Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Mary kay

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/10 07:56:37 07:56:37

[quote][/quote]
Zinote, o as esu labai patenkinta Marry Kay kosmetika. Jau du metus ja naudoju. Pries tai naudojau ir Avon ir Oriflame ir Faberlic ir Lankome ir dar daug ju visokiu, bet sita kosmetika verta demesio. O jei jau norite pasakyt apie kaina, tai Avon ar Oriflame kosmetika ne ka maziau kainuoja, nes tos tuteles ar dezutes labai trumpam uztenka. O Mary Kay nereikia tepti storu sluoksniu, kad isigertu i oda, ja reikia tepti plonu sluoksniu, uztai ilgam ir uztenka, bet efektas tikrai geras. Zinoma, kiekvienam skirtingai, vienam tinka kitam ne, bet tai juk kiekvieno teise rinktis.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/16 17:07:40 17:07:40

Mary Kay isties nuostabi kosmetika ir daro stebuklus, svarbiausia teisingai juos pasirinkti. OIr tai nieko panasaus i kitas (AVON, Oriflame ir T.T) o kad del dioru ir kitu tai susimastykit kiek sumokat uz tuos zvaigzdziu vaisdelius ant reklaminiu bukletu ir plakatu. Kokioj parduotuvei su jumis kabes ir kartu svarstys ko jum istiesu reikia valanda ar daugiau, kuri pardaveja jus pakvies ir ismokys priziureti savo oda ir ismokti makiazo paslapciu.Tai nuostabi kompanija ir stebuklinga kosmetika sukurta moterims,

dievmedis10

D

1 įrašai

2011/10/15 14:35:28 14:35:28

visada naudojau brangia CREM DEla creme parduotuviu kosmetika,piningu groziui tikrai negailiu,oda problematiska,jautri,kai pirma karta atejau i konsultacija tik pajautusi poveiki kuri padare ranku kremas zinojau kad tikrai noriu isbandyti viska,tapau konsultante nes dievinu sita kosmetika,jos poveikis moterims virs 35 tiesiog stebuklingas,galima kalbeti apie visus produktus ir nej vienu nenusivyliau,sunus turejo nerealiu problemu su spuogais,tik MERY KEY padejo,koju prieziura tapo malonumas su koju kremais,veidas tapo lygesnis ir tai pamate visi kurie pazinojo mane,todel normalu kad jos taip pat nusprende isbandyti mano kosmetika ir man tikrai dziugu kad galiu joms tai pasiulyti,galiu tik papasakot viena istorija pabaigai,mano drauge kirpeja platina germani de capucini kosmetika,pirkdavau ir as is jos,karta atvaziavus apsikirpti ji is nuostabos net aiktelejo,VAU....TAVO VEIDUKAS DIEVISKAI SVYTI,KAIP TAU TINKA SITAS KREMAS,GALETUMEI BUTI FIRMOS REKLAMOS VEIDU.........as nusisypsojau ir paklausiau ar esi girdejus apie MERY KEY.......ji atsake.....OI TIK NEBANDYK,NET NEYSIVAIZDUOJI KAIP SI KOSMETIKA SUDARKO ODA,BANDZIAU,VOS ISGIJAU......as nusijuokiau ir pasakiau kad deja mano veidas priklauso MERY KEY REKLAMINIAM VEIDUKUI NES JAU PORA MENESIU VISA KITA KOSMETIKA ISDALINAU.Ka sudominau rasykit [email protected] tikrai padesiu,patarsiu,nieko nera graziau kaip laiminga,savimi pasitikinti,svytinti moteris

renyyy

R

1 įrašai

2013/05/27 20:54:04 20:54:04

Maloniai kviečiu visas merginas ir moteris registruotis į grožio pamokėles, kurių metu gausite visą informaciją apie taisyklingą veido ir odos priežiūrą. Pagal Jūsų odos tipą bus parenkama kosmetikos produkcija. Galimybė nemokamai išmėginti Mary Kay priemones ir jas užsisakyti.
[email protected], Panevėžys

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume