Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

matelyk

M

96 įrašai

2009/01/15 08:03:25 08:03:25

ren.l:
Ner ko traumuot vaiku. Vaikai savi, vyras svetimas

gerai... daleiskim... pasiaukoju... auginu vaiką vieną, niekur neinu, su niekuo nesusitikinėju... praeina 20 metų, vaikas užauga... man jau 50 kas į mane žiūrės? kokį gyvenimo draugą aš susirasiu?
galų gale vieną dieną ir vaikas gali pareikšti, kad "mama tu visai durna buvai, kad dėl manęs savo gyvenimą aukojai, man nereikia tavo aukos".... ir ką tada aš pasakysiu vaikui?

matelyk

M

96 įrašai

2009/01/15 08:05:51 08:05:51

nors ir esu vieniša mama, bet aš noriu ir santuokos, šeimos ir dar vieno (o gal ir kelių) vaikelių

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/15 08:10:35 08:10:35

ren.l: Ner ko traumuot vaiku. Vaikai savi, vyras svetimas

O kaip tie vaikai traumuojami?

A

113 įrašai

2009/01/15 09:11:28 09:11:28

Manau, kad cia viskas nuo zmogaus priklauso. Yra tokiu, kurie patys turedami vaiku, iesko butinai laisvos. Kitiems ir jauniems, laisviems, mergina su vaiku ar net keliais-ne problema. Paziurekim i realybe-visokios Riaubiskytes, Jackaites, Chlevickaites, Miezelytes Donaldos ir simtai kitu istekejo butent uz niekada nevedusiu ir neturinciu vaiku ir dabar laimingai gyvena, augina antra vaika ir vyrai laimingi su jomis, gerai sutaria ir t.t. Ir dauguma is ju netgi gerokai vyresnes uz vyrus:) Arba toks Krungolcas-svajoniu jaunikis, juk galejo laisva rinktis, bet isimylejo butent moteri su vaiku:) Kas myli ir moka myleti nesvarsto tokiu "problemu". O kas nemoka-tai tokie nereikalingi niekam, tegu iesko ko tik nori. Kaip nekeits adaznai tokie ilgai renkasi, nes vis kazkas ne taip. O kai sulaukia 35, gauna kokia senmerge:)) Kiekvienam savo:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/15 18:58:08 18:58:08

Idomu butu suzinot tamstos As,kur galima butu istot mokintis meiles...?
Meile tai jausmas,jis yra arba nera,o kad ta reikia moket-asmeniskai man naujiena...nuskambejo taip lyg tai matematika,gramatika ar buhalterija:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/15 19:01:21 19:01:21

Nerijus1981: Idomu butu suzinot tamstos As,kur galima butu istot mokintis meiles...?
Meile tai jausmas,jis yra arba nera,o kad ta reikia moket-asmeniskai man naujiena...nuskambejo taip lyg tai matematika,gramatika ar buhalterija:)

Niu nerijau kaip pirstu i aki. Juk siais laikais nemazai zmoniu "meile" sovokia ne kaip kitaip kaip buhalterija.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/15 19:16:33 19:16:33

Arunai is pradziu tikriausiai buna fizika su traukos desniais,paskui gramatika su eilem ir muzika su romansais,po to matematika su daug skaiciu,seka psihologija su Froido teorijom,o gale buhalterija,kuri paliudija bankrota:D

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/15 19:51:31 19:51:31

Nerijus1981: Idomu butu suzinot tamstos As,kur galima butu istot mokintis meiles...?

Pvz., E. Frommo "Meilės menas". Pati aš ją tik varčiau, bet esu girdėjusi tokių rekomendacijų.
O jausti jausmus irgi reikia išmokti. Tam labai padeda protingi tėvai, kurie padeda vaikui suvokti, ką jis jaučia ir tai išreikšti. o jei kokie nors jausmai draudžiami, tai paskui ir suaugus jam sudėtingiau tai jausti. Pvz., pykti (nes kažkada aiškino, kad mergaitės nepyksta) arba liūdėti (nes berniukai neverkia ir neliūdi).
Kaip manai, ar žmogus, kuriam vaikystėje trūko meilės, mokės užaugęs mylėti? Greičiausiai jis jus priklausomybę nuo kito žmogaus, nuo jo vertinimų, siek jam patikti ir tai vadins "meile" ir kol NEIŠMOKS pats save mylėti, tol negalės mylėti ir kito.

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/15 19:53:27 19:53:27

Bet tu čia turbūt supratai, kaip apie meilę konkrečiam žmogui? Tipo, išmokti mylėti konkretų žmogų?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/15 20:51:42 20:51:42

Beganti,Tai ka Tu apibudinai man labiau panasu i bendravimo igudziu lavinima...bet ne i meile,meile turi milijona vardu...zinotume,kas ji,moketume ir mylet,o tai jau butu dirbtina ir visiskai netikra...Ar galima ismokint sirdi mylet,tarsi ji turi mygtuka kur isijungia ta programa...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume