Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → kiek sansu kad vaikas galetu atitekti tevui

kiek sansu kad vaikas galetu atitekti tevui

_Vika_

_

42 įrašai

2009/02/13 10:48:35 10:48:35

Visiskai pritariu. Viskas priklauso nuo zmogaus, jo auklejimo, charakterio ir nusistatymo. Kitam, vyrui, ar moteriai, svetimas vaikas visada bus svetimas ir jokia meile nekvepes (o dar gal ir blogiau- bus suvokiamas kaip meiles ir demesio konkurentas, bei palikimo ar kaip galimybe buvusiai zmonai/vyrui gryzti).

evita: Blogai manai

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/02/13 17:17:13 17:17:13

ArunasKLP: Jums jau pakankamai metu, o dar nesuprantat kad vaikui reikalingi abu tevai ir kad tik taip jam geriausia. Ir kad materialines salygos eina antroje vietoje.As juk neturiu vaiku ir sitoje temoje kalbu visiskai teoriskai matydamas situacijas musu visuomeneje, o jau sulaukiau visokeriopo pasmerkimo. Gi akivaizdu kad nemazai moteru smegenys sukasi i viena puse "vaikas turi buti su manimi t.y. su motina kas benutiktu".
Tamsta labai drasi kalbeti kai vaiku neturi, as paziureciau, kaip atiduotumei savo vieninteli vaika gyvenimui i uzsieni be jokios galimybes ji matyti. Sienom liptum ir nuo stogo nusoktum.

Na nieko... dar pora uzsienieciu kurie grazins Lietuviu motinu vaikus gyvenimui i uzsieni ir mastymas po truputi keisis. Suprasite seno kirpimo moteriskes, kad tevas turi ne ka ne silpnesnius jausmus vaikams nei motina.

Jus klausete, kas man suteike teise nurodineti kurioje salyje turi gyventi mano vaikas ir ar galima jam gyventi uzsienyje. Sia teise man suteikia lietuvos istatymai ir tarptautines konvencijos. Jus prisiminkite I.Rinau klausima. Vaikas turi buti grazintas i sali kurios pilietis jis yra ir is kurios be vieno is tevu sutikimo buvo isveztas, kitu atveju tai skaitoma pagrobimu.

Si klausima uzdarau, o to tai tampa kvailas gincas. Uzduodi zmogui tiesu klausima o jis issisukineja ir ver savo dainuoja...

afigiennas sugebejimas nesuprasti (t.y. nenoreti suprasti) kas sakoma, matyti tik tai ka pats nori matyti ir dar apkaltinti, kad kiti ishsisukineja.
Plojam atsistoja ....

alicijute

A

149 įrašai

2009/02/13 18:22:03 18:22:03

afigiennas sugebejimas nesuprasti (t.y. nenoreti suprasti) kas sakoma, matyti tik tai ka pats nori matyti ir dar apkaltinti, kad kiti ishsisukineja.
Plojam atsistoja ....[/quote]

pritariu AK ir nepriimkite nieko asmenishkai, tiesiog reikai dziaugtis kad gyvenime toks zmogus nepasitaike...ramybes neturetum net po skyrybu iki gyvenimo pabaigos...nei atostogu su vaiku i uzsieni nei ka nes vaidentusi visur...santazas maziausiai 18 metu...
kaip sakoma baznycioje - duok kvailiui kelia ir 100 dienu atlaidu gausi..
be to yra vyru tipas kuris plesisis iki paskutiniuju kaip turgaus boba del cento...
vardais neminesime...
taigi nusprendziau su tam tikrais tipais net neprasideti, nes saves negerbimas...

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/13 18:28:25 18:28:25

Klausimas liko tas pats:

"modeliuojame gyvenamiska situacija. Jusu ex vyras gerai uzdirba o jus va auginote 3 metus vaikuti namie, atsidavete jam ir todel nejote i darba.
Vyksta skyrybos, vyras kaip turintis busta ir darba gauna globos teises. Vyras nori su Jusu bendru vaiku persikelti gyventi i uzsieni ir praso Jusu sutikimo."

1. Taip sutikciau nes ten vaikui bus geriau ir susitaikyciau su tuo kad negalesiu vaiko lankyti tiek laiko kiek noriu

2. Ne nesutikciau, bet tuomet kodel?

Pasirinkite viena atsakymo varianta.

IngaSmilga

I

35 įrašai

2009/02/13 19:40:59 19:40:59

2 variantas
Ne nesutikciau kad mano vaikutis gyventu uzsienyje. Ir nenoriu sau meluoti kad ir kaip linkeciau gero savo vaikui tikrai netikiu kad jam bus geriau be mamos ar tevo. Galite vadinti mane egoiste.... manau sakantys jog lengvai issiskirs su savo vaiku tiek vyrai tiek moterys arba visai ju nemyli arba tiesiog meluoja sau. Ne tiek mes daug vaikuciu turime per gyvenima kad nebuti "egoistais". Suprantu ir gerbiu vyrus kurie myli savo vaikus ir kovoja del ju. Tokiu mazuma... Mano mama issiskyre su tevu ir neleido jam su manimi matytis, o as juos abu mylejau. Patevis man buvo slykstus, nepriemiau jo. Slapta susitikinejau su tevu.

_Vika_

_

42 įrašai

2009/02/20 09:45:05 09:45:05

Inga, jei pvz tu kokius 10m neskirtum vaikui demesio, "nesikistum i auklejima", jis tau butu kaip darzove, su kuria bovyjasi tavo sutuoktinis, tai.. nesakyk, kad skyrybu metu staiga pabus motinystes/tevystes instinktai, kazkokia meile ir reksi visa gerkle, kad esi to vaiko tevas (del biologines tevystes cia niekas nesigincija), draskysies del teisiu i ji, kovosi, kad jis gyventu su tavim, o ne su sutuoktiniu ir t.t. Manau, del 10m "idirbio" reiketu susimastyti ir na jei ne pameluoti sau, tai bent pamatyti tiesa- antroji puse rupinasi ir myli ji labiau ir ji tikrai reikalingesne ir svarbesne vaikui, nei "darzoves islaikytojas" Niekas nepraso atsisakyti vaiku apskritai, bet.. objektyviai ivertinti situacija, savo ambicijas ir vaiko poreikius. Ir tik nereikia dangstyti savo pamintas ambicijas suksniais "vaikui reikia abieju tevu". Reikia. Bet ju reikia pastoviai, visada ir iki skyrybu, o ne tik po ju

Tiesa, neigi pati save. Pagal tavo istorija panasu, kad tavo motina buvo tokia pat egoiste, uzdraudusi tevui matytis su dukra Ir kaip savo vaikisku kailiu tas mamos "egoizmas"? Ar tikrai tokiu reiketu daugiau? O gal vertetu pasakyti- teveliai, nebukit egoistais, pabukit vaikais- ar tikrai to norit savo vaikams?

IngaSmilga: 2 variantas
Ne nesutikciau kad mano vaikutis gyventu uzsienyje. Ir nenoriu sau meluoti kad ir kaip linkeciau gero savo vaikui tikrai netikiu kad jam bus geriau be mamos ar tevo. Galite vadinti mane egoiste.... manau sakantys jog lengvai issiskirs su savo vaiku tiek vyrai tiek moterys arba visai ju nemyli arba tiesiog meluoja sau. Ne tiek mes daug vaikuciu turime per gyvenima kad nebuti "egoistais". Suprantu ir gerbiu vyrus kurie myli savo vaikus ir kovoja del ju. Tokiu mazuma... Mano mama issiskyre su tevu ir neleido jam su manimi matytis, o as juos abu mylejau. Patevis man buvo slykstus, nepriemiau jo. Slapta susitikinejau su tevu.

Raaa

R

574 įrašai

2009/02/20 12:17:46 12:17:46

ArunasKLP: Jei gerai pamenu statistika tai per skyrybas 1 karta is 10 vaiko globa priskiriama vyrui nes jis to praso. Pritariu zgifrydui... vyrai tiesiog nusiplauna. Nors neskubeciau ju teisti... tarkime jei man zmona butu neistikima ir del to ivyktu skyrybos tai as noreciau globoti vaikus. Jei skyrybos butu del mano kaltes... lai sia laime dziaugiasi zmona.

O tai kas kaltas, kad žmona buvo neištikima? Ką tuo metu veikei? Teliką spoksojai ir geiminai? Idealios sąlygos vaikams augti

Edvardas1

E

16 įrašai

2009/06/02 19:43:08 19:43:08

Labai baisu ir graudu skaityt moteriskus pasisakymus.... Praejot skyrybas, zinot, kiek vyrai turi sansu, t.y. neturi Vaiko tevas tik alimentams reikalingas, jo net nuomones nereikia klausti isvezant vaika i kita sali nuo tevo, seneliu, draugu ir tai vadinat rupinimusi vaiko gerove? O ar tikrai vaikui geriau su jumis? ar tikrai? labai daug motinu vaikus myli maziau nei tevas, bet suveikia finansiniai dalykai ir principai, visuomenes nuomone, kaip cia dabar motina vaika atiduos tevui augint...
Citata is kazkur:
"Šeimoje vyras ir žmona turi lygias teises. Ypač žmona."

berija

B

1 įrašai

2010/02/05 12:33:54 12:33:54

nu , as ir perziurejau , jusu komentarus , yra , visokiu noumoniu . BET pagalvokit patys , jei jusu vaika noretu kazkas ishsivezt , ka patys darytumet ? vaikas turi matyt abu tevus . Ir jam nieks ju nepakeis . o, kas mano , kad geriau vaikui svetimoi shaly su kokiu nors pateviu bagotu gyvent ... Ka jus paskui pasakysit , vaikui , kada jis paklaus kur mano tete , ar mama ? ir ka jus jam atsakysit ? jis nesupras , kodel jam neleido matyt vieno ish tevu ; tai , geriau yra susitart taikiai , kad bent koki savaitgali per du galetu matyt vaika tetis , ar mama

Raguolis

R

14 įrašai

2010/03/17 20:17:46 20:17:46

is savo patirties galiu pasakyt, kad jeigu mpotyvai svarus, ir yra pagrindas, kad vaiko teises g.b. pazeistos, teismas nustato vaiko vieta su tevu o is mamytes alimentukus nukerpa . Be abejo, vien norais tesmai nesivadovauja.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume