2009/09/24 19:50:43 19:50:43
Svečias: Vakarė...: Tik aplink ir girdziu, kaip visi varo ant silikoniniu panu, nors realiai neteko, nei vienos sutikti su dirbtine krutine (manau, kad ir jums neteko). O labiausiai stebi vyrai, kurie atsako i mano klausimus taip: 1) Ar silikonas blogai? Taip, blogai. 2.) Ar traukia tokios merginos? Taip, traukia.
3.) Ar teko ,,ciupineti,, silikonine krutine? Neteko. 4.) Tai, kodel silikonas blogai, jei net neciupinejai ? Nezinau ( o mintyse galvoja taip: blogai todel, kad tokia mergina ne mano nosiai).
As asmeniskai uz plast. operac. , jei pagimdysiu 2 vaikeliu, tikrai pasitobulinsiu savo krutine, gal ir lupas pagrazinsiu.
Na, jei tiek pagimdysi, klausimų sumažės. Galėsi pamąstyti ar nauji papai, ar pvz., vaikų išsilavinimas
O jei ir issilavinimas vaikams ir papai?:)
2009/09/24 19:58:59 19:58:59
Leo: Svečias: Vakarė...: Tik aplink ir girdziu, kaip visi varo ant silikoniniu panu, nors realiai neteko, nei vienos sutikti su dirbtine krutine (manau, kad ir jums neteko). O labiausiai stebi vyrai, kurie atsako i mano klausimus taip: 1) Ar silikonas blogai? Taip, blogai. 2.) Ar traukia tokios merginos? Taip, traukia.
3.) Ar teko ,,ciupineti,, silikonine krutine? Neteko. 4.) Tai, kodel silikonas blogai, jei net neciupinejai ? Nezinau ( o mintyse galvoja taip: blogai todel, kad tokia mergina ne mano nosiai).
As asmeniskai uz plast. operac. , jei pagimdysiu 2 vaikeliu, tikrai pasitobulinsiu savo krutine, gal ir lupas pagrazinsiu.
Na, jei tiek pagimdysi, klausimų sumažės. Galėsi pamąstyti ar nauji papai, ar pvz., vaikų išsilavinimas
O jei ir issilavinimas vaikams ir papai?:)
tu gi sakei esi prieš
nesupratau tokios operacijos, na, nebent moterims po krūties amputacijos...
2009/09/24 20:03:08 20:03:08
Na, jei tiek pagimdysi, klausimų sumažės. Galėsi pamąstyti ar nauji papai, ar pvz., vaikų išsilavinimas [/quote]
O jei ir issilavinimas vaikams ir papai?:)[/quote]
tu gi sakei esi prieš
nesupratau tokios operacijos, na, nebent moterims po krūties amputacijos...[/quote]
as pries. Pakomentavau, nes manau ne taip pasirinkimas pateikiamas. Jei riktis tarp vaiku ir papu, zinoma, kad papai pralaimi.
2009/09/28 13:19:53 13:19:53
As manau, jeigu moteris blogai jauciasi su maza arba nedailia krutine, tikrai nieko blogo, jeigu pasidailina. Taciau svarbu, kad tai padariusi ji liktu patenkinta ir nenoretu kartoti proceduru iki nebesveikumo..
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume