Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųGrožis ir gera savijauta → Kaip priaugti svorio

Kaip priaugti svorio

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/01 10:55:02 10:55:02

Reikia istirti ar nera kiaulinio arba jautinio soliterio zarnyne. Tas kirminas edrus, suryja viska ka suvalgai.

Vytas

V

9 įrašai

2011/07/31 20:36:29 20:36:29

sveiki. man 35m. ir jau metu 20 sveriu 75kg. ugis 195cm. sportavau nes dauguma patarinejo, buvau pas daktarus, dietologus kurie subalansuodavo mityba, dieta, valgiau ir daug, ir mazai ir taipkaip reike ir nereike, metu 10 insiatyvei stengiuosi priaugti nors 1kg, ir zinot ka, neivieno kg. nieko, niekas nepadeda, toksjau organizmas. ir niekas negali tau padeti, nes paskiekviena skirtingas organizmas, niekas nepatars ir nieko neklausyk, mano zmonai gana suvalgyti 2bandeles ir ji jau priauga svorio, kitiem nepades 28bandeles, taipkad ziurek pagal save, gal ateis laikas, o galtaipir liksi. nezinau, bet as koks buvau toks ir likau, jokiu kg. o pastangu ideta buvo laaaaaaabai daug. SEKMES

36642id_Šarūnas

3

66 įrašai

2011/09/02 17:08:47 17:08:47

Galit net nesistengt, koks organizmas duotas toks. Aš pats apie 10 metų stengiuosi sustambėti per prievartą, bet tik dabar pastebėjau, kad ir be pastangų pradėjau stambėti, tiesiog ateina laikas ir viskas ir nėra čia ko verstis per galvą. Beto džiaukitės, kad esat liekni ir neklausykit kvailų moterų kurioms atrodo, kad vyras gali būti stiprus tik atrodydamas kaip kalnas Kaip toks daktarėlis į mane pažiūrėjęs pasakė, džiaukis, ilgiau gyvensi Tai ir jūs džiaukitės, nereikės gėdytis nutysusio pilvo ar nuo nesveiko sporto nukarusių krutinės raumenų

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/02 18:28:49 18:28:49

Liesumas irgi turi būti sveikas. Kai per mažai bendro riebalinio audinio merginoms sutrinka mėnesinės. Kita bėda būdinga tikrai liesiems žmonėms - inkstū problemos - inkstas turi voliotis taukuose ir t.t.
Jei gerai jaučiatės toks koks esate - tai ir svoris sveikas.

O liesi žmonės... liesi jie ir valgo mažai - jiems ir apetito kažkodėl nebūna, o ir sotumo jausmą jie aiškiau suvokia ir gali sustoti valgyti per pusę kąsnio.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/30 08:35:24 08:35:24

colia: Jei pasiryzus augti "teisingai" - sportas (ne daugiau nei 2 kart per savaite) ir daug baltymu ir angliavandeniu turintis maistas, 6 kartus per diena. Organizmas turi gaut daugiau kaloriju nei jam reikia, negali sau leisti isalkt. O jei reikia betkokiu kilogramu, tai valgyk sumustini ryte, sumustini pietums ir butinai persivalgyk pries miega (cia sitaip maitinasi moteriskes, kurios eidamos pro duris sonu pasisuka).

nesamone tikraj as ir walgiau sumustinius kaip sakej ir nieko nebuwo nej priaugau nej suplonejau irgi bandau priaugt ir nieko cia wiskas priklauso nuo zmogaus jei jis nerwuojes labaj ar prakaituoja labaj dirbdamas jis daug sudegina kaloriju ka gauna ta ir praranda

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/18 22:46:17 22:46:17

Nueik i Valgymo Sutrikimu centra Vilniuje - jie ten laaaabai gerai moka auginti svori

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/18 22:48:41 22:48:41

Svečias:
colia: Jei pasiryzus augti "teisingai" - sportas (ne daugiau nei 2 kart per savaite) ir daug baltymu ir angliavandeniu turintis maistas, 6 kartus per diena. Organizmas turi gaut daugiau kaloriju nei jam reikia, negali sau leisti isalkt. O jei reikia betkokiu kilogramu, tai valgyk sumustini ryte, sumustini pietums ir butinai persivalgyk pries miega (cia sitaip maitinasi moteriskes, kurios eidamos pro duris sonu pasisuka).

nesamone tikraj as ir walgiau sumustinius kaip sakej ir nieko nebuwo nej priaugau nej suplonejau irgi bandau priaugt ir nieko cia wiskas priklauso nuo zmogaus jei jis nerwuojes labaj ar prakaituoja labaj dirbdamas jis daug sudegina kaloriju ka gauna ta ir praranda

Yra dvi ligos, nuo kuriu "neina priaugti" svorio - tai vėžys ir nervinė anoreksija. Kadangi jūs viską valgot ir po to neišvemiat, labai siūlyčiau susirūpinti vėžio tyrimais...

Profesionalas dietologas svorio visada priaugins, bet ar taip bus isspresta problema?

INETAa

I

1 įrašai

2012/01/11 01:09:24 01:09:24

sveiki,gal galit padeti su patarimais,kaip priaugti svorio? man 20 metu mano ugis 1,70cm, o sveriu 48kg. noretusi bent 5 kg priaugti. siuo metu gyvenu UK, pries cia atvaziuodama sveriau 54kg,atrodo valgau nemazai ir nevengiu greito maisto ,bet svoris niekaip neauga,o tik krenta,per 9menesius numeciau 6kg baisu jau ir pati sau nebepatinku, o nuejus i parduotuves darosi vis sunkiau rasti tinkama rubeli ka galetumet patarti?

Agnee

A

1 įrašai

2012/03/17 15:14:58 15:14:58

Sveiki, gal zinote vaistu didinanciu apetita? Ir ar juos nepavojinga vartoti?

Argon

A

2 įrašai

2012/04/21 16:29:48 16:29:48

Svečias: Nueik i Valgymo Sutrikimu centra Vilniuje - jie ten laaaabai gerai moka auginti svori

Buvau pas tokius.... tik pinigus į balą išmečiau...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume