Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Mary kay

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/02 11:33:04 11:33:04

Svečias: As pati buvau susitikusi su konsultante...ismeginau kosmetika kuri man isties labai patiko, taciau kaina buvo zeuroka uz rinkinuka veido odai butu teke pakloti 300lt.. gerai kad iskart nenusipirkau... dar konsultante siule palikti prekes ir kad kita diena atsiskaityciau..na as nesutikau nes labai jau bruko man tas prekes, taciau kita diena radau stai toki puslapi http://www.touchofpinkcosmetics.com/ ir pasiskaiciavau kad siustis paciai is USA tas pats rinkinukas man iseitu ne daugiau kaip 200 Lt. cia jau su parsiuntimo mokesciais .. tiesa cia jau neisbandysi ir grazinti prekiu nebegalima ir jie garantiju neduoda...taigi spresti lieka patiems.. bet as tai jau uzsisakiau is USA

Plius muito ir PVM mokesciai, kuriuos priskaiciuos Lietuvos Pasto muitine. Ir bus lygiai tas pats, tik kad laukti ilgiau reikes

Indre norwey

I

1 įrašai

2009/09/29 12:56:37 12:56:37

LABA VISOMS, naudoju sia produkcija tai tikrai nuostabus kremai ir visa kita..nera jokios apgaules...nebent jusu odos tipas nepriima jokiu kremu arba jus naudojate ne kas diena ir ne taip kaip reikia mery kay produkcija geriause naudoti komplektus veido prausiklis kremas serumas ir t.t. jei pasirenkate viena gamintoja kuris jums tinka geriause ir naudoti vien tik to gamintojo produkcija nes kitaip galite jokio poveikio nepajusti..ismeginau nauja mery kay nuo spogu rinkinuka,,tai tikrai nuostabus dalykas man puikiai issivale veidas ir isnyko spogai..tik truputelis kantrybes ir demesio savo odai ir ji tampa tikrai grazi. ir ji nera brangi pagal kokybe ir tai per ebay daug pigiau... jei pazystate mery kay konsultante nueikite i seminarus kur galite ismeginti sia kosmetika..nemokamai

MK kosmetikos konsultantė, Vilnius

M

1 įrašai

2009/10/23 09:01:59 09:01:59

Labas,

kai perkate "katę maiše", t.y. siunčiatės kosmetiką iš JAV ir džiaugiatės, kad ji nerealiai pigi - atkreipkite dėmesį į tokius ir panašius prierašus, kaip radau šioje svetainėje:

http://www.touchofpinkcosmetics.com/

"This company has been established by former Mary Kay Consultants who are assisting consultants to liquidate their inventory. We offer Mary Kay products at a great discount. Most of our items are discontinued, past shelf life or expired, which is why we can offer you such great prices."

Pasenusios produkcijos nereikia ir už dyką imti! Turėkime galvoje, kad kituose puslapiuose gali būti tas pats ir be prierašo, todėl produktus stengiuosi pirkti atsargiai, išbandyti prieš pirkdama. Tam yra kosmetikos pristatymai, mėginėliai ir panašiai. Visada prieš įsigydama daiktą pasižiūriu į galiojimo datą, sudėtį.

Jei labai norisi gauti Mary Kay kosmetikos pigiau - geriausia pasirašyti sutartį ir tapti Mary Kay konsultante. Gausite labai geras nuolaidas, už gerus rezultatus - dovanų. Nebūtina užsiimti platinimu - galima pirkti tik sau. Rašykite [email protected] - atsiųsiu sutarties pavyzdį. Sutartyje neradau kažkokių man nepriimtinų sąlygų: nereikalaujama būtinai pirkti, ar mokėti kažkokius mokesčius. Jei bus noro, galite siųsti tą pačią užpildytą sutartį man - susitiksim papasakosiu viską išsamiai, užrašysiu į savo konsultantų grupę.

Taip pat galiu padovanoti nemokamą Mary Kay kosmetikos pamokėlę, kur turite progą išbandyti kosmetiką patys ir jei patiks - tapti mano klientu (-e) . Siūlysiu tik tai, kas tikrai tinka ir patinka Visada padėsiu ir atsakysiu į iškilusius klausimus.

Geros dienos!

Sandrita.S

S

12 įrašai

2009/10/23 12:30:34 12:30:34

O nuo kada ant kosmetikos, kvepalu- rasomas galiojimo laikas. As asmeniskai nesu nei vienos prekes macius su galiojimo terminu. Siais laikais ant kremu, kvepalu, lupu dazu ir tp. yra nupiestas kamstelis su uzrasu 12 men., 36 ir tp. (pradarius krema ar kita priemone, ja galima tiek laiko naudoti). Bet juk as nezinau, kiek ta kosmetikos priemone sandeliuose gulejo ir pan.

jabadabadu

J

1 įrašai

2009/10/26 11:44:40 11:44:40

Nu, as galiu pasakyti tiek - kol kosmetika sandariai uzdaryta, ji yra apsaugota nuo aplinkos poveikio, tarsi uzkonservuota. Tad ir jos galiojimas skaiciuoti pradedamas tik nuo atidarymo.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/28 18:17:13 18:17:13

as jos noriu.... kas man gali padeti???? is kur geriau uzsisakyti?? is LT ar is uzsienio..? ar cia ji vienoda..?

vaiva

V

4 įrašai

2009/11/03 11:08:59 11:08:59

sveiki,
Platinu Mary Kay, yra klausimeliu? norite isigyti produktu? rasykit, suteiksiu informacija [email protected]

patkute1317892394_db

P

26 įrašai

2009/11/06 23:30:10 23:30:10

Pati nenaudoju tos kosmetikos , bet draugė turi veido prausiklį , kremą ir tepaliuką ir viskas ale ANTIspuogams. Nepasakyčiau , kad buvo verta pirkti už tokią kainą ir nepasakyčiau,kad išvis ten kažką padėjo

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/08 10:46:10 10:46:10

ADRIJANA: nesamone kaip ir visi avon , oriflame..netikiu platinamais dalykais...geriau uz ta pacia kaina pirkti lancome, dior tikrai nenusivilsyt...
kai nematet moterys geriau tai ir sakot kad puiku gudriu pardaveju mulkinamos

Atvaziuok i Mary Kay grozio pamokele ir pamatysi kas per kosmetika yra ta Mary Kay.
Mary Kay konsultantes nepardavineja seip kosmetikos is katalogo o leidzia is pradziu ta kosmetika isbandyti ar ji klientei tinka ir patinka ne taip kaip is parduotuves lancome , Avono ar orifame ir pan...turejau labai probematiska oda ir su Mary Kay susitvarkiau savo odos problemas.Is parduotuves perki kate maise tai tiek merginos spresti jum i jokia kita kosmetika nekeisiu Mary Kay

Tigrine

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/08 10:52:03 10:52:03

Zygfrid:
liucija1:
Zygfrid: Shudas cia ne kosmetika. Yra normalesniu, pvz: La Prairie, etc.

Taip gali rasyti asmuo, visiskai nenusimanantis sioje srityje. Tai naudok laimingai tas normalesnes, tik ziurek, kad spuogai ir rauksles neuzpultu ...

Jeigu Jus prekiaujate MK kosmetika, tai nereiskia, kad ji yra gera.

Na kiekvienos nuomone yra skirtinga tik neisbandes nesakyk kad netikusi kosmetika ar pan., Gerai kosmetikai reklamos nereikia kaip tai daro Dior ar dar kiti vardiniai gaminiai
mary kay nesireklamuoja per tv ir nekelia kosmetikos kainos tam kad susimoketu uz reklama

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume