Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Mano vyras nenori turėti vaikų

Mano vyras nenori turėti vaikų

sorrow

S

6 įrašai

2008/07/09 08:49:12 08:49:12

Esame susituoke jau 5 metai. Bet mano vyras vis dar nenori leliuko... Kai bandau apie tai pakalbeti, sako, kad dar ne laikas, dar turim sau pagyventi, buiti geriau susitvarkyti. Bet man atrodo, kad jis tiesiog bando issisukti, nes tiesiog nenori vaiku... Man jau per 30, negalesiu amzinai laukti... Net buvo mintys slapta nustoti gerti kontraceptines tabletes... Pasakyciau jam, kad netyciukas...
Prasau, padekit man nuspresti, kaip elgtis.

Enija

E

2 įrašai

2008/07/09 13:06:56 13:06:56

Pasakysiu iš patirties- tikriausiai Jūsų vyras ir nenorės vaikų. Aš išgyvenau tą patį,o baigėsi tuo,kad mano iniciatyva išsiskyrėme.Jums to nesiūlau- tiesiog dar kartą rimtai pasikalbėkite,jei vyro atsakymas-ne,tuomet siūlau ieškotis kito vyro.Nes jei padarysite taip,kad bus netyčiukas-vargu ar vyras mylės Jus ir tą vaikelį. Tiesiog yra tokia kategorija vyrų,kurie nenori vaikų...O kaip elgtis, nuspręsti galite tik Jūs pati.

sorrow

S

6 įrašai

2008/07/10 15:29:26 15:29:26

Bendri namai, bendra buitis. Kur as eiciau ji palikusi... Viska reiktu versti aukstyn kojom. Ir siaip man su vyru nera blogai.

Jauciu bresta rimtas pokalbis. Sunku bus. Jis principingas. Jei pajaus, kad ultimatumus keliu: arba vaikas, arba skiriamės, gyvenimo kartu jau gali ir nebebuti...

ugnelė

U

892 įrašai

2008/07/12 12:10:11 12:10:11

Man atrodo, kad reikia normaliai su vyru išsiaiškinti ir jeigu jis tų vaikų tikrai nenori, tada pamąstykit, ar Jūs norit visą gyvenimą pragyventi be vaikų. Nes gali Jūsų santykiuose kažkas pasikeisti, gali vyras išeiti pas kitą, o kai bendrų vaikų nėra, paprastai tai dar greičiau įvyksta ir Jūs tada liksite viena, o gal jau ir amžius Jūsų bus toks, kad savų vaikų nebegalėsite susilaukti. Moters prigimtinė teisė yra norėti turėti vaikų ir dažniausiai tas noras su metais tik didėja. Mano subjektyvia nuiomone, jei vyras nenori su savo moterimi turėti vaikų, jis atima iš jos pilnavertiškumą arba tiesiog jos nemyli taip, kaip turėtų mylėti,. Manau, kad normalus vyras paprastai nori pratęsti save per mylimą moterį. Savo vaikams pasakyčiau - būtinai aiškinkis ir jei jis nenorės, ieškokis kito vyro, nes laikas eina. O čia spręsti tik Jums. Bet iš savo praktikos galiu pasakyti, kad visos, kurios tų vaikų pačios norėjo, o vyrai nenorėjo ir jos vistiek liko su jais, tai paskui gailėjosi. ABSOLIUČIAI VISOS. Vienų iširo šeimos, kitų vyrai išėjo patys pas kitas, dar kitų taip pasinėrė į karjerą, kad bendrų interesų irgi nebeliko. Juk kam grįžti laiku namo, kur abu užsiėmę ir vaikai nekrykštauja? Bet kuriuo atveju spręsti Jums.

gasyte

G

21 įrašai

2008/07/12 12:24:25 12:24:25

Kaip liūda, kad taip atsitinka..:( Bet neliūdėkit, pagalvokit ar tikrai norite su tuo žmogum būti, tai ir bus Jūsų sprendimas. Sekmės:)

Ausrys

A

155 įrašai

2008/07/14 20:04:50 20:04:50

Meluoti butu pati blogiausia iseitis. Ant melo laimingos seimos nepastatysi.

Agne

A

1659 įrašai

2008/07/16 16:16:40 16:16:40

Pažįstu moterų, kurios vienos pačios net ne po vieną vaiką užaugino, kai suprato, kad vyrai pašlemėkai. Matyt tereikia pasverti, kas svarbiau, ar tas vyras, ar vaikai.

saulė

S

76 įrašai

2008/07/24 20:10:14 20:10:14

Jei turi artimųjų, kurie tau padėtų vaiką užauginti, manau mesk tą vyrą ir gimdyk vaiką ;) Užauginsi ir viena ;)

Agne

A

1659 įrašai

2008/07/29 06:28:12 06:28:12

Tikrai labai svarbu šeimos parama. Ar anūko močiutė norėtų ir galėtų jam skirti daug laiko ir taip padėti vaiką užauginti?

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/07/30 19:01:42 19:01:42

Vaikutis labai rimta ir labai atsakinga...taciau labai didelis dziaugsmas,nezinau kodel vyrai to vengia,as turiu dukryte,labai nuostabia...uz ja kovociau iki paskutinio atodusio...tai ikvepia,tai ipucia i Tavo raumenis galios,i smegenis ateina signalas,kad Tu esi Tetis,o tai brrr nerealu...tiesiog to nezino tas,kas to nepajaute...

Taciau veliau labai keiciasi santykiai su mama...gal vyrai to ir bijo...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume