Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Pastojau tycia

Pastojau tycia

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/31 16:24:53 16:24:53

Svečias: Kur aš rašiau,kad nesu patyrusi meilės? Kur rašiau,kad man reikia mylimo žmogaus,bet aš nieko nedarau? Nedaryk savo išvadų,skaityk tik tai,kas parašyta:) Aš netgi nesu susijusi su šia tema tiesiogiai,tačiau mačiusi nemažai gyvenimo,kad galėčiau diskutuoti viena ar kita tema. Ir jokių kategoriškų pasisakymų tokiomis temomis negali būti,nes kiekvienas žmogus yra individualus ir tu niekada nebūsi jo vietoje ir juolabiau moters vietoje,kuri rengiasi gimdyti:) Ir kur mano komentaruose pyktis?:) gal ir tamsta išmok diskutuoti argumentuotai,o ne "sėdi ir nieko nedarai ir dar pyksti",nors nieko panašaus nebuvo minėta:)

Atrodytu šitame forume susirinko tokie kurie neskiria su kuo bendrauja.
Jei tai būtu pirmasis komentaras tai ir su išvadom susilaikyčiau.
Tikrai aš niekada nebūsiu moters vietoje. (tikiuosi) Bet tai visiškai nieko nereiškia, kad vyrams svetimos emocijos ir protas.
"nes kiekvienas žmogus yra individualus ir tu niekada nebūsi jo vietoje " vadovaujantis tokia kategoriška logika, reiktu išlaisvinti visus kalinius.
"išmok diskutuoti argumentuotai"
Ar argumentai ar pilstymas, vistiek negirdi.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/01/31 16:29:36 16:29:36

Dalia: Diskusijos apie nieką. Kaip gyveno skirtingi žmonės,su skirtingais požiūriais į gyvenimą,kaip gyveno vienišos mamos ir vieniši tėvai,kaip gyveno žmonės iki jūsų,taip gyvens ir po jūsų. Kvailos,tuščios kalbos vien tam,kad užmuštum laiką ir greičiausiai vienatvę-diskusijos bent internete juk irgi šiokia tokia "veikla":)
Tušti žmonės su dar tuštesniais pasisakymais. (Nepykit). Pažinkit žmones,pakeliaukit,tada kalbėkit. Pažįstu gydytoją,kuris užaugo vaikų namuose. Pažįstų mokslų daktarą,kuris kažkada vogė ir buvo puolęs. Pažįstu buvusį narkomaną ir alkoholiką,kuris šiandien yra savo firmos savininkas. Pažįstu moterį,kuri dėl skolų praradus būstą nepabijojo pradėti viską iš naujo ir dabar puikiai gyvena. Žmonės pasiekia,žmonės gyvena ir turi tai,apie ką svajojo,bet netikėjo patys savimi. Visokių tų žmonių būna. Vieniša motina,tai tik gėlytės. Gyvenime žmones pereina ir baisesnius išbandymus. O jūs čia apie du tėvus ir pilną šeimą diskutuojat ir dar bandot moralizuoti..ėch..

1. Visais laikais buvo ir bus visokiu zmoniu. Kiekvienam savo. Bet tai diskutuoti netrukdo. Kai ivairus poziuriai ir gyvenimai, dar net idomiau diskutuoti.

2. Ka Jus veikiate siose diskusijose? Ka uzmusinejate?

3. Man negeda savo kvailu kalbu. Zmogiska.

4. Kas yra pilnas zmogus? Kam apie tai spresti?

5. Pakeliavau. I valias.

6. Puikiai pazistu zmones. Siame gyvenime jie labiausiai mane ir domina.

7. Lenkiuosi pries zmones, kurie puole sugeba atsikelti.

8. Daznai nepilnavertiskumo kompleksas, nuoskauda tampa stimulu kopti aukstyn (cia teigiama kancios puse).

9. Zmones daug ko pasiekia ir daug ka turi. Bet svarbiausia, kad jaustusi laimingi.

10. Nepilna seima, mano galva, yra baisus isbandymas.

11. Savo poziurio issakymas nebutinai yra moralizavimas. As nenurodineju, kaip kam gyventi. O va Jus tai darote.

Dalia

D

99 įrašai

2012/01/31 16:37:25 16:37:25

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Dalia: Diskusijos apie nieką. Kaip gyveno skirtingi žmonės,su skirtingais požiūriais į gyvenimą,kaip gyveno vienišos mamos ir vieniši tėvai,kaip gyveno žmonės iki jūsų,taip gyvens ir po jūsų. Kvailos,tuščios kalbos vien tam,kad užmuštum laiką ir greičiausiai vienatvę-diskusijos bent internete juk irgi šiokia tokia "veikla":)
Tušti žmonės su dar tuštesniais pasisakymais. (Nepykit). Pažinkit žmones,pakeliaukit,tada kalbėkit. Pažįstu gydytoją,kuris užaugo vaikų namuose. Pažįstų mokslų daktarą,kuris kažkada vogė ir buvo puolęs. Pažįstu buvusį narkomaną ir alkoholiką,kuris šiandien yra savo firmos savininkas. Pažįstu moterį,kuri dėl skolų praradus būstą nepabijojo pradėti viską iš naujo ir dabar puikiai gyvena. Žmonės pasiekia,žmonės gyvena ir turi tai,apie ką svajojo,bet netikėjo patys savimi. Visokių tų žmonių būna. Vieniša motina,tai tik gėlytės. Gyvenime žmones pereina ir baisesnius išbandymus. O jūs čia apie du tėvus ir pilną šeimą diskutuojat ir dar bandot moralizuoti..ėch..

Taip ir aš tokių pažįstu.
Taip tai tai juk tuščia diskusija, nes mes pažįstame tuos kurie pajėgė atsikelti. Taip tai juk tuščia diskusija nes tie kurie nepajėgę išėjo ir jau jų niekas neprikels. O tie kurie neišėjo bet ir neatsitiesė tai kur jie dabar?
Taip juk tai tuščia diskusija, taip kaip sakė sena ragana apie naujus batus.
Ką mes čia buriam už mamas, (jei ji bus) kurių klaus vaikai apie tai kur jos tėvas.
Ir išties buriat. Net neklaususios vyrų ką jie mano apie BETKOKIOS moters apvaisinimą?! Kaip tie vyrai jausis, žinodami, kad jų vaikų mamos yra ....?
Taip kaip du sėjėjai skirtingas sėklas. Taip ir Jūsų Dalia komentaro prasmė, kuo giliau į šūdą tam, kad surastum Meilę.
Užduodat sau klausimą kam to vaiko aplamai reik? ką aš jam duosiu ir iš kur aš tai gausiu?

1. Sutinku su jūsų pasakymu,kad vyras bus apgautas ir galbūt netgi apvogtas,bet tik tuo atveju,jeigu jam NEBUS PASAKYTA. Nereikia pamiršti galimybės,jog moteris pasakys vyrui,kad nori jo vaiko,o jis nė negalvodamas "pasirašys",nes jam bus pasakyta,kad nieko iš jo nebus reikalaujama. Galimas variantas,ar ne? Tai galbūt nesąžininga,bet nereikia pamiršti atvejų,kai vyrukai be sąžinės graužaties palieka savo nėščias drauges ar netgi nuo jų pagimdžiusias moteris. Jas gintumėt taip pat? Tuomet puiku.

2. Kalbėti apie tai,kas geriau/blogiau vaikui yra praktiškai neįmanoma,nes vaikui gimus jo likimas gali kisti 110 procentų net ir tuo metu turint abu tėvus. (po mėnesio vienas iš tėvų žus).
    3.Aš jokiu būdu neskatinu vienišų motinų gimdymo-aš tik nemėgstu moralizuoti. Nes kaip jau minėjau,o kaip ir jūs sakot pažįstat žmonių,kurie į jokius rėmus netelpa. Lygiai taip pat gali gimti vaikas vienišai motinai ir užaugti kuo puikiausias žmogus. Nes juk ir vaikų namai pasirodo gali užauginti gydytoją.

Dalia

D

99 įrašai

2012/01/31 16:42:03 16:42:03

Lady-scorpio:

1. Visais laikais buvo ir bus visokiu zmoniu. Kiekvienam savo. Bet tai diskutuoti netrukdo. Kai ivairus poziuriai ir gyvenimai, dar net idomiau diskutuoti.
2. Ka Jus veikiate siose diskusijose? Ka uzmusinejate?
3. Man negeda savo kvailu kalbu. Zmogiska.
4. Kas yra pilnas zmogus? Kam apie tai spresti?
5. Pakeliavau. I valias.
6. Puikiai pazistu zmones. Siame gyvenime jie labiausiai mane ir domina.
7. Lenkiuosi pries zmones, kurie puole sugeba atsikelti.
8. Daznai nepilnavertiskumo kompleksas, nuoskauda tampa stimulu kopti aukstyn (cia teigiama kancios puse).
9. Zmones daug ko pasiekia ir daug ka turi. Bet svarbiausia, kad jaustusi laimingi.
10. Nepilna seima, mano galva, yra baisus isbandymas.
11. Savo poziurio issakymas nebutinai yra moralizavimas. As nenurodineju, kaip kam gyventi. O va Jus tai darote.

Sutinku,su tuo,ką pasakėt. Nereikia taikyti mano pasisakymo asmeniškai sau-aš pasisakiau abstrakčiai,paskaičiusi daugumą komentarų.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/31 17:07:50 17:07:50

Dalia: 2. Kalbėti apie tai,kas geriau/blogiau vaikui yra praktiškai neįmanoma,nes vaikui gimus jo likimas gali kisti 110 procentų net ir tuo metu turint abu tėvus. (po mėnesio vienas iš tėvų žus).
3.Aš jokiu būdu neskatinu vienišų motinų gimdymo-aš tik nemėgstu moralizuoti. Nes kaip jau minėjau,o kaip ir jūs sakot pažįstat žmonių,kurie į jokius rėmus netelpa. Lygiai taip pat gali gimti vaikas vienišai motinai ir užaugti kuo puikiausias žmogus. Nes juk ir vaikų namai pasirodo gali užauginti gydytoją.

Oi Dalia. Galėčiau veltis į detales.
Tačiau.
Visai ką tik buvau kaltinamas fantazijos trūkumu. Aš pabandysiu.
Įsivaizduok aš tau prikabinu makaronų. Užstatau. Tepu slides.
Dabar gali įsivaizduoti, kad aš miriau, o vaikas užaugęs bus daktaras.
Nu tai legalu ar ne? tai kuris čia tuščias?

cia tas draugas kuri neturi pinigeliu paskambinti

C

2 įrašai

2012/01/31 17:18:59 17:18:59

Dalia:
1. nes jam bus pasakyta,kad nieko iš jo nebus reikalaujama. Galimas variantas,ar ne?

Bet koks pasirašys ant bet kokios ir penkių penkių procentu tikslumu gausis žmogus kuris suklupęs atsities. Likusiais procentais bus betkas.
Tas kuris vertina šeimą NEPASIRAŠYS. Tas vyras kuris gerbia kita žmogų NEPASIRAŠYS.

Dalia

D

99 įrašai

2012/01/31 17:31:48 17:31:48

Dalia: 2. Kalbėti apie tai,kas geriau/blogiau vaikui yra praktiškai neįmanoma,nes vaikui gimus jo likimas gali kisti 110 procentų net ir tuo metu turint abu tėvus. (po mėnesio vienas iš tėvų žus).

Tačiau.

Niekas niekam kabinti makaronų neprivalo. Tai,ką paminėjau, tik VIENAS iš variantų,bet nereiškia,kad tinkamiausias. Tiesiog jis galimas.
Mano draugė liko našlė 9 mėnesį nėščia. Kas jos vaiko klausė ar jis nori gimti be tėčio? (Čia pasak kai kurių apie "klausimą kas vaikui geriausia".) Ką tokiu atveju patartumėt daryti? Vaiką šimtu procentų augins motina be tėvo. Išgirskit kas jums bandoma pasakyti.

Dalia

D

99 įrašai

2012/01/31 17:37:09 17:37:09

cia tas draugas kuri neturi pinigeliu paskambinti:
Dalia:
1. nes jam bus pasakyta,kad nieko iš jo nebus reikalaujama. Galimas variantas,ar ne?

Bet koks pasirašys ant bet kokios ir penkių penkių procentu tikslumu gausis žmogus kuris suklupęs atsities. Likusiais procentais bus betkas.
Tas kuris vertina šeimą NEPASIRAŠYS. Tas vyras kuris gerbia kita žmogų NEPASIRAŠYS.

Sutinku.

sena ragana

S

44 įrašai

2012/01/31 17:42:12 17:42:12

Dalia:

Tačiau.

Niekas niekam kabinti makaronų neprivalo. Tai,ką paminėjau, tik VIENAS iš variantų,bet nereiškia,kad tinkamiausias. Tiesiog jis galimas.
Mano draugė liko našlė 9 mėnesį nėščia. Kas jos vaiko klausė ar jis nori gimti be tėčio? (Čia pasak kai kurių apie "klausimą kas vaikui geriausia".) Ką tokiu atveju patartumėt daryti? Vaiką šimtu procentų augins motina be tėvo. Išgirskit kas jums bandoma pasakyti.

Vienas dalykas yra likimo ironija - kai atsitinka nelaimė ir pan., ir tas vaikas netenka tėčio ir visai kas kita, kai sąmoningai nuo pat pradžių vaikui pati motina nulemia va tokią dalią.
Pagaliau tai yra visai skirtingo mąstymo moterys ir tai be abejonės atsiliepia jų vaikams.

Dalia

D

99 įrašai

2012/01/31 17:52:22 17:52:22

Vienas dalykas yra likimo ironija - kai atsitinka nelaimė ir pan., ir tas vaikas netenka tėčio ir visai kas kita, kai sąmoningai nuo pat pradžių vaikui pati motina nulemia va tokią dalią.
Pagaliau tai yra visai skirtingo mąstymo moterys ir tai be abejonės atsiliepia jų vaikams.[/quote]

Galbūt..kategoriškai nieko neteigiu..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume