elenka: aistruce: dainelė: Ką jūs galvojate apie gyvybės langelius?
Skaičiau šiandien dienrašty vėl ta tema:
http://www.bernardinai.lt/index.php?url ... es%2F96002
Man atrodo, galėtų būti tie gyvybės langeliai. Šansas vaikui gyventi ir, jei sėkmė lydės, gal net ................
quote]
aš tik už tokius laneglius, ir greičiau jų įsteigtų miestuose, kad nemirgėtu laikraščių antraštė baisiom istorijom, kuriu sveiku protu nesuvoki.....
o as uz svietima ir kontracepcija ir baudas
Laba,
leisk paklaust apie kokias baudas šneki...
juk žmonės kurie paleika vaikus, dauguma asocialus, tai apie ką galima šnekėt....
kontracepsiją mokėt pinigus reikia, tabletės, prezervatyvai ar kitka ne 2 litus kaip citramonas kainuoja...
vistiek yra sluoksnis zmoniu, kuriems nei kontracepsija, nei svietimas nepadės....
pvz: kokiem narkomanam galvoj tokie dalykai? juk jie galvoja apie šios minutės gyvenima ir patirtus kaifus...
na čia mano tokia nuomonė... kad ne viską baudom, švietimu galim pakeist, reikia visą ta daryti bet ir tuo pačiu suteikt galimybę nenuzudytu tu vaikučių, ar palikti visai gatvėj.....
o gal po depresijos apsipeikejus mama, sugalvos pasiimti vaikuti, ir auginti, juk pilna vienisu mamu, kurios po gimdymo patiria didziules depresijas ir nieko cia keisto, normalus dalykai vyksta organizme, ir jei nera kam palaikyti morališkai, esi vienas, pilnai gali nesavo sveiku protu palikti vaikuti.....
tad as visais 100 proc uz tai, kad tik tokie būtų...