Esu pasibascius daug ir tikrai svedai vyrai mieliau rinktusi tikra paprasta moteriske, nei sava svede, kuri dantis ismals, nei sypteles atsidekodama uz atidarytas duris. O del pisuaru tai- be komentaru. Jos dar galetu kai ka prisisiuti ))) Kas per daug, tas jau nesveika
Del gudrumo- viena yra durstyti vyra, kita- leisti pasireiksti jo dzentelmeniskumui, nerekiant ir nedemostruojant "man to nereikia!! as viska galiu pati!!". Pvz., man labai malonu, kai man atidaro masinos duris. Nesvarbu, kad turiu dvi rankas ir ta pati sugebu ) Manau, vyrui irgi zymiai maloniau atidaryti duris, parodyti demesi, buti apdovanotam sypsena ir t.t. Nzn, gal as senamadiska, bet dzentelmeniskuma vertinu
O del suderinamumo ir 300km- gal netampyk likimo uz usu Patikek, ne vienas svaigo ir ant ranku nesiojo, dziaugesi "tokia moteri" nuroves, o paskui.. pavargo Gyventi siaip yra sunku su tokiom "emancipuotom" moterim. Nebent abu yra labai subrende Arba jam reikia mamytes, tik zmonos pavidale
P.S. Lygiaverciai partneriai santykiuose- anaiptol lietuvoj ne naujiena Tik kartais partneriai ta suvokia skirtingai Vat ir mes- apie ta pati, bet kiekvienas is savo varpines Taip kad mus ne vien 300km skiria
ArunasKLP: Manau naujos kartos zmones turi kaip galima greiciau atsijoti kas yra tikrai vertinga buvusios kartos pasauleziuroje, atmesti senus stereotipus, nebepriimti visko pagal principa "taip visada buvo" ir tik taip toliau tobuleti. Pas mus cia kazkokia naujiena vyras lygevertis partneris moteriai. Uzsienyje tokioje svedijoje norwegijoje olandijoje seniai tie laikai praeityje. Pabandytumet kokia svede praleisti pirma saves pro duris pamatysit reakcija. Uzeisit stokholme i vyru tualeta ir pamatysit moteris taip pat nenustebkit, jos mielai naudojasi pisuarais.
Kas del moteru gudrumo... jis matosi. Jei ne is karto tai neuzilgo. Man gudrumas lygu nenuosirdumas. Kam reikia manipuliuoti mylimais zmonemis kai galima tiesiai pasakyti. Nors pats daznai pratoleruoju gudravimus.
P.S. pastebejai kad musu labai aukstas suderinamumas. Gaila kad mus skiria 300 km.