Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/14 18:24:23 18:24:23

man patiko ta lempute sakinio gale...aisku ras,tik tamsoj turi ijungti lempute,uzdegti degtuka ar pan. ,kad greiciau rastu

zvaigzdute28

Z

2 įrašai

2010/03/14 21:18:52 21:18:52

Va cia gryna tiesa vaikinas ar tai draugas kuris nores buti su moterimi tai jam ir vaikuciai patiks ir nebus jokiu problemu as pati du auginuosiu bet nereiskia kad as isiskyriau su vyru tai man vyro nereikia tai gerai kaip ten rase tevai padejo juokinga man na mano tevai prie tokiu dalyku nesikisa ir tikrai man jie vaiku nepadare kad turetu juos padeti uzaugyti graziausia o man moteriai vyro visuomet reikejo ir reikes tai ten tos kurios nenori tai jom su galvom jau kaskas negerai ir a butinai uz tai kad moteris turetu drauga jo ieskoti kad jei padetu buityje ir kituose dalukuose yra patarle ne tas kuris padare tevas bet tas kuris uzaugino ir juo rupinosi

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/14 21:23:00 21:23:00

pirmiausia jis butu ne tėvas ,vaikai ne jo o patevis gal ir geras būtų jei norėtų.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/16 06:47:42 06:47:42

/

Tigras26

T

32 įrašai

2010/03/16 14:14:32 14:14:32

Įdomi diskusija mielos mamos, jūs visos nuostabios ir būt keista jai jūsų nemylėtų kartu su vaikučiais kuriuos jūs jau auginate, jau vien tai rodo, kad jūs rūpestingos ir atsakingos. Aš pats mielai gyvenčiau su mergina kuri jau turi vaikutį ir kiek galėdamas padėčiau auginti ir mylėčiau iš širdies kinderiuka jai žinoma jis ar ji mane pamiltu kaip tėčio pamaina, jai tikras tėtis labiau patiktu bendravimo tikrai nevaržyčiau. Vaikui negali drausti bendrauti, o mamytė pati pasirenka su kuo gyventi tolimesnį gyvenimą.

Svecias42

S

1 įrašai

2010/03/16 18:43:09 18:43:09

Suprantama, dalis vyrų gali baidytis, tačiau tai būtų tik neatsakingi vyrai, kurie trokšta ne meilės, o asmeninio malonumo. Tokie ir neverti rūpestingų, atsakingų ir mylinčių savo vaikučius mamų. Jeigu vyrui patiks moteris (ir jis jai), tai jis stengsis pamilti ir rūpintis vaikeliu kaip savuoju. Aišku, teisybės dėlei, nėra lengva patekti į vaiko širdį ir tapti tikru tėčiu (o ne formaliu patėviu), tačiau verta stengtis. Tik reikia atsiminti, jog ir moteriai nėra taip lengva priimti į savo šeimą vyrą, kuris turi vaiką (ar vaikų).

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/16 19:11:34 19:11:34

Tokie ir neverti rūpestingų, atsakingų ir mylinčių savo vaikučius mamų.tik ar visos mamos tokios,nemanot kad yra ir kitokiu ,o kur tu vaikuciu tikrieji tėvai gal jie asocialūs ar pas kitas moteris tokias pat rūpestingas vaikucius mylincias mamas? girdėjau kad ir mamyciu yra net nezinanciu kas jų vaiko tėvai taigi pasaulis margas taip nemanot .jai jau komentuojam tai reik paziurėt ir is kitos varpinės o ne tik is savo.

redas02

R

1 įrašai

2010/03/16 20:19:06 20:19:06

Svecias42: Suprantama, dalis vyrų gali baidytis, tačiau tai būtų tik neatsakingi vyrai, kurie trokšta ne meilės, o asmeninio malonumo. Tokie ir neverti rūpestingų, atsakingų ir mylinčių savo vaikučius mamų. Jeigu vyrui patiks moteris (ir jis jai), tai jis stengsis pamilti ir rūpintis vaikeliu kaip savuoju. Aišku, teisybės dėlei, nėra lengva patekti į vaiko širdį ir tapti tikru tėčiu (o ne formaliu patėviu), tačiau verta stengtis. Tik reikia atsiminti, jog ir moteriai nėra taip lengva priimti į savo šeimą vyrą, kuris turi vaiką (ar vaikų).

Visai tai tik skambios frazes skrajojanciu padebesiais zmoniu. Labai paprastas pvz, gatveje bala, ir kad pereit i kita puse, ar eisi tiesiai per bala, ar aplinkui? Nes pagal jusu skambias frazes, kas eina aplinkui tas yra egoistas ir pan. Nu jai as nenoriu kelniu purvintis, tai kas tada??? MAnau dasilo mano supaprastintas pvz???

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/16 20:24:06 20:24:06

pritariu redas02, gyvenimas per trumpas, kad svaistyt ji svetimiems vaikams, kai aplinkui pilna netekejusiu ir be vaiku merginu

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/16 20:52:40 20:52:40

Svečias: pritariu redas02, gyvenimas per trumpas, kad svaistyt ji svetimiems vaikams, kai aplinkui pilna netekejusiu ir be vaiku merginu

Taip ir isivaizduoju kaip trisdesimtmetis-keturiasdesimtmetis, savo vaikams alimentus mokedamas vis merginos iesko.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume