Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųGrožis ir gera savijauta → Kas uz- silikona, o kas- pries?

Kas uz- silikona, o kas- pries?

Vakarė...

V

149 įrašai

2009/08/12 14:15:29 14:15:29

Tik aplink ir girdziu, kaip visi varo ant silikoniniu panu, nors realiai neteko, nei vienos sutikti su dirbtine krutine (manau, kad ir jums neteko). O labiausiai stebi vyrai, kurie atsako i mano klausimus taip: 1) Ar silikonas blogai? Taip, blogai. 2.) Ar traukia tokios merginos? Taip, traukia.
3.) Ar teko ,,ciupineti,, silikonine krutine? Neteko. 4.) Tai, kodel silikonas blogai, jei net neciupinejai ? Nezinau ( o mintyse galvoja taip: blogai todel, kad tokia mergina ne mano nosiai).
As asmeniskai uz plast. operac. , jei pagimdysiu 2 vaikeliu, tikrai pasitobulinsiu savo krutine, gal ir lupas pagrazinsiu.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/08/12 14:19:53 14:19:53

tuštybė, o tuštybės jokiomis plastinėmis operacijomis gražios nepadarysi

Vakarė...

V

149 įrašai

2009/08/12 15:10:15 15:10:15

rudnosiukas: tuštybė, o tuštybės jokiomis plastinėmis operacijomis gražios nepadarysi

menkas intekektas ir kompleksai- zmogaus vertinimas pagal isvaizda

naktibraiža

N

15 įrašai

2009/08/12 16:19:20 16:19:20

o vat mane traukia naturalumas ir netobulumas. į dailia silikoninę mergina pažiūreti gražu, (bet siaip manes merginos nedomina), bet į tobulas vyro linijas - ne. nu netraukia tokie ir viskas. nemaišo vyrui plikumas, pilvukas nuo alaus (pagulėti ant tokio labai smagu), ir siaip traukia išskirtiniai zmonės, kurie yra savimi, kurie nesigedina savo kuno.
as nemanau, kad prisisiuvusi krutine moteris taps mylinčiam vyrui patrauklesnė (na, bet man nebutu), bet jeigu moteris baisiai kompleksuoja ir tik didesnės krutinės iki pilnos laimės truksta, tai pirmyn. kažkokio įpatingo grožio tai neduotu (nes grožis kyla iš vidaus), bet jeigu moteris baiks bijoti savo kuno, pamirs kompleksus ir pradės savimi pasitikėti, tai puiku, tokiais atvejais aš už silikona.

ziutalik

Z

301 įrašai

2009/08/12 18:22:18 18:22:18

Man tas pats. Jei mergina nori, kodel gi ne.

Leo

L

543 įrašai

2009/08/12 19:07:08 19:07:08

Zmona mano pries kelis metus susidejo.Tai galiu pasakyti, kad vaizdas pagerejo, bet liesti maloniau buvo naturalia. As balsuociau pries silikona.

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/08/12 19:11:41 19:11:41

Vakare, tavo nuomone situo klausimu aiski, bet kodel to kitu klausi???

Vienas draugas medikas megsta sakyt - visi zmones gimsta tobuli. Todel ir as taip manau, kad tik didele trauma/avarija ar dar koks nelaimingas atsitikimas, kuris labai suzalotu bendra vaizda, leistu ryztis tokiai operacijai. Pvz tokie dalykai atlepusios ausys, virsvoris, didele nosis, kelia zmogui diskomforta is aplinkos, nes dauguma tokiu operaciju yra daroma del to, jog zmogus turi psichologine problema - is jo tyciojasi. O silikoniniai papai??? Kazkaip.. Nu ne mano reikalas, sakykim Ciupineti teko, ir tiesa sakant pastebejau kad kazkas ne taip, bet is karto nedrisau klaust kas. Kuomet labiau suartejau su mergina ir supratau, nu tai...
Man asmeniskai mazesne krutine dar graziau. Nekalbu apie visai lenta, bet persistengt irgi nereikia. Joks vyras neziurineja tu papu is visu pusiu ir nepasako tokio nuosprendzio "nu, mieloji, jei butu D vietoj C, tai tavo krutine butu pati idealiausia". Arba myli zmogu su visais papais, kojom, rankom, nosim ir akim, arba joks silikonas jau nepades.

pankretinas

P

1 įrašai

2009/08/13 09:44:02 09:44:02

As ne pries i ji ziureti, bet labai pries ji liesti. Randukai visgi lieka, o juos uzciuopes prisimeni, kai tai - netikra.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/24 17:31:28 17:31:28

As pries silikona. Tikrai.

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/24 19:13:59 19:13:59

Vakarė...: Tik aplink ir girdziu, kaip visi varo ant silikoniniu panu, nors realiai neteko, nei vienos sutikti su dirbtine krutine (manau, kad ir jums neteko). O labiausiai stebi vyrai, kurie atsako i mano klausimus taip: 1) Ar silikonas blogai? Taip, blogai. 2.) Ar traukia tokios merginos? Taip, traukia.
3.) Ar teko ,,ciupineti,, silikonine krutine? Neteko. 4.) Tai, kodel silikonas blogai, jei net neciupinejai ? Nezinau ( o mintyse galvoja taip: blogai todel, kad tokia mergina ne mano nosiai).
As asmeniskai uz plast. operac. , jei pagimdysiu 2 vaikeliu, tikrai pasitobulinsiu savo krutine, gal ir lupas pagrazinsiu.

Na, jei tiek pagimdysi, klausimų sumažės. Galėsi pamąstyti ar nauji papai, ar pvz., vaikų išsilavinimas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume