Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Vėlyvas nėštumas

Vėlyvas nėštumas

Audronė Ri

A

24 įrašai

2009/10/07 10:30:21 10:30:21

Svečias:
Audronė Ri:
Ranger: Normalus amzius gimdyti. Mano sese pirma vaika pasigimde 37 ir viskas ok. Cia viskas priklauso nuo zmogaus. Pazistu ir 30-meciu kurios jau atrodo kaip pensininkes ir ruosiasi jauciu mirt

Pats laikas. Pora mano draugių tokių metų gimdė pirmąkart ir viskas ok. Pati gimdžiau 33,5 ir 35 m. ir galvoju, kad tai pats geriausias laikas susilaukti vaikiukų. Pagranduko norėčiau po kokių penkerių metų...

o mane kaip tik, įtikinėja, kad tokiame amžiuje jau sunku auginti vaiką. Atseit pagranduko susilaukti - taip., Bet pirmo - jau žmogus nebemoka gyventi ne vienas.
Kaip tau sekėsi?

Man, ačiū, sekasi puikiai. Prieš dešimtmetį nebūčiau galėjusi gimdyti, nes neturėjau savo buto, mėgau miegoti iki pietų ir t.t. O dabar vaikai gimė labai laiku ir labai laukiami. Ir man tikrai nesunku, galiu ranką prie širdies pridėjusi pasakyti. Mažajai dar tik keturi mėnesiai, gal vėliau bus sunkiau, bet dabar - super.

Moteris33

M

54 įrašai

2009/10/07 11:23:25 11:23:25

Leila37:
Moteris33:
Leila37: O kas nors pagalvojo,kaip jausis paauges vaikas,kai einant i pirma klase klasiokas paklaus- "o tavo tik mociute (senelis) galejo ateiti"?

Kaip kažkas jau pasakė - kiekvienam savo.
Tas, kas taip galvoja gal tegu ir negimdo.
O nuikvakęs ir savo paties stereotipų auka gali būti ir trisdešimtmetis, o šešiasdešimties daug kam gyvenimas tik prasideda

Stereotipinis egoizmas - galvojam apie tai tik,kaip jausimes MES,o ne musu vaikas . Tikriausiai yra taip,kaip sakai,kad kiekvienam savo

O ne stereotipinis egoizmas galvoti, kad žinai, ir gali nuspręsti kaip jausis tavo vaikas?

Ra

R

389 įrašai

2009/10/07 17:42:09 17:42:09

Leila37: O kas nors pagalvojo,kaip jausis paauges vaikas,kai einant i pirma klase klasiokas paklaus- "o tavo tik mociute (senelis) galejo ateiti"?

Vaikas džiaugsis, kad turi mylinčius tėvus šalia, o ne Anglijoje ar Norvegijoje, kur jie duonytei užsidirbinėja.

Audronė Ri

A

24 įrašai

2009/10/07 19:48:13 19:48:13

Ra:

Vaikas džiaugsis, kad turi mylinčius tėvus šalia, o ne Anglijoje ar Norvegijoje, kur jie duonytei užsidirbinėja.

Yra dvidešimtmečių, kurios atrodo kaip močiutės, ir yra penkiasdešimtmečių, kurios atrodo super. Pvz., Degutienei - šešiasdešimt. Daugelis turbūt galvoja, kad žmonės iki tiek negyvena:)

Leila37

L

75 įrašai

2009/10/08 04:24:20 04:24:20

Ra:

Geeerai,lai bus,kaip sakai,tik as zinau bent 2 vyresnio amziaus susilaukusias vaiku poras,kuriu atzalos kartais gedijasi savo per senu tevu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/08 06:50:25 06:50:25

Leila37:
Ra:

Geeerai,lai bus,kaip sakai,tik as zinau bent 2 vyresnio amziaus susilaukusias vaiku poras,kuriu atzalos kartais gedijasi savo per senu tevu.

O tu tikrai, ranka prie širdies pridėjusi, manai, kad tie patys žmonės nesigėdytų savo tėvų, jei jie būtų jaunesni? Gėdytųsi tėvų bukumo, senamadiškumo, keisto apsirengimo, profesijos, mašinos kurią vairuoja, šuns kurį augina ar dar bala žino ko.

Leila37

L

75 įrašai

2009/10/09 04:05:48 04:05:48

Vaikas džiaugsis, kad turi mylinčius tėvus šalia, o ne Anglijoje ar Norvegijoje, kur jie duonytei užsidirbinėja.[/quote]
Geeerai,lai bus,kaip sakai,tik as zinau bent 2 vyresnio amziaus susilaukusias vaiku poras,kuriu atzalos kartais gedijasi savo per senu tevu.[/quote]

O tu tikrai, ranka prie širdies pridėjusi, manai, kad tie patys žmonės nesigėdytų savo tėvų, jei jie būtų jaunesni? Gėdytųsi tėvų bukumo, senamadiškumo, keisto apsirengimo, profesijos, mašinos kurią vairuoja, šuns kurį augina ar dar bala žino ko.[/quote]
sie zmones abu baige aukstuosius (vienas is ju-du). Rengiasi klasikiniu stiliumi , nes abieju pareigos neleidzia kitaip. Ir vieni,ir kiti yra gerai zinomi zmones savo mieste,kaip uzimantys tam tikras , pagarbos vertas, pareigas. Gal ir gedijasi ju visu tu savybiu,ka isvardinau ,bet... As neturiu nei puses to,ka turi jie ir mano panos,kuriu viena tuoj bus pilnamete,mane laiko savo drauge,o ne mama. Neretai su tais zmonemis pasikalbame apie tai ir ju nuomone dabar kitokia apie velyvus gimdymus,nei buvo,kai gyveno tik SAU.

marabu

M

241 įrašai

2009/10/15 14:56:20 14:56:20

Zinoma, reikia apsvarstyti ir ivertinti savo sveikatos galimybes, taciau nematau nieko blogo, jeigu gimdoma 40. Sakot, seni tevai - geda? Taciau juk ne nuo vaiku priklauso, ar sie tevai ir atrodys seni. Nusprendus tureti vaikeli siaip ar taip reikia stipriau savimi rupintis. Na o veliau reikia tiesiog ta rupesti palaikyti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/15 15:29:50 15:29:50

Leila37: Vaikas džiaugsis, kad turi mylinčius tėvus šalia, o ne Anglijoje ar Norvegijoje, kur jie duonytei užsidirbinėja.

Geeerai,lai bus,kaip sakai,tik as zinau bent 2 vyresnio amziaus susilaukusias vaiku poras,kuriu atzalos kartais gedijasi savo per senu tevu.[/quote]

O tu tikrai, ranka prie širdies pridėjusi, manai, kad tie patys žmonės nesigėdytų savo tėvų, jei jie būtų jaunesni? Gėdytųsi tėvų bukumo, senamadiškumo, keisto apsirengimo, profesijos, mašinos kurią vairuoja, šuns kurį augina ar dar bala žino ko.[/quote]
sie zmones abu baige aukstuosius (vienas is ju-du). Rengiasi klasikiniu stiliumi , nes abieju pareigos neleidzia kitaip. Ir vieni,ir kiti yra gerai zinomi zmones savo mieste,kaip uzimantys tam tikras , pagarbos vertas, pareigas. Gal ir gedijasi ju visu tu savybiu,ka isvardinau ,bet... As neturiu nei puses to,ka turi jie ir mano panos,kuriu viena tuoj bus pilnamete,mane laiko savo drauge,o ne mama. Neretai su tais zmonemis pasikalbame apie tai ir ju nuomone dabar kitokia apie velyvus gimdymus,nei buvo,kai gyveno tik SAU.[/quote]

gerbiamoji leila37, labai atsiprašau, bet jūs taip sumalėte, kad nesupratau apie ką jūs čia kalbate - apie vaikus ar tėvus? Tai kas čia gėdijasi - vaikai tėvų ar tėvai vaikų? ir kad neturite nė pusės ką turi jie ir kad jūsų vaikai nelaiko motina - džiaugiatės tuo ar liūdite?

o ar ne super egoizmas, kad mama yra ne mama, o podružkė? nežinau ar jūs podružke pasidarėte tik dabar, ar visada ja buvote, bet augančiam vaikui reikalingas saugumas, kai jis žino, kad mama - visagalė.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 10:21:11 10:21:11

Man neuzilgo 34-ketveri sueis,bet vaiku dar su vyru neturime,tad manau ir as susilauksiu pirmagymio gerokai virs 30-ties gal ir geriau veliau nei 18-19metu susilaukti vaikuciu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume