Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Mary kay

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/26 07:13:08 07:13:08

sillence:
liucija1: Marabu, tai labai gera kosmetika! Pati ja naudoju jau 9 metai. Susitvarkiau savo odos problemas, nes mano oda kiekvienu metu laiku yra skirtinga. Tik sios kompanijos kosmetikos deka mano oda atrodo jaunatviska, kaip drauges sako: atrodau geriau negu pries 10 metu Rekomenduoju pasinaudoti pazistamos patarimu ir nueiti i nemokama konsultacija, kurioje viska isbandysi nemokai. Malonumas - 100%
Taip pat kainos tikrai nera dideles, nes tai labai taupi kosmetika, t.y. didelis kiekis. Jos priemoniu reikia nedaug, labai taupiai naudojasi. Tuo labiau, kad suteikiama pinigu grazinimo garantija, jeigu kosmetika klientei netiko ar nepatiko. Labai geras dalykas! Ir dar, galima pasirasyti sutarti su Mary Kay kompanija ir paciai tapti grozio konsultante. Konsultantams vyksta nemokami aukstos klases apmokymai kaip pasirinkti kosmetika, kaip pasirinkti sau tinkamas dekoratyvines kosmetikos spalvas ir daug daug kitu geru dalyku. Gali kilti klausimas is kur pati tai zinau? Esu pasirasiusi sutarti su sia kompanija ir naudoju ja savo reikmems. Tikrai verta demesio. Rekomenduoju isbandyti ir paciai spresti.
Arunai, gana brangiai sumokejai. Lietuvoje butu pigiau

Liucija, noreciau isbandyti Mary kay kosmetika, nes savo odai sunkiai prisitaikau, nors atrodo ji ir nera jautri, gal gali pasakyt kur galima butu tai padaryt?

Kas cia, kosmetikos platintojos reklama? Klientu paieska? Tuoj begam visos bandyti

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/26 10:18:07 10:18:07

liucija1:
Zygfrid: Shudas cia ne kosmetika. Yra normalesniu, pvz: La Prairie, etc.

Taip gali rasyti asmuo, visiskai nenusimanantis sioje srityje. Tai naudok laimingai tas normalesnes, tik ziurek, kad spuogai ir rauksles neuzpultu ...

Jeigu Jus prekiaujate MK kosmetika, tai nereiskia, kad ji yra gera.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/26 14:22:38 14:22:38

happyLady: nesamone kaip ir visi avon , oriflame..netikiu platinamais dalykais...geriau uz ta pacia kaina pirkti lancome, dior tikrai nenusivilsyt...
kai nematet moterys geriau tai ir sakot kad puiku gudriu pardaveju mulkinamos

kas bandė MK tikrai liko patenkinti, o apie dior ir visus žinomus vardus - tai tik vardus ir žinote, na ir dar kainą, o apie priemonės parinkimą asmeniškai, tinkamumą konkrečiam asmeniui, pagaliau apie aptarnavimą galima ginčytis, tiksliau nesulyginami dalykai su MK paslaugom ir sarmos ar kristianos.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/26 14:31:15 14:31:15

Man geriausia kosmetika yra ta, kuri man geriausiai tinka. Kad platintojai savo preke giria - suprantama.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/26 14:43:10 14:43:10

liucija1: Marabu, tai labai gera kosmetika! Pati ja naudoju jau 9 metai. Susitvarkiau savo odos problemas, nes mano oda kiekvienu metu laiku yra skirtinga. Tik sios kompanijos kosmetikos deka mano oda atrodo jaunatviska, kaip drauges sako: atrodau geriau negu pries 10 metu Rekomenduoju pasinaudoti pazistamos patarimu ir nueiti i nemokama konsultacija, kurioje viska isbandysi nemokai. Malonumas - 100%
Taip pat kainos tikrai nera dideles, nes tai labai taupi kosmetika, t.y. didelis kiekis. Jos priemoniu reikia nedaug, labai taupiai naudojasi. Tuo labiau, kad suteikiama pinigu grazinimo garantija, jeigu kosmetika klientei netiko ar nepatiko. Labai geras dalykas! Ir dar, galima pasirasyti sutarti su Mary Kay kompanija ir paciai tapti grozio konsultante. Konsultantams vyksta nemokami aukstos klases apmokymai kaip pasirinkti kosmetika, kaip pasirinkti sau tinkamas dekoratyvines kosmetikos spalvas ir daug daug kitu geru dalyku. Gali kilti klausimas is kur pati tai zinau? Esu pasirasiusi sutarti su sia kompanija ir naudoju ja savo reikmems. Tikrai verta demesio. Rekomenduoju isbandyti ir paciai spresti.

Ot liucija pavare nei zinai kiek ir ko emiau nei zinai kiek uz tai paprase Lietuvoje.
Buvo mano drauges prezentacijoje kur joms pasiule vieno antro trecio. O jos protingos ir sako man: Arunai gali rasti pigiau? Aisku!
Nereikia durniaus volioti kiekvienas konsultantas nori is to reikalo uzdirbti, pirkdamas ne is konsultanto as neapmoku jo algos.
Faktas kaip blynas esate MK pardaveja tai taip ir giriate.

1981id_Liutukė

1

3 įrašai

2009/02/26 17:10:52 17:10:52

man MK kosmetika vienintele tiko is visu bandytu probleminei veido odai.

liucija1

L

20 įrašai

2009/02/26 19:55:37 19:55:37

sillence:

Liucija, noreciau isbandyti Mary kay kosmetika, nes savo odai sunkiai prisitaikau, nors atrodo ji ir nera jautri, gal gali pasakyt kur galima butu tai padaryt?

Sia kosmetika galite isbandyti pas nepriklausoma Mary Kay kompanijos konsultanta, kuri yra beveik kiekviename didesniame mieste. Nenoriu cia skelbti telefono numeriu, nes pagalvos, kad reklama uzsiimu. Tai parasyk man el. laiska adresu [email protected] ir galesiu parenkomeduoti konsultante.

liucija1

L

20 įrašai

2009/02/26 20:08:26 20:08:26

ArunasKLP:

Ot liucija pavare nei zinai kiek ir ko emiau nei zinai kiek uz tai paprase Lietuvoje.
Buvo mano drauges prezentacijoje kur joms pasiule vieno antro trecio. O jos protingos ir sako man: Arunai gali rasti pigiau? Aisku!
Nereikia durniaus volioti kiekvienas konsultantas nori is to reikalo uzdirbti, pirkdamas ne is konsultanto as neapmoku jo algos.
Faktas kaip blynas esate MK pardaveja tai taip ir giriate.

Arunai, bereikalo vargsti pirkdamas internete, o ir sumoki tikrai brangiau Rekomenduok savo draugems pasirasyti sutarti su kompanija tiesiogiai Lietuvoje ir gales jos isigyti ne tik pigiau, bet ir isbandyti nemokai. O jei netiks kosmetika nusiusti ja jau panaudota atgal i kompanija ir gauti visas garantijas. Va, kokiu PROTINGU IR RUPESTINGU pasirodysi. Reklama neuzsiimu, nes pati Mary Kay kosmetika uz save kalba. O as rimtesniu uzsiemimu turiu, negu cia gincytis ir kazka reklamuoti Tiesa, ir vyrams yra kosmetikos. Ypac moterims patinka kai vyrai kvepia Mary Kay kompanijos vyriskais DOMAIN kvepalais. Isbandytas reikalas! Sekmes

Evelina62

E

13 įrašai

2009/02/26 20:13:18 20:13:18

Mary kay kosmetiką pabandžiau prieš daug metų. Lietuvoj dar nedaug kas ją žinojo. Naudojau tik paakių kremą. Likau labai patenkinta, bet man buvo per brangu Jei pinigėlių turėčiau pakankamai, naudočiau vėl. Patarimų daug, bet nespręsti reikės Tau pačiai Sėkmės

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/26 20:37:52 20:37:52

Klausyk man jos nereikia, o drauges daugiau nebepraso... taigi del manes tema uzdaryta. Viena moteris tik buvo sakiusi kad paakiu kremas poveiki dare. Daugiau nieko nezinau. Pats naudoju visai kita kosmetika.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume