Įsivaizduoju, kaip jums sunku turėtų būti gyventi taip apie viską galvojant.
jis yra nelaimingas gyvenimo nuskriaustas zmogus... galime padeti sunesdami aukas gydymui.
Pigmaleonai, o kas yra bunga-bunga?
ieva
2011/10/22 09:16:05 09:16:05
jis yra nelaimingas gyvenimo nuskriaustas zmogus... galime padeti sunesdami aukas gydymui.
Pigmaleonai, o kas yra bunga-bunga?
Pigmaleonas
2011/10/22 10:00:57 10:00:57
Įsivaizduoju, kaip jums sunku turėtų būti gyventi taip apie viską galvojant.[/quote]
Pigmaleonai, o kas yra bunga-bunga?[/quote]
Nepagailėk sidabrinių - užsakyk mišias už mano dūšią - ir pačiam ar pačiai palengvės, nebeliks rūpesčio Pigmaleonu, kad jis toks nuskriaustas gyvenimo. Žiūrėk tik per daug savęs nenusiskriausk, o tai tapsi tokia nelaiminga ar nelaimingu kaip jūsų fantomas.
ieva
2011/10/22 10:09:35 10:09:35
Bunga Bunga is the Young Girls Sex Parties for rich men hosted by ministers and parliamentarians.
ieva
2011/10/22 10:39:45 10:39:45
[color=#008000:3aqb8w3a][color=#004080]
Pigmaleonai, o kas yra bunga-bunga?[/quote]
Nepagailėk sidabrinių - užsakyk mišias už mano dūšią - ir pačiam ar pačiai palengvės, nebeliks rūpesčio Pigmaleonu, kad jis toks nuskriaustas gyvenimo. Žiūrėk tik per daug savęs nenusiskriausk, o tai tapsi tokia nelaiminga ar nelaimingu kaip jūsų fantomas. [/quote][/color:3aqb8w3a][/color]
Rūpestis ne Pigmaleonu, o tiesiog mintis apie tai, kaip sunku būti nuolat su juodais akiniais. Beje, gera mintis -užpirkti mišias už visus pesimistus.
O dėl fantomo. Juk svečias gali būti labai realus žmogus, su tvirta nuomone ir įsitikinimais, bet gali tiesiog nenorėti viso to asmeniškai deklaruoti per internetą visam pasauliui. Nes tokia deklaracija rodo žmogaus polinkį į narcizimą ir net kažkiek į eksibicionizmą. Tuo labiau, kad dažnokai parodoma tik ta dalis, kuri norima parodyti, arba ji net išgalvojama.
Man svarbu išsakyti nuomonę ir gauti atsaką į ją, o ne manęs kaip asmenybės įvertinimas.
Iš kur tamsta nusprendėte, kad nelaimingas/a?
Pigmaleonas
2011/10/22 13:15:58 13:15:58
Aš nesakiau, kad jūs nelaiminga ar nelaimingas, bet galite tokiu tapti, jei nuolat Pigmaleoną tarkuosite, kad jis nelaimingas ar dar ko nors nuskriaustas. O aš iš tikrųjų vaikštau su juodais akiniais, bet tik vasarą, gegužį, rugsėjį, o ką? Blogai?
ieva
2011/10/22 13:59:00 13:59:00
kiek savo vaiku turi, kad tokias nesamones paistai??? Dirbu mokykloje ir puikiai zinau, kaip ten yra. Ne taip juoda, kaip tamsta cia destai. Turbut is ,,Paneles" zurnalo visa jusu ismintis Tik ta ,,Penele" ne seniems marazmatikams skirta Ir dar zinau, kad pacios pikciausios ir pagiezingiausios ant jaunimo yra senmerges ir senberniai, kurie savo nei vieno vaiko neuzaugine tik ant kitu sugeba kalbeti ir is adatos vezima malku priskaldo. O suprasti jaunimo net nebando.
ieva
2011/10/22 15:49:25 15:49:25
Vadinasi blogai žinai arba tyčia esi neobjektyvi. Visur yra puikių ir nuostabių žmonių, yra to atsakingo, gražaus jaunimo kaip ir tokių pat šaunių senbernių ar senmergių, nieks apie visus taip nesako, bet jie daugumos nesudaro, o vyraujančios tendencijos ir mano katinui aiškios. Jos yra tokios, kokios yra ir nuo tamstos piktos realybės neigimo valios nepriklauso. Yra Eurostato statistika - tai ne nuolat klastojama Lietuvos statistika kaip ir pačios skėryčiojimasis čia prieš Pigmaleoną. Pigmaleonas tik nuo saulės spindulių saugosi juodais akiniais, o tamsta nuo realybės jais prisidengi, kad jos nei matytum, nei regėtum, nei suvoktum.
Pigmaleonas
2011/10/22 16:06:55 16:06:55
Manau, Pikčiurna be vardo, kad tamstai trūksta visaverčio, neprimityvaus sekso, kokio nesi patyrusi, jei tokia atžagari. Lietuvoje daugiau nei 75 proc. moterų nėra laimingos dėl santykių su sutuoktiniais – vyrais ir norėtų tai pagerinti, bet nežino kaip ir nėra su kuo – tad reikia užsipulti Pigmalioną, kuris apie tai pasako be rožinių akinių. Moterys apskritai nebepasitiki vyrais, pamiršdamos, kad didžia dalimi jos pačius juos tokiais sukūrė, kaip ir tuos neklaužadas sūnus, dėl kurių agresyvumo močiutės gatvėse nuolat patyria patyčias, smurtą arba tiesiogiai gauna į skudurus ir nepranešinėja policijai. Moterys taip pamėgo viršnorminę emancipaciją ir babkes, kurios jau seniai baigia sunaikinti romantiką: jokių draugysčių, jokių romantiškų kelionių, vakarienės žvakių šviesoje, geros muzikos, gero vyno ir gėlių puokščių arba netikėtų siurprizų. Nebeteikia vienas kitam pakankamai dėmesio ir nebejaučia aistros vienas kitam. Nebežino kaip harmonizuoti santykius su vyrais.
Zygfrid
2011/10/22 16:29:21 16:29:21
Atsakymas elementarus. Moterys labiau myli tuos vaikus, kuriu biologiniu tevus labiau myli.
Kukudra
2011/10/22 18:52:42 18:52:42
O čia Zygfrid, jau tikrai prašovėt. Turiu pripažinti, kad nelabai mylėjau savo vyrą. Buvau jauna ir naivi, tikėjausi, kad, jei jaučiu švelnumą, tai meilė ateis su metais. Neatėjo, nes po vestuvių vyro charakteris vis bjaurėjo. Bet visus jo vaikus labai myliu ir myliu vienodai.
Visai nesuprantu, kaip galima skirti vaikus. Jie visi tokie skirtingi (vienas labiau panašus į mane, kitas -į tėtį, o trečias -maišytas) , bet neįsivaizduoju kaip kurį nors mylėti mažiau. Juk kokį pirštą bepjautum, skauda vienodai tikros mamos myli vaikus vienodai. Jei yra kitaip -nereikėjo joms vaikų gimdyti
Ir paoponuosiu Pigmaleonui - nusikaltimus daro vaikai, kurių tėvai nemylėjo. Ir dažnai mažiau mylimas protestuoja netinkamu elgesiu.
Lepinimas nėra meilė. Dažnokai taip tėvai "išperka savo nemeilę". Vaikai tai jaučia, pyksta ir daro nesąmones.