ArunasKLP: liucija1: Marabu, tai labai gera kosmetika! Pati ja naudoju jau 9 metai. Susitvarkiau savo odos problemas, nes mano oda kiekvienu metu laiku yra skirtinga. Tik sios kompanijos kosmetikos deka mano oda atrodo jaunatviska, kaip drauges sako: atrodau geriau negu pries 10 metu Rekomenduoju pasinaudoti pazistamos patarimu ir nueiti i nemokama konsultacija, kurioje viska isbandysi nemokai. Malonumas - 100%
Taip pat kainos tikrai nera dideles, nes tai labai taupi kosmetika, t.y. didelis kiekis. Jos priemoniu reikia nedaug, labai taupiai naudojasi. Tuo labiau, kad suteikiama pinigu grazinimo garantija, jeigu kosmetika klientei netiko ar nepatiko. Labai geras dalykas! Ir dar, galima pasirasyti sutarti su Mary Kay kompanija ir paciai tapti grozio konsultante. Konsultantams vyksta nemokami aukstos klases apmokymai kaip pasirinkti kosmetika, kaip pasirinkti sau tinkamas dekoratyvines kosmetikos spalvas ir daug daug kitu geru dalyku. Gali kilti klausimas is kur pati tai zinau? Esu pasirasiusi sutarti su sia kompanija ir naudoju ja savo reikmems. Tikrai verta demesio. Rekomenduoju isbandyti ir paciai spresti.
Arunai, gana brangiai sumokejai. Lietuvoje butu pigiau
Ot liucija pavare nei zinai kiek ir ko emiau nei zinai kiek uz tai paprase Lietuvoje.
Buvo mano drauges prezentacijoje kur joms pasiule vieno antro trecio. O jos protingos ir sako man: Arunai gali rasti pigiau? Aisku!
Nereikia durniaus volioti kiekvienas konsultantas nori is to reikalo uzdirbti, pirkdamas ne is konsultanto as neapmoku jo algos.
Faktas kaip blynas esate MK pardaveja tai taip ir giriate.
Arunai, bereikalo vargsti pirkdamas internete, o ir sumoki tikrai brangiau Rekomenduok savo draugems pasirasyti sutarti su kompanija tiesiogiai Lietuvoje ir gales jos isigyti ne tik pigiau, bet ir isbandyti nemokai. O jei netiks kosmetika nusiusti ja jau panaudota atgal i kompanija ir gauti visas garantijas. Va, kokiu PROTINGU IR RUPESTINGU pasirodysi. Reklama neuzsiimu, nes pati Mary Kay kosmetika uz save kalba. O as rimtesniu uzsiemimu turiu, negu cia gincytis ir kazka reklamuoti Tiesa, ir vyrams yra kosmetikos. Ypac moterims patinka kai vyrai kvepia Mary Kay kompanijos vyriskais DOMAIN kvepalais. Isbandytas reikalas! Sekmes