Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar reik lupt vaikus

Ar reik lupt vaikus

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/15 20:29:28 20:29:28

Svečias:
samantta:
Svečias:
Bet vistiek, jūs pasisakote ne už auklėjimą, o už LUPIMĄ.
Jums tikrai turi būti gėda.
Ne žvėrys geriau išdresiruojami kai jie mokomi, o ne lupami.
O čia juk kalbame apie žmogaus augimą. Kas kad tas žmogus atrodo jums jūsų nuosavybė...

Aš pasisakau pirmiausia už [b:2epaxnuv]auklėjimą.[/b:2epaxnuv]. Vaikų lupti tikrąja ta žodžio prasme man tikrai neteko, jie jau beveik užaugo, ir net minties tokios neturiu - lupti - jie yra tikrai geri vaikai .Tai kad net nežinau už ką man gėdytis .Bet iš vyresnių žmonių girdėjau daug nuomonių: jei jų pačių neluptų tėvai - iš jų neužaugtų dori žmonės. Gal jie kažko teisūs, jei apie save pačius taip kalba? Mano eks-vyras tame tarpe. Bet savo vaikų nelupom - na tiesiog nereikėjo. Slidus čia klausimas. Sunku patarti - ir nesiimu.

O tave ar tevai lupo? ar taip jau ir prisimini tai su tokiu nostalgisku dekingumu?
elementarus kito zmogaus zeminimas. Kazkodel nelaikome, jau nebelaikome, kad normalu lupti suaugusi zmogu. Bet vaika - atseit jo labui...

Gavau kelis kartus nuo senelio diržiuko:). Labai buvau neklaužada, pasiutusi. Mano vaikai - angelai su manim palyginus. Žinokit, nepykstu dabar ant senelio: sunku buvo auklėti tokią ožką . Na nežinau aš, kaip yra geriau - nesusidūriau. Tegu patys tėvai sprendžia, juk jų vaikai - jų atsakomybė. Kartais iš vyresnių tenka išgirsti: "mažai jis/ji lupt gavo nuo tėvų" - turbūt ir jūs girdėjot? Tik smurtas yra besąlygiškai smerktinas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/15 20:41:55 20:41:55

Musimas ir yra smurtas.
Gal ir vaidnate, kad nepykstate ant senelio. Keista.
O gal kaip tik , nebutu tos "ozkos" lauze pagal tai, kaip jiems atrodo, gal ir butu isaugusi iskili, kurybinga asmenybe. Bet dabar, viesai, tikrai nenagrinekime jusu asmenybes.

Taip, girdejome ta posaki, kaip ir "lenk medi kol nulus", "auksas ir pelenuose ziba"
O taip pat girdejome: "tevai, taupykite savo vaiku asaras, kad jie turetu kuo laistyti jusu kapa".

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/16 06:59:39 06:59:39

Svečias: Musimas ir yra smurtas.
O gal kaip tik , nebutu tos "ozkos" lauze pagal tai, kaip jiems atrodo, gal ir butu isaugusi iskili, kurybinga asmenybe. Bet dabar, viesai, tikrai nenagrinekime jusu asmenybes.

Taip, girdejome ta posaki, kaip ir "lenk medi kol nulus", "auksas ir pelenuose ziba"
O taip pat girdejome: "tevai, taupykite savo vaiku asaras, kad jie turetu kuo laistyti jusu kapa".

Nei jūs pažistate mano asmenybę, nei ką.. Jūs ne Dievas kad spręstumėte - o tik dar vienas bevardis beveidis svečias, kurių čia prieita kaip rytiečių vestuvėse. Jūms net nereikia už savo žodžius atsakyti, todėl ir pliurpiat bile ką - tai geriau susirūpinkite [b:3qetrt63]savo paties [/b:3qetrt63]asmenybe. Galima beveik užtikrinti, kad jūs ir esate tas luptas vaikas, nekenčiantis visų, kas tik žodį prieš pasako. Jums pyktis blaivų mąstymą atstoja. Jei esate toks teisuolis-ė - tai atidenkite savo vardą, ko bijote? Mane dirželiu mokyti ko gero reikėjo. Kitų - nežinau. Apskritai mes ne dievai, kad kitiems tokiu svarbiu klausimu patarinėtume. Tėvai ir tik tėvai už savo vaiką atsakingi. Mano senelis - iškili asmenybė, jį labai gerbiu, ne pagal tai sprendžiama. "Nelaužomos ožkos" dažnai nuo kelio nukrypsta - mažai skaitote atitinkamų istorijų, kai vaikeliui buvo leidžiama viskas ir kuo tai baigėsi. Aš klausiausi kalinių ir asocialių asmenų, patekusių į gydymą, istorijų -o jūs, ko gero - ne. Man nereikia, kad vaikai laistytų ašarom mano kapą (pirmą kartą tokį nieką girdžiu) - geriau tegu gyvena džiaugsme, kad aš buvau jų mama. Diskusiją iš savo pusės laikau baigtą .

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/16 22:34:07 22:34:07

samantta:

Nei jūs pažistate mano asmenybę, nei ką.. Jūs ne Dievas kad spręstumėte - o tik dar vienas bevardis beveidis svečias, kurių čia prieita kaip rytiečių vestuvėse. Jūms net nereikia už savo žodžius atsakyti, todėl ir pliurpiat bile ką - tai geriau susirūpinkite [b:wtl1a5mo]savo paties [/b:wtl1a5mo]asmenybe. Galima beveik užtikrinti, kad jūs ir esate tas luptas vaikas, nekenčiantis visų, kas tik žodį prieš pasako. Jums pyktis blaivų mąstymą atstoja. Jei esate toks teisuolis-ė - tai atidenkite savo vardą, ko bijote? Mane dirželiu mokyti ko gero reikėjo. Kitų - nežinau. Apskritai mes ne dievai, kad kitiems tokiu svarbiu klausimu patarinėtume. Tėvai ir tik tėvai už savo vaiką atsakingi. Mano senelis - iškili asmenybė, jį labai gerbiu, ne pagal tai sprendžiama. "Nelaužomos ožkos" dažnai nuo kelio nukrypsta - mažai skaitote atitinkamų istorijų, kai vaikeliui buvo leidžiama viskas ir kuo tai baigėsi. Aš klausiausi kalinių ir asocialių asmenų, patekusių į gydymą, istorijų -o jūs, ko gero - ne. Man nereikia, kad vaikai laistytų ašarom mano kapą (pirmą kartą tokį nieką girdžiu) - geriau tegu gyvena džiaugsme, kad aš buvau jų mama. Diskusiją iš savo pusės laikau baigtą .

Pats juokingiausias argumentas "mes cia susigalvojome taisykles ir elkites pagal jas"" kazkodel tie pasirasantys vardais labai jau opiai ta bando pabrezti - atseit nujo to, kad vardas yra jie teisesni
Jusu taisykles, jus ju ir laikykites

Ne, manes tevai nelupo.
O ant pasaulio cia jus pikta, tik prisidengusi visu gynejo kauke. Gal ir pati to nesuvokaite. Nebuvo kas apgina jus vaikysteje, tai dabar bandote ta globa, kurios nelabai kam ir reikia, suteikti kitiems.

Beje, o ka dare jusu tevai, kad senelis leido sau jus musti?

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/16 22:43:36 22:43:36

samantta:

Man nereikia, kad vaikai laistytų ašarom mano kapą (pirmą kartą tokį nieką girdžiu) - geriau tegu gyvena džiaugsme, kad aš buvau jų mama. Diskusiją iš savo pusės laikau baigtą .

Keista, maniau kad jusu intelektas kiek aukstesnis ir sugebate iskaityti posakiu tikraja prasme... O gal tiesiog skubejimas, noras gintis, kai niekas nepuola?

kora

K

2495 įrašai

2009/11/17 05:26:39 05:26:39

Svečias:
samantta:

Man nereikia, kad vaikai laistytų ašarom mano kapą (pirmą kartą tokį nieką girdžiu) - geriau tegu gyvena džiaugsme, kad aš buvau jų mama. Diskusiją iš savo pusės laikau baigtą .

Keista, maniau kad jusu intelektas kiek aukstesnis ir sugebate iskaityti posakiu tikraja prasme... O gal tiesiog skubejimas, noras gintis, kai niekas nepuola?

"Svecias", kodel norite visus matyti tobulybem? Man "samantta" - viena is moteru vyru demesio vertu, o jus tik puolat, gal susizavejot? Tuomet isreiskite mintis kitaip.

em926

E

2 įrašai

2010/02/23 12:51:30 12:51:30

Pritariu siai nuomonei ir is savo vaikystes patirties galiu pasakyti, kad dirziukas kartais labai naudingas- vitaminas U nuo visu ligu,- taip sakydavo mano senelis kartais

Svečias: As kai augau esu gaves dirziuko Ir buvau geras vaikas
manau turetu buti grazus paaiskinimas, poto ispejimas, jei neklauso ispejimo bausme. Tik labai svarbu jog suprastu uz ka. Ir jei baudzia vienas is tevu, vaikas negali rasti uzuojautos pas kita, nes tuomet supras jog ne jis nusikalto, o blogas tas is tevu kuris baude.

Viešnia

V

281 įrašai

2010/02/23 14:18:28 14:18:28

Be reiakalo lupt negalima, o už pražangas ir nusikaltimus reikia, jei nenorite, kad jus senatvėje luptų vaikai ir anūkai. Reikia elgtis teisingai ir bausti teisingai.

iksas

I

20 įrašai

2010/02/27 15:01:18 15:01:18

Reikia,bet netankiai...du ,tris kartus per diena.Aiksku ,jei yra uz ka ,reiktu ir dazniau/stpriau (kad suprastu)...

Svečias

S

689 įrašai

2010/02/27 16:28:03 16:28:03

Be reikalo vaikų lupt negalima, o tai vėliau sugrįš atgalios. Ir dar: adekvati bausmė nėra smurtas. Rykštė, beržinė košė, gero, atsakingo tėvo diržas nėra smurtas, įsidėmėkit tai visi čia Samantos įsimylėjeliai ir nesipūskit, o tai sprogsite. Smurtauja asocialai tiek turtingi, tiek biedni. Ir dar: smurtauja tie, kurie viešai čia cacą lialią vaizduoja, kurie vaizduoja čia visokius dirbtinus geruokšlius ir apsimetinėdami smaginasi - onanizuojasi. Internautai čia taip pasiilgo Samantų puotos, kad nebetveria savo kailyje. Puikus balius čia buvo kažkada nakčia, pamenate? Visos apsišaukėlės Samantos tapo žmogaus teisių ekspertais ir vaikų globėjais, kaip vienas ilgas ūsas, berods, iš Kauno.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume