Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → kiek sansu kad vaikas galetu atitekti tevui

kiek sansu kad vaikas galetu atitekti tevui

Patricia19COOK

P

1 įrašai

2010/08/10 08:47:58 08:47:58

If you're in the corner and have got no money to move out from that point, you will require to take the personal loans. Just because it would aid you unquestionably. I take term loan every single year and feel OK because of it.

maripossa25

M

6 įrašai

2010/10/13 07:59:13 07:59:13

Kai pradedam kalbeti apie vaikus,visada kyla daug audru. Papasakosiu savo istorija.
Viena buvau 9men.,viena gimdziau,viena auginau suneli metus laiko,buvo visko,ir operaciju (vaikui) ir ligu. Lygiai po metu atsiranda jo tevas ir pareiskia,kad jis vaiko tevas,jis nori matytis su vaiku,bet... nesneka apie pinigus,mat vaikas gali buti sotus tik matydamas teva. Nezinojot? Po to prasideda gazdinimai,as is taves ji atimsiu per teismus.
As teismu nebijau,tegu... DNR tyrima daro,advokata samdosi,i teisma eina. Zinau tik tiek,kad uz viska jam teks pakloti nedidele suma pinigeliu.
As esu rami,vaikas visada bus su manimi (kol uzaugs).

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/13 09:00:50 09:00:50

Ania būtent kol užaugs, o kas bus kai užaugs ,karoče melo trumpos kojos jai ką, jis paklaus kur jo tėvas. Taigi per teliką rodo ta laida vis tiek susiranda ir tiesa išaiškėja.

Monika

M

29 įrašai

2010/10/13 09:31:18 09:31:18

Zygfrid:
smaliziusss: bet po skyrybu dazniau vaikas atitenka motinai, o kuo prastesni vyrai kurie ta paty gali duoti vaikui kaip ir mamos?

Po skirybu vaikas atitenka motinai, nes vyrai nusiplauna rankas ir numeta vaika motinai. Vyrai gali duoti vaikui viska, bet tikriausiai nenori.

Zygrid, tu nepakartojamas, duok e-mail'ą greit, noriu susipažinti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/13 09:34:02 09:34:02

maripossa25: Kai pradedam kalbeti apie vaikus,visada kyla daug audru. Papasakosiu savo istorija.
Viena buvau 9men.,viena gimdziau,viena auginau suneli metus laiko,buvo visko,ir operaciju (vaikui) ir ligu. Lygiai po metu atsiranda jo tevas ir pareiskia,kad jis vaiko tevas,jis nori matytis su vaiku,bet... nesneka apie pinigus,mat vaikas gali buti sotus tik matydamas teva. Nezinojot? Po to prasideda gazdinimai,as is taves ji atimsiu per teismus.
As teismu nebijau,tegu... DNR tyrima daro,advokata samdosi,i teisma eina. Zinau tik tiek,kad uz viska jam teks pakloti nedidele suma pinigeliu.
As esu rami,vaikas visada bus su manimi (kol uzaugs).

Vo kai užaugs, karočė, duos močiai į snukį.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/10/13 18:01:11 18:01:11

Perskaičiau visą diskusiją. Kiek čia buvo deklaruojančių, kad vaikas ne daiktas. Keista. Nes nė viename pasisakyme nepamačiau nė užuominos apie tai, kad reikia atsižvelgti į vaiko norus. Nuo 12 metų vaikai patys gali nuspręsti, su kuo nori gyventi po skyrybų. Į jaunesnių vaikų norą taip pat atsižvelgiama. Vaikas pasilieka su tuo, kurį myli ir su kuriuos jaučia didesnį ryšį. Aišku, nepaklausi to kūdikio, bet kūdikiui paprastai mamos labiau reikia negu tėčio, todėl natūralu, kad jei mama normali, teismai dažniau gyvenamą vietą paskiria su mama.
Meilė ir prisirišimas svarbiau negu Oksfordai ir pinigai. Tuo labiau, kad kitas sutuoktinis turi prisidėti prie išlaikymo.
Mano vaikams, kai skyriausi jau buvo virš 12, ir jie be jokių abejonių pasirinko gyventi su mama. Būtų kuris nors pasirinkęs kitaip, nors ir skaudama širdimi, būčiau sutikusi. Vaikas dažniausiai jaučia, kur jam geriau.
Liūdina tik dabar daug atsirandančių atvejų, kai tėvai specialiai nuteikinėja ir papirkinėja vaikus...dažniausiai daro tai dėl to, kad skyrybų atveju, gautų didesnę turto dalį.

aurimrut

A

2 įrašai

2010/10/29 11:15:16 11:15:16

Sveiki,nezinau man po skyrybu net nekilo klausimas pas ka vaikas bus zinoma kad su mama,nesuprantu tu motinu kurios atsisako savo vaiko.Rupintis vaikais visada gali abu ,syrybos ne priezastis atsisakyti vaiko,ir juo nesirupinti .manau kad mama gali geriau pasirupinti vaiku nes vyrai daugiau rupinasi materialinia puse o vaikui reikia ne tik jos bet ir silumos kuria gali suteikti mylinti mama.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/29 11:35:30 11:35:30

Man atrodo kad konstitucijoj parasyta kad vyrų ir moterų teisės lygios tai jeigu priteisiamas vaikas vien dėl to kad tai mama tai aiskiausias lyciu lygybės teisių pažeidimas.ir kas cia per rasytojai nusprendzia su kuo geriau tai gal užsivilkit teisėjo mantijas!

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/29 12:27:21 12:27:21

baik cia rekauti.pirm savo bent viena vaika isitaisyk ,o tik paskui kt.mokyk ,kas tu cia Jankauskaite?

Svečias

S

689 įrašai

2011/01/16 09:36:27 09:36:27

Sveiki. Vat daug kas mini, kad jei skyrybos del moters neistikimybes vyko, tai vat stengtus vaika tevui prisiteist, jei tevas neistikimas buvo, tai motinai vaikas.
Bet sakykit, kuo santykiai tarp vyro ir zmonos susije su vaiko auklejimu ir auginimu? Ar tai ne vyro ambicijos? ,,ji daves su kitu (ir vyras savy priezasciu tam neiesko), tai atimsiu vaika"...
Bloga/blogas zmona/vyras tai nereiskia bloga/blogas mama/tevas...

Antras dalykas. Jei tevelis del ambiciju neleidzia isvezt vaiko i uzsieni gyvent (sakykim moteris kuria nauja seima, isteka, susilaukia vaiko su antru vyru, vaikai kartu auga, nori isvaziuot i uzsieni, isikurineja), galima kreiptis i teisma, kad leistu tai padaryt, tiesiog pakeistu gyv vieta. o jei gyv vieta nenurodyta konkreciai, o tik kad su mama, tai isvis - kur gyvena mama, ten ir vaikas. ar amerikoj ar afrikoj ar lietuvoj...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume