Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Pastojau tycia

Pastojau tycia

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/31 17:53:50 17:53:50

"Išgirskit kas jums bandoma pasakyti."
Girdžiu Dalia.
Tikrai ne ši tema diskutuoti kodėl mirė Jūsų draugės vyras.
Bet labai linkęs tikėti, kad Dovana gauta iš meilės (Meilės) bet ne iš savanaudiškų paskatų. Ne iš egoizmo. Viešpaties keliai nežinomi, o aš nebejoju, kad keliai vedą į išganymą. Žinoma jei tuo tiki
Tikiu, kad jie vienas kita vadino Mes.
O šioje temoje diskutuojama apie aš. Tik "aš" ir esu svarbiausias, tai tik man, o tai nieko ir neduoda, tai nieko ir negirdžiu. Tai narcizmas, kelias priešingas pirmam.

Dalia

D

99 įrašai

2012/01/31 18:04:29 18:04:29

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: "Išgirskit kas jums bandoma pasakyti."
Girdžiu Dalia.
Tikrai ne ši tema diskutuoti kodėl mirė Jūsų draugės vyras.
Bet labai linkęs tikėti, kad Dovana gauta iš meilės (Meilės) bet ne iš savanaudiškų paskatų. Ne iš egoizmo. Viešpaties keliai nežinomi, o aš nebejoju, kad keliai vedą į išganymą. Žinoma jei tuo tiki
Tikiu, kad jie vienas kita vadino Mes.
O šioje temoje diskutuojama apie aš. Tik "aš" ir esu svarbiausias, tai tik man, o tai nieko ir neduoda, tai nieko ir negirdžiu. Tai narcizmas, kelias priešingas pirmam.

Labai gražiai kalbat apie santykius ir šeimą..tikiuosi taip ir galvojat:) sėkmės:)

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/31 18:36:38 18:36:38

http://youtu.be/hCI_N31fokU

Paziurekit kokie vyrai vaikus darot blt degradai vapsie.

afroboy

A

6 įrašai

2012/01/31 19:58:20 19:58:20

siaubaas...

!!!

!

1 įrašai

2012/01/31 20:05:41 20:05:41

afroboy: siaubaas...

Aha,aš irgi sakau-siaubas. O ką jau kalbėti apie išprievartautas moteris,kurios nė negalvojo apie jokį sumautą vaiką..jis jai buvo primestas prievarta-ką apie tai pasakys didieji moralistai ir šeimos sergėtojai.? Padarykit sau į kelnes!!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/02/01 06:34:19 06:34:19

[url:16v4p3oi]http://www.youtube.com/watch?v=ch_IqysbkPQ[/url:16v4p3oi]

!!!:

Aha,aš irgi sakau-siaubas. O ką jau kalbėti apie išprievartautas moteris,kurios nė negalvojo apie jokį sumautą vaiką..jis jai buvo primestas prievarta-ką apie tai pasakys didieji moralistai ir šeimos sergėtojai.? Padarykit sau į kelnes!!

O ką sakyti. Verčiau patys pagalvokit kodėl taip nutinka?
Nuo pastojau tyčia iki Breivikio.
Patys palaikot, patys stebisi ...

lialia

L

3 įrašai

2012/02/01 10:40:39 10:40:39

Pastojau tyčia. O tai kaip dar galima pastot? Negi netyčia? Pastojimai ir turi būt tyčia,suplanuotai,o ne po eilinio pasidulkinimo pastot.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/01 17:20:56 17:20:56

Lialia: Pastojau tyčia. O tai kaip dar galima pastot? Negi netyčia? Pastojimai ir turi būt tyčia,suplanuotai,o ne po eilinio pasidulkinimo pastot.

CIA EINA KALBA APIE TAI, KAI VAIKAI PRADEDAMI NE IS MEILES IR NE SEIMOJE,O NUO BILE KO IR DEL TO,KAD JU MOTINAI TARNU SENATVEJE REIKIA

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/01 18:10:38 18:10:38

Svečias:
Lialia: Pastojau tyčia. O tai kaip dar galima pastot? Negi netyčia? Pastojimai ir turi būt tyčia,suplanuotai,o ne po eilinio pasidulkinimo pastot.

CIA EINA KALBA APIE TAI, KAI VAIKAI PRADEDAMI NE IS MEILES IR NE SEIMOJE,O NUO BILE KO IR DEL TO,KAD JU MOTINAI TARNU SENATVEJE REIKIA

O jei tėvui tarnų reikia tai geriau?

Jūs man paaiškinkite, ponai susituokusieji: kodėl, vedami kokių nesavanaudiškų motyvų, pradėjote savo vaikus? Va taip kaip čia kažkurioje temoje pasakė: va, konkreti moteriškė sako: vaiką pasidariau nes.. kitas vyriškis taip pat nes...
O po to jau svarstykime savanaudiški jie buvo ar nesavanaudiški.

Nes taip kaip dabar iš tuščio į kiaurą galima pripilstyti dar daugiau nei "kas moka už kavą".

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/01 19:17:08 19:17:08

Svečias:
Svečias:

O jei tėvui tarnų reikia tai geriau?

Jūs man paaiškinkite, ponai susituokusieji: kodėl, vedami kokių nesavanaudiškų motyvų, pradėjote savo vaikus? Va taip kaip čia kažkurioje temoje pasakė: va, konkreti moteriškė sako: vaiką pasidariau nes.. kitas vyriškis taip pat nes...
O po to jau svarstykime savanaudiški jie buvo ar nesavanaudiški.

Nes taip kaip dabar iš tuščio į kiaurą galima pripilstyti dar daugiau nei "kas moka už kavą".

Šimtu procentų pritariu. Retas turbūt pasakytų,kad vaikus gimdė tam,kad užaugtų dar vienas laisvas,laimingas žmogus,kuris bus artimas ir mylimas,o ne senatvėj paguoda. Tą terminą beje labai dažnai naudoja:))

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume