_Vika_: Arunai, kalbek uz save ir ilgalaikej perspektyvoj Viena yra siandien taip pasakyti, o kita- realiai tai patirti ir su tuom gyventi. Jau kiek esu prisiklausius "as tau nereikalingas, nes tu pati viska gali pasidaryti", tai is savo karcios patirties pasidariau kelias isvadas- lygybe ar ne, bet krauk vyrui viska, bet tik tiek, kiek paveza, o visa kita (tyliai!!) pati vezk. Jiems nepaaiskinsi, kad tau reikia zmogaus, o ne santechniko-meistro-nesiko-kroviko ir t.t. Kad supratimas, meile ir pagarba verti daugiau, nei solidesne alga, ikalta vinis ir netekantis kranas. Tegu jie meluoja i akis ishsijuose, kad viskas gerai, bet sirdyje vis tiek gyvens abejoniu kirminas. Tad reikia nepamirsti vienos tikros moters savybes- buti gudriom. Leiskim jiems ikalti vini, sutvarkyti ciaupa ar masina, atnesti kede ir t.t. Nes jie taip myli ir tokiu budu jauciasi mums reikalingi Zodziu, nezlugdykim ju vyriskumo
Kitas retorinis klausimas- nei viena nesusimastet, kad jei pasineret i darba ir darot pinigus, o vyras nuleido sparnus ir mete savaji- gal cia jo bandymas atkreipti i save demesi?
P.S. Siaip, as esu is tu, kurios pacios ir bulviu maisa namo partemps (tik ne is tu, kurios maiso tysimu bandys irodyti, kad jos "ne prastesnes nei vyrai"). Pastebejau, kad kai apsimeti silpna- "sumoteriskeji" vyru akyse. Vyrams tai patinka ir pati stengiuosi apsiprasti ir tuo megautis O kai vyru aplinkui nera, nera kam griebtis maiso, tai.. tyliai tyliai pasidarau, ka man reikia
ArunasKLP: soffi77: As pritariu, kad stipriu jie bijo. Patyriau ta pati. Jie iseina pas tokias, kurios net vaiku per savo gyvenima pas gydytoja pacios nenuvezdavo, o progai pasitaikius palieka vaikus ir islekia su svetimu vyru laimes ieskot. O gal tokia ir turi buti tikra moteris?
Viskas dabar visiskai kitaip. Bukite rami uz anuku ateiti. Viskas siuo klausimu su vyrais senai jau issiprende. Mes geruciai, minkstuciai mylintys ir ieskantys lygiaverciu moteru, o ne namu pelyciu.
Oi Vyka... bulviu maisa ji tempia... Kam man moteris tempianti bulviu maisus...
OK kalbesiu uz save. Man patinka emancipuotos, verzlios moterys, galincios ir norincios kurti ir veikti kartu, issilavinusios, galincios eiti gyvenime koja kojon... ir nesvarbu kur - lovoj, versle, vaiku auginime. Su tokiomis ir tik su tokiomis draugauju. Ir nesvarbu kokiame statuse ta draugyste ar drauges ar poros. Jei galiu jai kazka duoti jos tobulejimui, o ji gali duoti man tai geriausia ko galiu tiketis. Gyvenime stengiuosi buti tarp protingesniu uz save tik taip galima tobuleti. Bepigu jaustis "vyru", "protingu", "geriausiu" kai esi ne konkurencijoje, kai salia taves maziau pasieke zmones. As geriau pabusiu kvailiausias tarp protingiausiu nei protingiausias tarp kvailiausiu.
Manau naujos kartos zmones turi kaip galima greiciau atsijoti kas yra tikrai vertinga buvusios kartos pasauleziuroje, atmesti senus stereotipus, nebepriimti visko pagal principa "taip visada buvo" ir tik taip toliau tobuleti. Pas mus cia kazkokia naujiena vyras lygevertis partneris moteriai. Uzsienyje tokioje svedijoje norwegijoje olandijoje seniai tie laikai praeityje. Pabandytumet kokia svede praleisti pirma saves pro duris pamatysit reakcija. Uzeisit stokholme i vyru tualeta ir pamatysit moteris taip pat nenustebkit, jos mielai naudojasi pisuarais.
Kas del moteru gudrumo... jis matosi. Jei ne is karto tai neuzilgo. Man gudrumas lygu nenuosirdumas. Kam reikia manipuliuoti mylimais zmonemis kai galima tiesiai pasakyti. Nors pats daznai pratoleruoju gudravimus.
P.S. pastebejai kad musu labai aukstas suderinamumas. Gaila kad mus skiria 300 km.