Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

asta xl

A

4 įrašai

2010/03/01 14:54:20 14:54:20

ko tie vyrai bijo .juk svetimu vaiku niekas nepraso auginti juk moteris jiesko draugo sau o ne tevo vaikam .keisti tie vyrai seis laikais .nori susirasti drauge o bijo svetimu vaiku.

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/03 10:54:31 10:54:31

o ko mes turim ju bijot visai nebijom jie nesikandzioja va apie ju mylėjima kita kalba tie vaikai savo tėvą turi ir jis turi juos mylėt o ne mamos draugelis koks argi ne.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/03 16:16:00 16:16:00

Rimuk tu Rimuk, kas tave taip nuskriaude? jau kas blogiausia vyrui- tai jaustis auka

Ar butina ant viso forumo reklamuotis, kad niekam nereikalingas, kad nieks neima..

asta xl

A

4 įrašai

2010/03/03 17:24:38 17:24:38

taip sutinku kad tevas turi auginti svo vaikus. o ka daryti jei tevelis pries du metus mire ? tai mama negali tureti draugo kuris ja suprastu ir ujaustu .tai nereiske kad mama jiesko vaikam kito tevo,vaikai ji viena turejo .

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/03 20:51:46 20:51:46

Svečias: Rimuk tu Rimuk, kas tave taip nuskriaude? jau kas blogiausia vyrui- tai jaustis auka
Ar butina ant viso forumo reklamuotis, kad niekam nereikalingas, kad nieks neima..

nesupratau as nesireklamuoju tik issakau savo nuomone prie ko cia as as tik pro sona ejau kazkas mane ne taip suprato arba as kazka ne taip pasakiau kazi kurioj vietoj?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/03 21:32:22 21:32:22

rimukas0:
Svečias: Rimuk tu Rimuk, kas tave taip nuskriaude? jau kas blogiausia vyrui- tai jaustis auka
nesupratau as nesireklamuoju tik issakau savo nuomone prie ko cia as as tik pro sona ejau kazkas mane ne taip suprato arba as kazka ne taip pasakiau kazi kurioj vietoj?

Aš irgi nesupratau, Rimuk, kuo tu užkliuvai . gal sumaišė tave su kitu?

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/03 21:51:04 21:51:04

IR NESIJAUCIU AS AUKA KAS PER NESAMONĖ,GALVOKIT KA NORIT DEMOKRATIJA DABAR

jbutterfly

J

8 įrašai

2010/03/04 20:34:26 20:34:26

na, taip, pasiskaiciau as cia paskutinius vyru pasisakymus ir pagalvojau, kad man su 2 vaikais tai jau viskas - reikia eiti is cia. Ir kodel tos isankstines nuostatos taip veikia?
Vadinasi, jei skyrybos ivyko ne tavo valia ar joms buvo svarbi priezastis, tai jau esi nurasyta? pati buvai kvaila, kad tikejai, jog viskas bus gerai?
Gal, vyrai pirmiausiai reikia susipazinti su moterimi, o tik po to spresti? Susipazinti su vaikais - gal jie yra normaliai isaukleti ir geba suprasti?
o ir kokie gi jus tada vyrai, jei bijote sunkumu ir ieskote lengvesnio kelio?
atleiskit, tikrai nenoriu izeisti tu, kurie taip galvoja, bet sie zodziai skirti tiems, kurie apie tokia moteri - galvoja, kaip apie amoralaus elgesio moteri.

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/04 21:01:23 21:01:23

jbutterfly: na, taip, pasiskaiciau as cia paskutinius vyru pasisakymus ir pagalvojau, kad man su 2 vaikais tai jau viskas - reikia eiti is cia. Ir kodel tos isankstines nuostatos taip veikia?
Vadinasi, jei skyrybos ivyko ne tavo valia ar joms buvo svarbi priezastis, tai jau esi nurasyta? pati buvai kvaila, kad tikejai, jog viskas bus gerai?
Gal, vyrai pirmiausiai reikia susipazinti su moterimi, o tik po to spresti? Susipazinti su vaikais - gal jie yra normaliai isaukleti ir geba suprasti?
o ir kokie gi jus tada vyrai, jei bijote sunkumu ir ieskote lengvesnio kelio?
atleiskit, tikrai nenoriu izeisti tu, kurie taip galvoja, bet sie zodziai skirti tiems, kurie apie tokia moteri - galvoja, kaip apie amoralaus elgesio moteri.

atsiprasau bet cia klausimas buvo ar vaikai kliutis as atsakiau kliutis jai tie vaikai to nenori tai juk tiesa,ne apie moteri buvo klausimas ji gali netgi labai patikt.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/05 17:58:19 17:58:19

Tegu būna kliūtis - bet tikras vyras mėgsta kliūtis įveikinėti (jei tik mano, kad moteris verta pastangų). Tai kad vilties yra ir moterim su vaikais.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume