Lady-scorpio: Dalia: Diskusijos apie nieką. Kaip gyveno skirtingi žmonės,su skirtingais požiūriais į gyvenimą,kaip gyveno vienišos mamos ir vieniši tėvai,kaip gyveno žmonės iki jūsų,taip gyvens ir po jūsų. Kvailos,tuščios kalbos vien tam,kad užmuštum laiką ir greičiausiai vienatvę-diskusijos bent internete juk irgi šiokia tokia "veikla":)
Tušti žmonės su dar tuštesniais pasisakymais. (Nepykit). Pažinkit žmones,pakeliaukit,tada kalbėkit. Pažįstu gydytoją,kuris užaugo vaikų namuose. Pažįstų mokslų daktarą,kuris kažkada vogė ir buvo puolęs. Pažįstu buvusį narkomaną ir alkoholiką,kuris šiandien yra savo firmos savininkas. Pažįstu moterį,kuri dėl skolų praradus būstą nepabijojo pradėti viską iš naujo ir dabar puikiai gyvena. Žmonės pasiekia,žmonės gyvena ir turi tai,apie ką svajojo,bet netikėjo patys savimi. Visokių tų žmonių būna. Vieniša motina,tai tik gėlytės. Gyvenime žmones pereina ir baisesnius išbandymus. O jūs čia apie du tėvus ir pilną šeimą diskutuojat ir dar bandot moralizuoti..ėch..
1. Visais laikais buvo ir bus visokiu zmoniu. Kiekvienam savo. Bet tai diskutuoti netrukdo. Kai ivairus poziuriai ir gyvenimai, dar net idomiau diskutuoti.
2. Ka Jus veikiate siose diskusijose? Ka uzmusinejate?
3. Man negeda savo kvailu kalbu. Zmogiska.
4. Kas yra pilnas zmogus? Kam apie tai spresti?
5. Pakeliavau. I valias.
6. Puikiai pazistu zmones. Siame gyvenime jie labiausiai mane ir domina.
7. Lenkiuosi pries zmones, kurie puole sugeba atsikelti.
8. Daznai nepilnavertiskumo kompleksas, nuoskauda tampa stimulu kopti aukstyn (cia teigiama kancios puse).
9. Zmones daug ko pasiekia ir daug ka turi. Bet svarbiausia, kad jaustusi laimingi.
10. Nepilna seima, mano galva, yra baisus isbandymas.
11. Savo poziurio issakymas nebutinai yra moralizavimas. As nenurodineju, kaip kam gyventi. O va Jus tai darote.
Sutinku,su tuo,ką pasakėt. Nereikia taikyti mano pasisakymo asmeniškai sau-aš pasisakiau abstrakčiai,paskaičiusi daugumą komentarų.