2012/01/30 10:14:13 10:14:13
čia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Svečias: Man 35. Vaikų neturiu, vyro, draugo neturiu ir imu galvoti, kad gal neturėsiu.
ir ką gi man daryti? Aš pati nežinau.
Ėmiau galvoti, akd gal tikria nuo mano draugo netyčiukas būtų faina, tikrai pasilikčiau jį neabejodama. Bet vistik netyčiukai - nebūna iš netyčių ir svarbūs gyvenime klausimai nesisprendžia netyčia..
Ir supratau, kad draugas nenori su manimi ateities.. Išsiskyrėm...
Velnias, kaip nenorėčiau netyčiuko nuo atsitiktinio vyro, nes reikėtų lbai ilgai ir skausmingai spręsti ką darytčiau ir nežinau ką nuspręsčiau. O kai buvo draugas niekada nekilo abejonės ką daryčiau su jo netyčiuku...
Štai taip
O moralas?
Eikite jūs visi švilpti su savo teorijomis. Apie tyčiukus ir netyčiukus, ištekėjusias ir išsiskyrusias ir niekada netekėjusias senmerges.. ir visas kitas etiketes. Ne jums mano gyvenimą gyventi ir ne jums mano sprendimus daryti.
briedas eilinis. Todėl ir nera nei "tyciuku" nei "netyciuku". Todėl, kad tik apie save ir ne toliau...
Draugeli, prieš moralizuodamas pasakyk - o kur tavo vaikai?
2012/01/30 12:15:07 12:15:07
Svečias: Sena ragana: Svečias: Man 35.
Ėmiau galvoti, akd gal tikria nuo mano draugo netyčiukas būtų faina, tikrai pasilikčiau jį neabejodama.
Taip skamba, kaip maždaug - nusipirksiu batus, pasimatuosiu namie ir jei tiks, pasiliksiu sau neabejodama...
Vaikas pasiliekamas sau neabejojant...?
O tai kokiu atveju vaikas nepasiliekamas sau? Tada, turbūt, sunaikinamas ar atiduodamas kam nors?
Daugiau komentarai kaip ir nereikalingi...
Komerntaras buvo aiškus - gyvenk tu savo gyvenimą ir džiaukis, kad tau tokių išbandymų neteko, o ne moralizuok ir svarstyk.
Tu turi vaikų? Jie auga gražioje darnioje šeimoje? Valio.
būtent. o išsiskyrus, kai vaikai auga nepilnoj šeimoj? kokią teisę tada turėjot skirtis, kad vaikai poto augtų nepilnoj šeimoj??? visada prieš moralizuojant, pabandykit realiai save įsivaizduot kito žmogaus vietoje, ką pati darytum kai tau būtų 37-39m. ir dar neturėtum vaikų?
2012/01/30 12:31:52 12:31:52
Svečias: Nu jo, visi vyrai pritaria, nes jiems augint nereikia ir aplamai jiems nusisikt,kaip ten tas vaikas augs. O augs jis kaip koks benkartas.Mama aiskins,kad svarbiausia gyvenime graziai atrodyti, kas yra dietos ir kokie visi vyrai kiaules.O paskui tas vaikas karstligiskai ieskos bet kokios antros puses, kad jam nebutu taip blogai,kaip jo mamai. Kvailos jus moterys.Visu pirma atsakykit sau i klausima kam jums tas vaikas. Ar tikrai ne vandens stiklinei paduot mirties valanda??? Ir dar neuzmirskit,kad su vaiku jusu daugiau joks vyras nepaims.
Koks tavo supistas reikalas,kaip kas augs,prietranka nedapisitu serganti? Žiūrėk savo sušikto gyvenimo,o ne sirk svetimom ligom,ligone proto.
Cia tas draugas kuris gyvenime tau nepaskambins
C
1 įrašai
2012/01/30 15:28:13 15:28:13
Svečias:
Galit tai vadinti moralizavimu jei taip patinka.
Mano vaikai ten kur ir dera siuo laiku jiems buti.
Nenukrypkit nuo temos, diskutuokit pagal nuomones bet ne sunis karkit.
2012/01/30 16:28:24 16:28:24
Svečias: Svečias: Nu jo, visi vyrai pritaria, nes jiems augint nereikia ir aplamai jiems nusisikt,kaip ten tas vaikas augs. O augs jis kaip koks benkartas.Mama aiskins,kad svarbiausia gyvenime graziai atrodyti, kas yra dietos ir kokie visi vyrai kiaules.O paskui tas vaikas karstligiskai ieskos bet kokios antros puses, kad jam nebutu taip blogai,kaip jo mamai. Kvailos jus moterys.Visu pirma atsakykit sau i klausima kam jums tas vaikas. Ar tikrai ne vandens stiklinei paduot mirties valanda??? Ir dar neuzmirskit,kad su vaiku jusu daugiau joks vyras nepaims.
Koks tavo supistas reikalas,kaip kas augs,prietranka nedapisitu serganti? Žiūrėk savo sušikto gyvenimo,o ne sirk svetimom ligom,ligone proto.
Oho Va ir pavyzdys,kokio lygio yra moterys, besiruošiančios vienos gimdyti ir auginti vaikus. Norėčiau pastebėti, kad vaikus auginti yra sunkus darbas, reikalaujantis daug jėgų, ištvermės ir savitvardos, o čia, akivaizdu, jos nėra nė už kapeiką. Drįstu prognozuoti, kad, oi nebus lengva ir Jums, ir Jūsų vaikeliui...
2012/01/30 16:45:32 16:45:32
Sena ragana: Svečias: Svečias: Nu jo, visi vyrai pritaria, nes jiems augint nereikia ir aplamai jiems nusisikt,kaip ten tas vaikas augs. O augs jis kaip koks benkartas.Mama aiskins,kad svarbiausia gyvenime graziai atrodyti, kas yra dietos ir kokie visi vyrai kiaules.O paskui tas vaikas karstligiskai ieskos bet kokios antros puses, kad jam nebutu taip blogai,kaip jo mamai. Kvailos jus moterys.Visu pirma atsakykit sau i klausima kam jums tas vaikas. Ar tikrai ne vandens stiklinei paduot mirties valanda??? Ir dar neuzmirskit,kad su vaiku jusu daugiau joks vyras nepaims.
Oho Va ir pavyzdys,kokio lygio yra moterys, besiruošiančios vienos gimdyti ir auginti vaikus. Norėčiau pastebėti, kad vaikus auginti yra sunkus darbas, reikalaujantis daug jėgų, ištvermės ir savitvardos, o čia, akivaizdu, jos nėra nė už kapeiką. Drįstu prognozuoti, kad, oi nebus lengva ir Jums, ir Jūsų vaikeliui...
Nepisk proto,kas tau sakė,kad aš ruošiuos kada jų turėt? Nežadu gadintis figūros dėl kažkokio klykiančio ir bezdančio karkalo. Pasilaikyk savo prognozes sau
2012/01/30 18:38:07 18:38:07
Cia tas draugas kuris gyvenime tau nepaskambins: Svečias:
Galit tai vadinti moralizavimu jei taip patinka.
Mano vaikai ten kur ir dera siuo laiku jiems buti.
Nenukrypkit nuo temos, diskutuokit pagal nuomones bet ne sunis karkit.
O čia pagal nuomones ir diskutuojam - tu knisinėjiesi prie kiekvieno pasakyti žodelio, kad tik įskaitytum, kad moterys egoistės ir barakudos ir dar nori ir gali pasirūpointi savo vaikeliu pačios (o siaubas koks egoizmas!!!)
Jei moterys klausytų ir pastotų tik tada, kai vyrai to nori - tai manau ties pirmąja bezdžione išlipusia iš medžio žmonija ir būtų pasibaigusi. Visais laikais moterys augino vaikus, išlaikė namus, ko vyrai kariavo ar kūrė civilizacijas, rašė kai kieno taip mėgstamą cituoti šventą raštą. Ir ką? žmonija nuo to nei geresnė, nei blogesnė netapo.
O čia moteris tiesiog, gal tiesesnė, nemoka manipuliuoti vyru, o gal ir tiesiog - nenori.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2012/01/30 19:50:18 19:50:18
Svečias:
Jei moterys klausytų ir pastotų tik tada, kai vyrai to nori -
kai vejas galvoje net neklausi is kur juos atpute.
Reiskiu labai didele nepagarba, bet ir laibai gilia uzuojauta. Neturiu laiko narcizams. Neturiu laiko tau.
Kai noresi pasiguosti, prieik, as tau parodysiu kur gyvena Meile.
2012/01/31 07:23:18 07:23:18
Cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Svečias:
Jei moterys klausytų ir pastotų tik tada, kai vyrai to nori -
kai vejas galvoje net neklausi is kur juos atpute.
Reiskiu labai didele nepagarba, bet ir laibai gilia uzuojauta. Neturiu laiko narcizams. Neturiu laiko tau.
Kai noresi pasiguosti, prieik, as tau parodysiu kur gyvena Meile.
O aš tau galiu parodyti,kur gyvena sveikas protas prie ko čia ta meilė dabar? Jei yra meilė ir mylima antra pusė,tai moterys vienos negimdo,o gimdo šeimoje,būtent todėl ir ryžtamasi auginti vaiką vienai,kad jokios meilės nėra ir jau vargiai bėra laiko jos laukti. Taip kad truputį mąstyk,o ne seilėkis ne vietoj ir ne laiku.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2012/01/31 08:34:29 08:34:29
Gerai, gerai pasakysiu taip kaip tu nori girdeti. Zmones be meiles tai multifunkciniai daiktai norams tenkinti.
Ir, kad teigi jog meiles nera, koks baisus tuomet bus gyvenimas. Tiesa sakant is komentaru matosi.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume