirba, tai prie ko ten dar vyras turi prisidėt grįžęs iš darbo? Ar ant tiek apsijaukiama namie, kad net neįmanoma spėt visko sutvarkyt per dieną, ar čia kalbama apie super-didelės kvadratūros namus? Man labai keistos tos moterys, kur gyvendamos XXIa. didžiausiu gyvenimo tikslu laiko gražios šeimos sukūrimą ir vaikų užauginimą.[/quote]
Man labai keistas tas žmogus, kuris gyvendamas XXI amžiuje laidoja pamatines vertybes.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/07/28 21:05:07 21:05:07

Lady_scorpio:
medutis:

Man tai nieko keista, pas mane panasi sitacija. Vyras i namus vos parnesa pinigu, suradau darba kur 4 kartus daugiau moka jis neina dirbti, jis nepadirbs tokio darbo. Jam bendravime su zmonemis kompleksas pasirodo, gaila, kad nepastebejau pries vestuves. Bet nesiruosiu vargti, gales ir toliau drozti pas savo tevelius. Del kuriu viska padarytu, net blusa i Anglija nuvarytu.

Juokingiausia kad bandyta lyg ir pataikyt į temą apie tikrą moterį, bet vistiek nugrybauta iki reikalavimų ir pareigų vyrams. Dabar jau visai kitu kampu diskusija. Jei moteris visą dieną namuose dirba, tai prie ko ten dar vyras turi prisidėt grįžęs iš darbo? Ar ant tiek apsijaukiama namie, kad net neįmanoma spėt visko sutvarkyt per dieną, ar čia kalbama apie super-didelės kvadratūros namus? Man labai keistos tos moterys, kur gyvendamos XXIa. didžiausiu gyvenimo tikslu laiko gražios šeimos sukūrimą ir vaikų užauginimą.

Man labai keistas tas žmogus, kuris gyvendamas XXI amžiuje laidoja pamatines vertybes. [/quote]

O kas tos pamatinės vertybės? bobos vieta prie pečiaus?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/07/29 05:07:49 05:07:49

Oho, apie pamatines vertybes čia kalbama...

Tikrai, kokios gi jos?

L

1373 įrašai

2010/07/29 06:14:27 06:14:27

Kalbėjau apie šeimą ir žmogų. Na, tiesa, šiais laikais, kada šeima nebelaikoma vertybe, o žmogus irgi nuvertintas, mano požiūris daugeliui gali atrodyti senamadiškas, bet aš visai dėl to nesuku galvos. Medutis kalbėjo apie gražią šeimą, o man graži šeima yra ne ta šeima, kur ''bobos vieta tik prie pečiaus'', o vyro nuomonė grindžiama vieninteliu argumentu: ''Mauč, boba, o tai kaipmat gauni į snukį''. Esu plačių pažiūrų moteris, ir vis tik gyvendama XXIa. didžiausiu moters gyvenimo tikslu laikau gražios šeimos sukūrimą ir vaikų užauginimą. Ar aš keista? Na, ir tegul.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/29 06:20:14 06:20:14

Lady_scorpio: didžiausiu moters gyvenimo tikslu laikau gražios šeimos sukūrimą ir vaikų užauginimą. Ar aš keista? Na, ir tegul.

O kas po to?
Tiesa, vaikus "uzauginti" galima, kai vienas is tevu darbuojasi svetur, kitas AUGINA juos namuose. Be viso to, tai vadinama "seima".

L

1373 įrašai

2010/07/29 06:38:51 06:38:51

trikapeikis intelektualas:
Lady_scorpio: didžiausiu moters gyvenimo tikslu laikau gražios šeimos sukūrimą ir vaikų užauginimą. Ar aš keista? Na, ir tegul.

O kas po to?
Tiesa, vaikus "uzauginti" galima, kai vienas is tevu darbuojasi svetur, kitas AUGINA juos namuose. Be viso to, tai vadinama "seima".

Va čia ir yra bėda, kad žodis dažnai nebežymi turinio. Rizikuoju būti apšaukta eretike ir išmesta iš forumo , bet manau, kad kai vienas iš tėvų darbuojasi svetur, o kitas augina vaikus namuose, jau nėra tikra šeima ir laimingo bei harmoningo žmogaus ji neišaugins. Aš sakiau: ''[b:34sthxt0]didžiausiu[/b:34sthxt0] moters gyvenimo tikslu laikau gražios šeimos sukūrimą ir vaikų užauginimą'', o kad tai ji įgyvendintų, neabejotinai turi turėti ir kitų tikslų.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/29 06:55:20 06:55:20

bet kaip prikolas. Apsidairau, aplink pries tai istekejusios ir vienos auginancios vaikus.

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/07/29 08:16:31 08:16:31

Neieskokit idealu, ieskokit artimo zmogaus, bendramincio, kuris jusu neerzintu savo kalbomis, poelgiais ir pan. Gyvenima kartu nugyventi, ne kavos puodeli drauge isgerti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume