Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Kokia turėtų būti tikra moteris?

Kokia turėtų būti tikra moteris?

alicijute

A

149 įrašai

2009/02/09 17:06:32 17:06:32

Ideali moteris anot rusu privalo tureti - didele z, maza p, ir gerai laikyti rankoje CH.
paaiskinimas - didele z - zilplosciad, arba gyvenamis plotas, maza p - malenkaja potrebnost arba mazi poreikiai, ir gerai laikyti ch - tai yra xoziajstvo, arba ukis:)
tikiuosi kiek pagelbejau:)

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/02/09 19:41:00 19:41:00

Tokia, kuri sugebėtų apsimesti barbe.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/09 19:52:06 19:52:06

mano manymu, tikra moteris yra ta, kuri samoningai ar nesamoningai leidzia salia esanciam zmogui pasijusti tikru vyru...

_Vika_

_

42 įrašai

2009/02/09 23:21:32 23:21:32

Esu pasibascius daug ir tikrai svedai vyrai mieliau rinktusi tikra paprasta moteriske, nei sava svede, kuri dantis ismals, nei sypteles atsidekodama uz atidarytas duris. O del pisuaru tai- be komentaru. Jos dar galetu kai ka prisisiuti ))) Kas per daug, tas jau nesveika

Del gudrumo- viena yra durstyti vyra, kita- leisti pasireiksti jo dzentelmeniskumui, nerekiant ir nedemostruojant "man to nereikia!! as viska galiu pati!!". Pvz., man labai malonu, kai man atidaro masinos duris. Nesvarbu, kad turiu dvi rankas ir ta pati sugebu ) Manau, vyrui irgi zymiai maloniau atidaryti duris, parodyti demesi, buti apdovanotam sypsena ir t.t. Nzn, gal as senamadiska, bet dzentelmeniskuma vertinu

O del suderinamumo ir 300km- gal netampyk likimo uz usu Patikek, ne vienas svaigo ir ant ranku nesiojo, dziaugesi "tokia moteri" nuroves, o paskui.. pavargo Gyventi siaip yra sunku su tokiom "emancipuotom" moterim. Nebent abu yra labai subrende Arba jam reikia mamytes, tik zmonos pavidale

P.S. Lygiaverciai partneriai santykiuose- anaiptol lietuvoj ne naujiena Tik kartais partneriai ta suvokia skirtingai Vat ir mes- apie ta pati, bet kiekvienas is savo varpines Taip kad mus ne vien 300km skiria

ArunasKLP: Manau naujos kartos zmones turi kaip galima greiciau atsijoti kas yra tikrai vertinga buvusios kartos pasauleziuroje, atmesti senus stereotipus, nebepriimti visko pagal principa "taip visada buvo" ir tik taip toliau tobuleti. Pas mus cia kazkokia naujiena vyras lygevertis partneris moteriai. Uzsienyje tokioje svedijoje norwegijoje olandijoje seniai tie laikai praeityje. Pabandytumet kokia svede praleisti pirma saves pro duris pamatysit reakcija. Uzeisit stokholme i vyru tualeta ir pamatysit moteris taip pat nenustebkit, jos mielai naudojasi pisuarais.

Kas del moteru gudrumo... jis matosi. Jei ne is karto tai neuzilgo. Man gudrumas lygu nenuosirdumas. Kam reikia manipuliuoti mylimais zmonemis kai galima tiesiai pasakyti. Nors pats daznai pratoleruoju gudravimus.

P.S. pastebejai kad musu labai aukstas suderinamumas. Gaila kad mus skiria 300 km.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/10 06:30:28 06:30:28

Oi Vika as tikrai taves ant ranku nenesiociau ir jau tikrai masinos dureliu neatidarineciau... Relax toj vietoj! Gautum raktelius ir pirmyn sukioti baranka. Viena yra ka tu apie save galvoji kita kas tu esi. Kazkaip tau norisi buti ir emancipuotai ir super dzentelmena (patarnautoja ania?) salia tureti. Na gal tai lieka kaip lieka vistiek gilesni pamastymui niekur neveda... praejo tie laikai kai i pasimatyma vaziuodavau 300 km. Krize kaip ne kaip

Linas2009

L

55 įrašai

2009/02/10 11:56:47 11:56:47

Rasuolė: Moteris - labai daugialypė būtybe, todėl visos tavo aprašytos rolės tikrai gali gyventi viename kūne. Aš pati pastebiu, kad kartais mėgstu elgtis kaip jauna mergaičiukė ir lakstyti basom po pievas, bet likus dviese su patinkančiu vyru, dar ir kaip flirtuoju ir gundau... Netyčiom Tiesiog taip sąmonė suveikia

tai cia zinok dazniausiai taip ir buna kai lieki dviese D

Powke

P

77 įrašai

2009/02/16 21:59:05 21:59:05

Tikros moterys: savas stilius, kvepalai ir sirdis..

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/16 22:12:52 22:12:52

Man labiau rupi koks as esu vyras salia savo moters ir kokia ji jauciasi moteris salia manes...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/02/17 13:35:31 13:35:31

nemanau kad vyrai nori silpnu moteru ..kiek esu kalbejus su jais visi iesko lygiaverciu partneriu...

lov3

L

18 įrašai

2009/02/18 10:03:05 10:03:05

istiesu,asmeniskai man svarbu,kad salia esantis zmogus butu lygiavertis.o silpnas vyras salia isvis katastrofa,kaip tas parazitas,tik tavo syvus ciulpia.na jau ne,mama busiu savo vaikams,ne partneriui.graudu ziureti,kai moteris isitempusi nesa pirkiniu maiseli,o salia eina isdidziai vyras.pagirtina,kai vyras dzentelmeniskai praleidzia moteri pirma saves ar atidaro duris,aisku moteris turetu atsidekoti sypsena ar aciu,o ne nueiti pakelta nosim,tipo taip priklauso.zodziu,labai malonu sulaukti is vyro dzentelmeniskos pagarbos...o kuriom i tai nusispjaut,tegul sisioja i svediskus pisuarus...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume