Gręsiančioms ligoms ir apsigimimams nustatyti yra daromi tyrimai.

Ra
2009/06/04 17:48:09 17:48:09
Gręsiančioms ligoms ir apsigimimams nustatyti yra daromi tyrimai.
aistruce
2009/06/18 12:10:33 12:10:33
šiaip tai kiekvienam savo, aš tokių metų gerai pagalvočiau ar gimdyčiau, moksliškai ir gyvenimiškai daugiau vaikučių apsigimsta su dauno sindromu moterų kurios gimdo po 35 metų ir tai yra pirmas gimdymas. tik neužpulkit manęs, nemano čia išgalvotas skaičius. tikrai linkiu visiem tik sveikų vaikučių.
Saul
2009/06/18 12:45:09 12:45:09
Gal ir rizikinga, bet juk ir jaunos gali pagimdyti nesveiką kūdikį. Antra vertus tai dar tikrai ne toks amžius, kad jau labai bijoti ir tikėtis tikrai nesveiko kūdikio, juk visame pasaulyje gimdo vyresnės moterys, kurios jau gyvenime šio to pasiekusios. Nereikėtų bijoti vėlyvo nėštumo, geriau bijoti nepriežiūros ir dažniau apsilankyti pas gydytoją.
ugnelė
2009/06/18 12:46:48 12:46:48
Kiek daugiau? 3 % ? Tai tikrai ne tie skaičiai, kurie verstų susimąstyti... Žmonės su paveldimom ligom ryžtasi gimdyti - va tada tai reikia pagalvoti ir įvertinti riziką.. O sveikai 35 ar 38 metų moteriai negimdyti, bijant apsigimimo - tai tik ieškojimas priežasties, nenorint kūdikio...
aistruce
2009/06/18 13:18:49 13:18:49
atsiprašiau juk iš anksto kad nepultumėte, aš tik skaičiau nemažai mokslinių straipsnių tom temom ir iš pažystamų daktarų praktikų šneku. Tikrai visiem linkiu turėti tik sveikus vaikučius ir gimdyti lengvai.
aš išsakiau savo nuomonę ir prašau nepulti.
kas čia yra, kad baisu jau forume žodi pasakyti, nes jei nuomonė kitokia gausi atgal tokiu "pagerintų" replikų ... kiekvienas esam žmogus ir turim savo nuomonę, tad gal būkim tolerantiškesni....
Auksinis Kardas
2009/06/18 13:56:57 13:56:57
Bet kad tavo desperatiskas noras ja atkalbeti irgi toks idomus Netgi ne nuomone, bet mazdaug forume dar klausi daugiau budu kaip ja atkalbet? Tu turi vaiku - tu dziaugiesi. Jei neturetum vaiku, ar taip pat butu del ko dziaugtis? Jau kai moteriai >40 visi supranta, kad laikas po truputi fabrikeli uzdaryt, bet kai tau 37 tu nori vaiku! Galu gale jos ginekologe ja tikrai apziurejo ir ivertino, ar ji gali gimdyt ar ne, tau jau nereik kapstytis po jos apacia bandant ja sutapatint su dauguma moteru. Dazniausiai apsisprendimas turet vaika, kad ir velesniame amziuje, yra daug geresnis ir patiems tevams ir vaikui. Labiau nepasiseka, kai netyciukas bunant 18 sumaiso kortas. Negali studijuot, neturi pinigu vaikui islaikyt, kabiniesi i gyvenima visom keturiom, tik tiek, kad be saves dar turi kabintis i gyvenima uz vaika. Dauguma zmoniu budami 40 yra pilnai apsirupine, gali sau leist priziuret vaika, jam uztikrint ateiti, patys sau nesukt galvos is kur gaut pinigu uz sildyma susimoket.
Keistas tas lietuvaiciu susirupinimas :"vat o kodel cia kitas toks laimingas" Pavyduole tu pavyduole, autore miela
Gabrini
2009/06/18 17:22:39 17:22:39
Ir as pritariu
Gabrini
2009/06/18 17:28:46 17:28:46
Ir vel pritariu (pati esu daug kartu susidurus, kai geriausios drauges mane purvais .... Gerai , kad pagalaiu supratau kodel ir del ko taip yra- NES SVETIMO LAIMES Pa..di)
Li
2009/06/19 08:14:50 08:14:50
Ech tu , antrąjį pagimdžiau 36-ių. Nesamonė dėl sveikatos. Buvau stipri, sveika, vaikas- taip pat. Daug lengviau negu jaunystėje pirmąjį. Ir vaikelis mažiau sirgo, ir fiziškai stipresnis. Ir protingas, gerai mokosi . Ir sena mokyklėlės susirinkimuos neatrodau: pirma, tokių ne aš viena, antra, jis man neleižia apsnūsti , atrodau jauniau .
ieva
2009/08/07 11:32:08 11:32:08
Tokiu klausimu, manau, svarbiau daktaru nuomone. Tik jie, atlike reikalingus tyrimus, gali pateikti tinkamu patarimu.