Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Mano vyras nenori turėti vaikų

Mano vyras nenori turėti vaikų

reykjavik

R

170 įrašai

2009/01/24 17:46:04 17:46:04

man kvaila,kai didzioji dauguma moteru visada pasikliauja tik vyru-ka as daryciau ji palikus,kaip as pragyvensiu,kur man eiti ir panasiai,atrodo savo galvos neturi,ir pacios negali nuspresti kas ir kaip geriau joms.....

Raa

R

103 įrašai

2009/01/24 20:11:20 20:11:20

smaliziusss:
Raa: Visų pirma - sakai mergina, o ne žmona. O ką tai gali reikšti? Nėra abipusio įsipareigojimo gyventi "kartu iki grabo". Vieniems vedybų reikia, kitiems tai tik antspaudas pase. pieš tai žmogus rašė apie saugumą. O gali sąžiningai atsakyti kam tau vaikas?

jei man tas klausimas, as tik taip perfrazavau, na pradzia vyrai nenori ka daryti, jei viena medalio puse yra tai noriu paklausti is kitos puses, kad moteris nenori vaiko tuomet ka daryti,as visada norejau ir noriu vaiku, taciau nera merginos kuri butu ne tik puiki mama vaikui bet ir gera zmona man

istiek nelabai įsikirtau, tik spėju kad čia hipotetinis klauisimas "ką daryti, jei staiga aš norėčiau vaiko, o mergina nenorėtų

nežinau. tik spėju, kad yra tik keletas varianatų, kurie vienodi tiek vyrams tiek moterims:
1) vienas ar abu sutuoktiniai yra vyresno amžiaus ir turi vaikų iš ankstesnių santuokų
2) tiesiog turima vaikų iš ankstesnių santuokų
3) vaikų nenorima tuomet, kai santykiai matomi tik kaip laikinas sprendimas ir nenorima įsipareigoti (ir neklauskite kam tuomet tuoktis - nežinau, žmonės nebūtinai būna protingi)
4) vis dar yra atvejų, kuomet moters nėštumas gali baigtis mirtimi, arba bijoma vaikams perduoti sunkias paveldimas ligas
5) pasaulis baisi vieta, kam leisti į jį žmones?

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/24 22:52:27 22:52:27

o ka tuomet daryti zmogui kuris nori vaiku, savo kraujo ir savo palikuoniu? kenteti ir ysivaryti sau kompleksa, nepilnavertiskumo jausma, ar ieskoti kito zmogaus kuris suteiks ta dziaugsma, luomet galesi pasakyti kad va as turiu savo angeleli?

Raa

R

103 įrašai

2009/01/25 15:19:24 15:19:24

smaliziusss: o ka tuomet daryti zmogui kuris nori vaiku, savo kraujo ir savo palikuoniu? kenteti ir ysivaryti sau kompleksa, nepilnavertiskumo jausma, ar ieskoti kito zmogaus kuris suteiks ta dziaugsma, luomet galesi pasakyti kad va as turiu savo angeleli?

Na, kol vyrai neišmoks gimdyti patys, manau jiems tikrai reikės ieškoti moters.
Gali pasiguosti, kad užtat vyrams nepatinka prastos lovoje moterys, nepatinka storos moterys, nepatinka raganos, nepatinka kvailos, nepatinka nekuklios, nepatinka...

TubyIntonoHob

T

1 įrašai

2009/02/13 13:32:41 13:32:41

Here is a look the best [color=red:2zan2xzz][b:2zan2xzz]site[/b:2zan2xzz][/color:2zan2xzz] in 2008 for adults.
I do not know the right sort of a link and it is not clear to you at the forum how to do it.
If you are under 18 do not go to links

vilija

V

8 įrašai

2012/02/17 09:37:24 09:37:24

papuolu i isvardyta statistika, kai turime is pirmu santuoku vaiku... bet as noriu ir su juo vaiko! o jis nenori vesti, nenori bendro vaiko...zinau, kad nesazininga, bet man - rimti santykiai ir normali seima kai yra bendras vaikelis!

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/17 19:49:10 19:49:10

vilija: papuolu i isvardyta statistika, kai turime is pirmu santuoku vaiku... bet as noriu ir su juo vaiko! o jis nenori vesti, nenori bendro vaiko...zinau, kad nesazininga, bet man - rimti santykiai ir normali seima kai yra bendras vaikelis!

tai pasiieskok kito vyro, kuris nores vesti ir nores bendro vaiko. Nes jei apgaule pasidarysi vaika, kurio jis nenori, tai po kurio laiko issiskirsit ir dar vienas vaikas liks su tavim ir turesi ji auginti, o taviskis nueis pas kita.

Gada S.

G

1 įrašai

2012/06/27 15:14:11 15:14:11

Sveiki. Radau patarimų kaip įkalbėti vyrą ne tik susilaukti vaikelio, bet ir rūpintis savo sveikata. Jei įdomu paskaitykite šį straipsnį
http://zinom.lt/kaip-ikalbeti-vyra/.

Kristina Va

K

12 įrašai

2012/07/05 08:09:25 08:09:25

tik noreciau uzduoti klausima ir su atsakymu pagalvok: o ar tu nori susilaukti vaiku su kokiu nors kaimynu arba tiesiok darbo kolega? tikriausiai ne, nes nera jokiu jausmu....

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/07 19:43:52 19:43:52

Blogai, kad nenori. Šiais laikais Europoje (ir Lietuva ne išimtis) su gimstamumu ir taip tragiška situacija.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume