Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Mamos, ar mylite visus savo vaikus vienodai?

Mamos, ar mylite visus savo vaikus vienodai?

gabija

G

20 įrašai

2008/11/11 21:44:45 21:44:45

Aš buvau antras vaikas šeimoje.Mano mama visada labiau mylėjo mano vyresnę seserį; visąlaik priešpastatydavo ją kaip pavyzdį man, mane ignoruodavo, kritikuodavo, viskas ka dariau aš buvo blogai, o ką darė mano sesuo-idealu, nors elgdavaus taip pat kaip sesuo. Pirkdavo daiktus, drabužius po lygiai abiems. Bet su ja mama daugiau bendraudavo,kalbėdavosi užsidarę kambary dviese, kartu vaikščiodavo į parduotuves, kavines ir pan.Aš jaučiausi atstumta. Kai bandydavau tai pasakyti, mama visada atkirsdavo , jog aš išsigalvoju nesąmones, nes abi mus ji myli vienodai,nes perka juk abiems mums po lygiai.Tėvas su abiem mumis elgdavosi vienodai.
Dabar suaugę, mes su seserim praktiškai nebendraujam. Mama kaip ir anksčiau garbina mano seserį,jos vyrą, o aš, mano vyras ir visi kas supa mane yra blogi.Esu nuolat kritikuojama, mokoma gyventi. Su anūku, mano vaiku, nors turi tik vieną (sesuo vaikų neturi)mano mama bendrauja šaltai, daugiau iš pareigos nei iš meilės.Man net noris nutraukt su ja bet kokius santykius, vien iš pagarbos tėvui ir jai to nepadarau.Aš nesuprantu kaip motina taip gali skirstyti vaikus..Man net gavos kažkokia fobija turėti antrą vaiką, atrodo, jog negalėsiu jo mylėti taip kaip savo pirmojo arba išvis nemylėsiu.

Įdomu, kas paskatina motinas sutelkti visą meilę vienam vaikui, o kitu rūpintis tik iš pareigos?
O galbut, tas rūpestis taip pat meilė, tik kitokia..
Mamos, ar tikrai mylite visus savo vaikus vienodai?

kiesux

K

1086 įrašai

2008/11/12 07:58:30 07:58:30

Turiu dvi vyresnes seseris, ir vyriausia galvoja, jog jos mama nemyli, o myli uz ja jaunesne sese... o as manau, kad visiska nesamone cia ir kad mamos myli visus vaikus vienodai, tik visi vaikai skirtingai supranta ir skirtingai priima tapacia meile.

Irena

I

4 įrašai

2008/11/12 09:38:08 09:38:08

O as manau kad myli jus, bet vyresne seseri akivaizdu, jog labiau.Sunku pasakyt isties, gal jusu mamai jusu sesuo sukelia kazkokius prisiminimus gilesnius, gal ji sunkiau gime ar sirgo...
Bet kuriuo atveju linkiu jums sekmes ir drasiai gimdykit antra vaikeli, cia retas atvejis, kad mama taip skirstytu vaikus.
As pati turiu dvi dukras 12 ir 14 m, ir abi myliu vienodai.

jovita

J

3 įrašai

2008/11/12 10:34:08 10:34:08

Taip buna, kai pirmas vaikas nuo kito vyro.

daiva

D

12 įrašai

2008/11/14 22:02:06 22:02:06

Ka cia skaudinat zmogu.Gal jusu sesute labiau sirgo ar gime serganti.As turiu 3 vaikus. Vienas yra jautresnis, jam daugiau demesio reikia.Kartais vyresni rekia, mama, kodel tu ziuri tik Doma. Jis jauniausias seimoj.O siaip myliu visus vaikus vienodai.Jus neturetumet pergyvent labai del to..gal mama veliau paaiskins, gal savaime taip gavos. Linkiu stiprybes Jums.

Radastele

R

82 įrašai

2008/11/18 10:14:17 10:14:17

Na man irgi gana keista situacija. Turiu tris vaikus visus jos labai myli7 bet... Antras vaikas taip nelimpa ir tiek. Jau kai gimė pasirodė kažkoks svetimas. Šiaip mane kesitai veikia kartais kai prisiliečia mane net šaltis nupurto ar silpna pasidaro. Dabar jau tai mažiau pasireiškia, bet kol buvo mažas buvo labai sunku. Užsispyres ,neklaužada. Nežinau ką ir galvot kartu jaučiuosi kalta , kad ji daugiau baru, bet jis pridirba viskp daugiau. Labai jau savarankiškas visiškai nenori atsižvelgt į mano nuomonę ir taip buvo nuo kūdikystės. Gal tiesiog jis gerokai stipresnis už mane ir mane tai erzina? net nežinau. Ačiū Dievui , kad dabar tik tada kai esu labai pavargus pasikartoja tas nusiurbimo pajautimas o šiaip jau galime maloniai bendrauti. Bet vis tiek su vyresniuoju man gerokai lengviau bendrauti. Su dukra taip pat.

Auksė

A

23 įrašai

2008/11/20 10:17:52 10:17:52

Prisipazinsiu, nors net nesmagu sakyt, nemyliu as savo antro vaiko, pirmam 11metu, antram 4metai.Jis ne toks kaip pirmas, net laukdamasi nenorejau, tas vaikas tiesiog mane purto.Dazniausiai priziuri ji mociute.

beganti

B

157 įrašai

2008/11/20 10:32:03 10:32:03

O nesusiję tai kaip nors su santykiais su vyru? Gal tapote nėščia, kai santykiai buvo blogi?

kažkas

K

10 įrašai

2008/11/20 12:09:28 12:09:28

Pas mane panasi situacija kaip Gabijos, tik mano vyresnis yra brolis. Mano baime del busimu vaiku panasi - labai bijau tureti mergaite, o berniukas - ok. Nes is motinos puses kazkoks paveldejimas - toj linijoj visos motinos su dukrom nesutaria (mano motina su savo motina taip pat). Tai as siulau Gabijai prisiminti, kaip sutare jos motina su savo motina. Gal jus cia niekuo deta, gal ji atsinese kazkokias nuoskuaudas is savo vaikystes...

Jurgita

J

6 įrašai

2008/11/20 22:48:43 22:48:43

Negasdinkit, laukiuos antro vaiko-netyciuko, su vyru santykiai nepergeriausi.Bijau, kad ir man neatsitiktu taip, kad nemylesiu jo.As vienuturte net palygint neturiu su kuo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume